Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

dün 74 ile başladığım diyetime bugün 72.7 ile devam ediyorum
ilk gidenin su kaybı olduğunu biliyorum ama hem pko lu hem yavaş metabolizma sahibi biri olarak ( su kayıpları dahil ) bu benim normal şartlarda bir hafta için ancak hedefleyebileceğim bir kilo kaybı

ama yanısıra sabah sandaloz sakızı kullandım ( elma sirkesiyle denedim midem çok yandı bugün elma sirkesi olmadan içeceğim ) artı yaklaşık 2 saat spor yaptım ama olsun sabah bu rakamı görmüş olmama fazlasıyla değdi

arkdaşlar merhaba be bu diyeti yapmak istiyorum fakat bu dana eti ızgara ve mevsiminde olmayan meyveler için başka bir alternatif kullanabiliirmiyim beni lütfen acilen aydınlatırmısınız.

merhabalar forumdakı yorumları 2gündür deli gibi okuyorum,en sonunda dün itibariyle diyeti uygulamaya başladım,işyerindeki kız arkadaşım ve ben birlikte üstesinden gelicez inş.size hergün sonuçları yazıcam.
burdan da birbirimize destek olsak herşey daha kolay olur gibi

Merhaba Arkadaslar,

19 Gun Hollywood diyeti yaptim ve bu hafta basi itibariyle isvec diyetine basladim.
Hollywood diyetinde 7 Kg verdim. Kilo vermem durunca diyet degisikligi yapmaya karar verdim.
5 gundur isvec diyeti yapiyorum sadece 1 Kg verebildim.

Boyum : 150

Hollywood diyeti baslangic kilom : 80
Verdigim Kilo : 7
Diyeti uyguladigim sure : 19 gun
Diyette Spor : Yapmadim, masa basinda calisiyorum

isvec diyetine baslangic kilom : 73
Diyeti uygulama surem : Henuz 5 gun oldu
Spor : Malesef yapamiyorum

Sonuclari size yazacagim, hoscakalin

mrb hoşgeldin yalnız olmadıgımı bilmek çok güzel..benim daha 2.günüm tartılmadım ama en az 5gün olmadan tartılmayı da düşünmüyorum...
birde diyet listende değişiklikler yapma ki sonuç daha hıuzlı ve etkili olsun,kendimce tavsiyem...

SLM BEN GELDİM.. BUGÜN İSVEÇ DİYETİNDE BENİM 5.GÜNÜM
HAFTA SONU OLMASINDAN DOLAYI UFAK KAÇAMAKLAR YAPTIM MESELA KİRAZ VE KAYISI GİBİ:18::18::44:
AMA YİNEDE DEVAM EDİYORUM,KARARLIYIM BU 13 GÜNÜ TAMAMLAMAYA,ÇÜNKÜ ETKİSİNİ HEMEN GÖSTERDİ.GÖBEĞİM DÜZLEŞTİ.
İNANMASI GÜÇ BELKİDE BANADA SÖYLESELERDİ İNANMAZDIM AMA GÖZLE GÖRÜLÜR BİR FARK VAR.BU DA BENİ ACAYİP MOTİVE EDİYOR.
YILMAK YOK YOLA DEVAM..

ya bende yazıyorum cevap gelmiyor diye bakmıyordum ne güzel birileri varmış ama bana lütfen bilgi verin kırmızı et yerine alternatif başka birşey yokmu lütfennn cevap verin banaabende yarın başlıyorum ve hergün bilgilendirme yapıcam inş gerçi bayanlara özel durumlarda verebilirmiyim kilo bilmiyorum ama...

mrb kızlar bende isveç dşyetine başlamak istiyoyorum yalnızni birkaç sorum var
1- ıspanak haşlamasını nasıl yapacağım
2- balık yada tok balığı haşlaması nasıl oluyor yapılışını anlatırmısınız
3- dersi alınmış tavuk nasıl yapılıyor
belki komik gelevcek sorularım ama mutfakla aram yok ve nasıl yapılır özellikle haşlama çünkü ben yemek pişirmeyi kızartmayı bilirim haşlama bilgim sıfır.

mrb
1-)ıspanakları kaynayan suyun içine atıp 1dk bekletip çıkart.renginin değişmesi yeter.ama çiğ yememek zaten sindirim açısından zorlanma olmasın diye,
haşlama olarak balıkta aynı mantıkla düşünebilirsin,et de.yani amaç hafif pişirip sonrasında yine tavada pişirmek.diğer türlü bu ürünler yagsız tavada malum yanıyor buda zararlı olur.
2-)derisi alınmış tavuktan da kasıt tavugun göğüs eti kısmıdır,genelde tüm marketlerde var,üzerindeki deriyi de sıyırıp alıcaksınız artık
şimdiden kolay gelsin herkese..ben burdayım genelde her gün yazarsanız mutlaka cvp yazarım...

duygu ben de 3, günü regl oldum ama bırakmadım diyeti devam ettim yani,ama dayanması zor oluyor.malum bu dönemlerde tatlı krızimiz tuttugu için
ben mesela kırmızı et yerine sürekli tavuk yedim.

Son düzenleme:
merhaba canım .evet sanırım bu dönem biraz zorlu geçecek ama benim acilen kilo vermem gerekiyor yalnız bu tatlı krizlerimi nasıl engelleyeceğim bilmiyorum artık canımı dişime takıp sabredicem .
düşünüyordum bende tavuk olur mu diye demek oluyormuş bende yarından itibaren hergün yazarım inş sonuçları teşekkür ederim cevabın için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…