Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba biz de arkadaşlarla bu diyeti yapıyoruz.Yabancı versiyonunu nerden bulabiliriz sizin elinizde varsa paylaşabilirmisiniz.

paylaşabilirim tabiki ama ingilizce..

13 Day Diet Menu
Days 1 and 8, morning: a cup of tea or coffee (plus 1 tablespoon sugar equal). Lunch: 1 bunch of spinach boiled for a while, 1 piece of fresh tomatoes, 2 boiled eggs. Night: 100 grams of fried meat, lettuce was given orange juice.

Day 2 and 9, morning: a cup of tea or coffee (plus 1 tablespoon sugar equal). Lunch: 60 grams of fried meat, one fresh fruit (such as star fruit, giant guava, orange, watermelon), lettuce. Night: 120 grams of steamed chicken, 1 cup non-fat milk (without added sugar).

Day 3 and 10, morning: a cup of tea or coffee (plus 1 tablespoon of sugar equal), 1 slice of toasted white bread. Lunch: 2 boiled eggs, 1 bunch of spinach or kale, one fresh fruit, 1 tomato. Night: 120 grams of steamed chicken, lettuce sprinkled with lime or lemon.

Day-4 and 11, morning: 1 slice of toasted white bread, a cup of tea or coffee (plus 1 tablespoon of sugar equal). Lunch: 1 slice of non-fat cheese, 1 boiled egg, one boiled carrot (do not boil too long). Nights: 1 cup of non-fat milk without sugar, 1 cup full of papaya sprinkled with lemon.

Day 5 and 12th, morning: 1 large carrot without boiled and shredded roughly and sprinkled with lemon juice. Lunch: 120 grams of chicken steamed with butter sauce (which is not excessive and not salty). Night: 60 grams of steak fries (with corn oil), briefly boiled spinach, raw lettuce.

Day 6 and 13, morning: 1 slice of toasted white bread, a cup of tea or coffee (without sugar). Lunch: 120 grams of steamed chicken, lettuce sprinkled with lime juice. Evening: 1 large grated carrot (eaten raw and sprinkled with lemon juice), 2 boiled eggs.

Day 7, morning: a cup of tea or coffee (without sugar equal). Lunch: 1 fruit of fresh, 60 grams of steak fries. Tonight: It should not be eating!

If you are not disciplined, it is likely to back fat can occur, although your weight successfully come down. If there is a day that does not in accordance with the menu above, so you have to repeat it from scratch, although you are already close to 13 days.

Results of research indicate that, if the diet is run properly, so your body fat may not return, because the chemical conditions in your body is getting better. After the 14th day, do not overeat. 13-day diet is not dangerous, just eliminate fat accumulated in your body, and simply done once a year.

hanımlar bugun başladım isveç diyetine aynı zamanda emzirmekteyim ben sabah kahve saat 10'da yumurtamı yedim öğlende ıspanak yiyecem yani aralara yaydım iki öğün olanları ayrıca çavdar ekmeyi ile yemeyi düşünüyorum bir dilim akşam hariç verimli olur inş. bebeğim 9 buçuk aylık ama baya emiyor halsiz düşmemek için ... sizce verimli olurmu?
Bence emziriyorsanız yapmayın nu diyeti çünkü hem süt azalması olabilir, hemde halsiz düşersiniz.

1. Gün
sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. Gün
öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. Gün
sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. Gün
öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
akşam: 2 dilim portakal, 100 gram yoğurt

5. Gün
sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. Gün
öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. Gün
sabah: şekersiz çay
öğle: ızgara et (200 gram), taze meyve
akşam: Hiçbir şey

8. Gün
sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. Gün
öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. Gün
öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. Gün
öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. Gün
sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. Gün
öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

diet mönüsünü paylaşmak istedim buyrunnnnnnnnn
bu kahve klasık kahvemı yoksa nasıl

Mayıs'ın başında yaptım bu diyeti. Diyet bitince normal yeme düzenime döndüm ama öyle kola, abur-cubur, hamurişi falan yemedim. Arada bişey kaçırdıysam da akşam 7den sonra meyve hariç hiçbişey yemedim. Arada kaçırsam da ertesi gün az yiyerek dengeledim. Mayıs'tan ağustos'a geldik bu yeme düzenini sağlamaya çalışarak bu süre içinde 2 kilo daha verdim. Yani ben işi baya bi sıkı tuttum galiba yani bu kadar dikkat edilirse kilo vermeye devam edilir tabi :1rolleyes: Yani diyeceğim o ki ipin ucunu kaçırmadıktan sonra bırak tekrar kilo almayı uzun vadede ufak ufak kilo vermeye devam ediosun. Hah ama kilom yeter daha vermek istemiyorum dersen de benim kadar kasmadan gayet güzel kilonu muhafaza edebiliosun. a.s

bırsey soracagım yaaa hızlı verdıkten sonra bırden hepsını almayız dimi ben yarın baslayacagım da

Mayıs'ın başında yaptım bu diyeti. Diyet bitince normal yeme düzenime döndüm ama öyle kola, abur-cubur, hamurişi falan yemedim. Arada bişey kaçırdıysam da akşam 7den sonra meyve hariç hiçbişey yemedim. Arada kaçırsam da ertesi gün az yiyerek dengeledim. Mayıs'tan ağustos'a geldik bu yeme düzenini sağlamaya çalışarak bu süre içinde 2 kilo daha verdim. Yani ben işi baya bi sıkı tuttum galiba yani bu kadar dikkat edilirse kilo vermeye devam edilir tabi :1rolleyes: Yani diyeceğim o ki ipin ucunu kaçırmadıktan sonra bırak tekrar kilo almayı uzun vadede ufak ufak kilo vermeye devam ediosun. Hah ama kilom yeter daha vermek istemiyorum dersen de benim kadar kasmadan gayet güzel kilonu muhafaza edebiliosun. a.s

bırsey soracagım yaaa hızlı verdıkten sonra bırden hepsını almayız dimi ben yarın baslayacagım da

Yarın son günüm :) pzztsi kaç kilo verdiğimi yazarım. Diyet sonrası yine çok katı olmayan bir diyet ile devam etmeyi düşünüyorum. Çünkü daha vermem gereken 10 kilo var. Sonrası 2-3 ayda gitsede olur .

Eğer diyet sonrası kilo aldıran şeylere saldırısak mutlaka ki geri dönüş olacaktır.

bu diyetin çok zararlı olduğu kas ve su kaybettirdiği söyleniyor ben başlayacaktım vazgeçtim :) az ama sağlıklı kilo vermek en iyisi bence :)

kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama annem de ben de uyguladık farklı zamanlarda
aslında çok çok karşıyımdır böyle diyetlere
ama ikimizde çok çok güzel kilo verdik, kas ölçümü yapılmadı bilmiyorum fakat güçsüz düşme hemen yorulma vs gibi hiç bir problemimiz olmadı
ve en önemlisi kiloları geri almadık :52:

ha tabi çok sağlıksız duruyor ben ona bişey diyemem, kimseyi kötü bişeye yöneltmek istemem

Bugün son günüm geçmek bilmiyor :S
Evdeki baskülde yağ ve su oranımı ölçebiliyorum. İlk güne göre yağ oranında azalma, sı oranında artma var. Protein ağırlıklı bir diyet olduğu için kas kaybetttireceğini düşünmüyorum.

ve diyet bitti. 5 kg verebildim şekersiz çay kaçamağı bile yapmadım. Sadece yumurta yiyemedim. Sanırım onun etkisi var birde troid hastasıyım onunda etkisi vardır. Hayırlısı bakalım. Herkese kolay gelsin.

Esime daha önce de bu diyeti yapmıştık ve sonuc fena degildi.Ve ikimizde 6 ay icinde kiloları geri almadık.Dukan diyetini de başlayıp bırakmıştım çünkü çok masraflı ve uzun bir süreç gibi geldi.Ayrica vermek istediğimiz kilo esimin de benimde maksimum 7 kilo.Tekrar İsveç diyetimize başlıyoruz yani kizlar:56:Ayın 1'i itibari ile durum hakkında bilgi vericim sizlere.

bugün bir hırsla başlıyorum diyete, yıllar önce yapmıştım ama tansiyonum düştüğü için bırakmak zorunda kalmıştım :/ umarım faydasını görürüm..
sizde yazmaya devam edin ki birbirimize motivasyon olsun..

arkadaşlar ben daha önce hikayemi anlattım bu diyetle 74 kilodan 68.5 kiloya düşmüştüm sonra başka diyetler denedim yapamadım.bu diyeti denedim zor geldi yada bahanelerle yarım bıraktım.bu arada 66 kiloya düşmüştüm.diyet yapmıyordum ama yediklerime dikkat ediyordum.sonra ipin ucunu kaçırdım tabi ve 67.900 ile dün yeniden başladım.bu sabah tartıldığımda 66 olmuştum çok mutluyum.bu sefer bırakamam çünkü arkadaşımla iddasına girdim 5 kiloyu ilk veren kazanıyor inş ben galip gelicem :46::46::46::46:

Back