- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #3.821
regli olucagım ama bır sorun olmaz dımı pazartesı baslıyalım bence haftanın basında :):) ınsallah verırız ben 58 kıloyum boyum 1.65 8 kılo vermek ıstıyorum :S:S: ınsallah verırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni baslıcak olan varmı:):) beraber baslayalım:):) ya ben bıde sunu merak edıyorum acaba kılosu az olanlarda bu kadar kılo verebilirmi::S:S:SS:
bende başlıyrum bu sabah :) kızlar birbirimize destek olalım :) bu arada ıspanak yemesek olmaz mı? onun yerine başka bilşi yesek ya da hiç yemesek
başladım ben bu gün ama sanıımçok açım
yok yok olsun dayanıcam kararlıyım yemiycem.
ben başladım kızlar bu sabahkahvaltıda sadece kahve içtim ama sigara da içtiğim için bi süre sonra miğde bulantısı yapmaya başladı bi parça peynir yedim mecburen :44::44::44:
nasıl gidiyor peki kilonda değişim oldumu:44::44:
hedefınız kaçç kaç kılo vermek ıstıyorsunuz:)
ben 5-6 kilo vermek istiyorum![]()
kaç kılosun peki :):) ınsallah verırsın canım
63 kiloyum 160 boyundayım 57-58 kilo benim en güzel kilom ama yapıştı gitmiyor üstüne bide hareketsizlik eklenince ortaya bu çıkıyor
çalışıyormusunuz evdemısınız :) ben işyerınde oturarak calışyıorum gercı yasımdan alakalı baya hareketlıyım:
çalışıyorum canım bende oturarak =) akşam eve gidince yorgun oluyorum bide üstüne ders çalışınca pek halim kalmıyor spor yapmaya bende hareketliyimdir oturduğum yerde duramam ama yediğimi yakamıyorum demekki... aslında biraz egzersiz yapınca rahat veriyorum ben ama fırsat olmuyodu derslerden şimdi sınavlarda bitti artık rahat rahat yapabilirim artık![]()
ya bazende vucut yapısı ıle alakalı bende mesela bu dıyettekılerden daha az beslenıyorum genelde hep aynı kılodayım: