Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

regli olucagım ama bır sorun olmaz dımı pazartesı baslıyalım bence haftanın basında :):) ınsallah verırız ben 58 kıloyum boyum 1.65 8 kılo vermek ıstıyorum :S:S: ınsallah verırım

bende başlıyrum bu sabah :) kızlar birbirimize destek olalım :) bu arada ıspanak yemesek olmaz mı? onun yerine başka bilşi yesek ya da hiç yemesek

hayırlı olsun bende pazartesı baslıcam ınsallah:D:D:bence diyete aynen uy derım ben. tek onerım kahve dıyor ya yeşil kahve varmıss onu bul bence:):) netten araştırdımda baya faydalıymış

ben başladım kızlar bu sabah :36::36::36: kahvaltıda sadece kahve içtim ama sigara da içtiğim için bi süre sonra miğde bulantısı yapmaya başladı bi parça peynir yedim mecburen :44::44::44:

aynı canım bende gelemedim uzun zamandır bizim topıc noldu bilmiyorum bi bakmak gerek :27::27: bak gitmiş hemen devam et sakın bozma bakalım ben ne kadar vericem

çalışıyormusunuz evdemısınız :) ben işyerınde oturarak calışyıorum gercı yasımdan alakalı baya hareketlıyım:D:D:D:

çalışıyorum canım bende oturarak =) akşam eve gidince yorgun oluyorum bide üstüne ders çalışınca pek halim kalmıyor spor yapmaya bende hareketliyimdir oturduğum yerde duramam ama yediğimi yakamıyorum demekki... aslında biraz egzersiz yapınca rahat veriyorum ben ama fırsat olmuyodu derslerden şimdi sınavlarda bitti artık rahat rahat yapabilirim artık :21::21::21:

çalışıyorum canım bende oturarak =) akşam eve gidince yorgun oluyorum bide üstüne ders çalışınca pek halim kalmıyor spor yapmaya bende hareketliyimdir oturduğum yerde duramam ama yediğimi yakamıyorum demekki... aslında biraz egzersiz yapınca rahat veriyorum ben ama fırsat olmuyodu derslerden şimdi sınavlarda bitti artık rahat rahat yapabilirim artık :21::21::21:

ya bazende vucut yapısı ıle alakalı bende mesela bu dıyettekılerden daha az beslenıyorum genelde hep aynı kılodayım:D:D:D:

merhaba arkadaşlar.. ben 3 gün yaptım 59la başlamıştım 57 oldum 3.günde ama ben baya değiştirdim saatlerini, yediklerimi falan. ve 3.günde bi problm çıktı ve bozmak zorunda kaldım. bilirsiniz diyet bozulunca cozutulur :) en azından ben cozuttum ve patates kızartması dondurma fln yedim :ü yani normaldeki yeme düzenim :/ herneyse bugün tartıda yine 59 çıktım. yani bu verdiğim kilo değil gibi sanki, bi iki gün az yemek yediğim zaman da tartıda az çıktığım oluyo. bu da öyleymiş kilo veremiyomuşum gibi hissediyorum. acaba öyle mi kızlar ya çok umutsuzluğa kapılıyorum :((

Back