- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.581
arkadaşlar benden başka kimse yapmıyormu bu diyeti kimsecikler yok burda bugün tartıldın ve 3 günde 2.700 vermişim çok mutluyum yeniden 50 li rakamları görmek çok iyi geldi bana bundan önce bir çok diyet denedim ama birtürlü 62 yi kıramıyordum hiç acıkmıyorum yapmak isteyenlere şiddetle öneririm ben ilk doğumumdan sonrada bu diyetle zayıflamıştım bakalım 10 günde daha nekadar verebilirim hedef şimdilik 55 in altı sonrada 50
ilk doğumunuzda bu diyetle ne kadar vermiştinizzz
ya kızlar ben gün kaçamak yaptım,kaçamakta baya baya kaçamaktısabah 3 koca dilim peynir,domates salatalık bi lokma börek,akşamda bi kase badem yedimm çok pişmanımmmmmm ama diyeti bırakmak istemiyorummm
diyete en baştanmı başlamalıyım yoksa dün yapamadığım gündenmi devam etmeliyim?????????????????çok acil cevap lütfennnnn
11kilo isveçle verdim ardından 5 kilo kadar lahana çorbasıyla yanlış hatırlamıyosam aradan 2 ay sonra bir arkadaşla tekrar 9 gün kadar isveç diyeti yapıp 6 kilo daha verdim 74 ten 52 ye çok kısa zamanda düşmüştüm beni gören herkes şok olmuştu
11kilo isveçle verdim ardından 5 kilo kadar lahana çorbasıyla yanlış hatırlamıyosam aradan 2 ay sonra bir arkadaşla tekrar 9 gün kadar isveç diyeti yapıp 6 kilo daha verdim 74 ten 52 ye çok kısa zamanda düşmüştüm beni gören herkes şok olmuştu
süpersiniz canım ya
ben süreklii başlayıpp bozuyorumm bu diyetii
1 kez sonun kadar gidebldmm
mrb
benimde ikinci gunum
diyet bittiginde tartiliyim diyorum
başlarda bende çok bozup bozup yeniden başlamıştım ama kilo verdiğinizi görünce vazgeçemiyorsunuz üstelik 3. günden sonra çok alışıyorsunuz ben hiç aclık çekmedim benimde kaçamaklarım oluyor elbette ilkgün tansiyonum düştü 1bardak ayran içtim ama akşam onu dengeledim dün yarım elma yedim akşamki domatesi yemedim mesala kendinize bir hedef koyun bence şu tarihe kadar şu kiloda olmam gerek veya şu beden kıyafe sığmam gerek gibi benim tek sorunum et tavuk yiyemiyorum yumurtanında zorla sarısını yiyorum
Biraz önce tartıldım ve heycanla sizinle paylaşmak istedim. Üçünçü günümün sabahı ve 64,3 kiloyum. Üç günde 67 lerden bu kilolara inmek bir mucize resmen. Korkarım :18: bu diyeti iki ay yapsam ben tükenecem bitecem herhalde . Çok mutluyum anlatamam. İkinci günümdede hiç kaçamak yapmadım. Sadece isveç diyetinde belirtilenin haricinde sadece su içebiliyorsun diye biliyordum bu kurala göre tek kaçamağım bir şişe soda. Onun haricinde dünde kırk dakika yürüyüş yaptım ve on dakika kadar sıkılaşma hareketleride yaptım. Suyu asla ihmal etmedim , fazlasıyla içtim. İlk güne göre biraz daha hareketli geçti dünüm ama büyük çoğunluğu yatarak geçti.
Ayrıca forumda okuduklarımdan çıkardığım kadarıyla harfi harfine uyanlar diyeti bıraktıktan sonra kilolarını geri almıyorlar bu yüzden asla kaçamak yapmaya niyetim yok.
Tabi bu arada hızlı kilo vediğim için belki çatlaklar falan oluşur korkusu ile bütün vücudumu kayısı ve badem yağı ile yağlıyorum. Ayrıca cildim içerden beslenemediği için yüzüme ayrı bir önem gösteriyorum. 50 factor güneş koruyucu sürüyorum ve vitamin maskeleri yapıyorum.
Evet İsveç diyeti güzelleri umarım bu yazım; isveç diyeti yapmak isteyipte kendini hazır hissetmeyenleri ya da bu kadar hızlı kilo verileceğine inanmayanlara bir parça ile olsa umut ve şevk olması umudu ile sevgilerle zayıf kalın.
tebrikler canımm
inann diyet bittiğinde 60 kilo olursunn
sonuna kadar gidilince verdiriyorr
bende daha önce 63le başlayıp 57 olmuştummm
şimdi doğumm yaptımm ve onlardan kurtulmak istiyorumm
bugünn 2 ncü gündeyimm
bende dün tartıldımm bir kağıda yazdı kızlar sonra akşam yine tartıldımm
ama bundan sonra diyet bitene kadar hiç bakmayıp sonunda görmek istiyorumm ama hergün tatllıacağım sadece bakmayacağımm
kızlarda günü gününe nor tutacaklar
ve diyet bittiğinde nasıl kilo vermişmiyimm diye öğrenmiş olacağım
Alew07 arkadaşım çok sevindim senin adına çok iyi vermişsin 3 günde şunun şurasında ne kaldı tam gaz devam Karabiber günaydın canım senide kutluyorum maşallah iradelisin insan aklına koyunca oluyormuş ben henüz tartılmadım komşular 3-4 günde eridin yapma diyorlar bırakırmıyım hiç 50 olana kadar durmak yok yola devam başka bir formda bir arkadaşım var oda 8 günde 9 kilo vermiş kilosu fazla olmamasına rağmen
Bugün dördüncü günün sabahı ve 63,8 kiloyum. (Başlangıç kilom 67,2)
Yalnız dün istemeden bir yanlışlık yaptım. Akşam menüsünde bir dilim salam varmış ama ben yanlış görmüşümve meyve yedim onun yerine. Ayrıca yürüyüşe çıkamadım ama evde sıkılaşma hareketlerini biraz daha fazla yaptım. Vücudu zorladım galiba zorlayınca vücut yağ biriktiriyormuş. Normalde bugün 63,2 olmayı bekliyordum ama bu yaptığım hatalardan galiba 6 gram eksik verdim. Hiç sorun etmiyoru.m çünkü zaten çok güzel kilo verdim
Yakamoznil ve karabiber iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar,
Dün gece sizin yazdıklarınızı okuyunca ani bir kararla isveç diyetine başlamaya karar verdim bugün itibariyle. İlk 10 Nisan'da karar verdim öncelikle kilo vermeye. Ekmeği kestim, şekere ve tuza dikkat ettim ama haftasonu falan derken benim kaçamaklar çoğaldı ve o hafta sadece 500 gr verebildim. Bu hafta elma diyetine başlamıştım ancak tam anlamıyla uygulayamayadığı düşündüğüm için konsantrem kalmamıştı.
Bugün 18 Nisan ve ay sonuna kadar tam 13 gün var! 13 gün boyunca dişimi sıkıp isveç'i devam ettirmeyi düşünüyorum, kaçamaksız tabi. Moral ve azmimin yerine gelmesi için biraz fazla kilo verdiğimi görmeye ihtiyacım var. Spor yapmıyorum aslında ( leslie denedim 5 gün boyunca bıraktım ) ama kendimi pek halsiz hissetmezsem nivea body yapmayı düşünüyorum hergün.
Saat 10:30'a geliyordu kahvemi içtim. Desteklerinize ihtiyacım var. Katılabilir miyim aranıza?
Merhaba arkadaşlar,
Dün gece sizin yazdıklarınızı okuyunca ani bir kararla isveç diyetine başlamaya karar verdim bugün itibariyle. İlk 10 Nisan'da karar verdim öncelikle kilo vermeye. Ekmeği kestim, şekere ve tuza dikkat ettim ama haftasonu falan derken benim kaçamaklar çoğaldı ve o hafta sadece 500 gr verebildim. Bu hafta elma diyetine başlamıştım ancak tam anlamıyla uygulayamayadığı düşündüğüm için konsantrem kalmamıştı.
Bugün 18 Nisan ve ay sonuna kadar tam 13 gün var! 13 gün boyunca dişimi sıkıp isveç'i devam ettirmeyi düşünüyorum, kaçamaksız tabi. Moral ve azmimin yerine gelmesi için biraz fazla kilo verdiğimi görmeye ihtiyacım var. Spor yapmıyorum aslında ( leslie denedim 5 gün boyunca bıraktım ) ama kendimi pek halsiz hissetmezsem nivea body yapmayı düşünüyorum hergün.
Saat 10:30'a geliyordu kahvemi içtim. Desteklerinize ihtiyacım var. Katılabilir miyim aranıza?
Bende de ıspanak yoktu canım da babama aldırdım ben. Kafama koydum ya harfiyen uyacağım diye liste dışına çıkmayayım dedim.ne demek tabikii canımm
keşkee sonuna kadar gidebilsekk
benimm bugünn 3 ncüü günn
ama çok acıktımm öğlen ıspanak yoktu sadece elma ve domates vardı birde listemde onları yedimm bu yüzden acıktımm birann evvel akşamm olsunn
5 de akşam yemeğimi yiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?