Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba canım, Çok iyi bir karar vermişsin şayet harfiyen uyarsan zaten çok hızlı kilo verdiğini tartıda gördüğün için istesende bırakamazsın. Miesala ben de senin gibi defalarca diyete başladım ve bozdum. Diğer diyetlerde hedefim hef 63 iken isveç diyetinin hızlı kilo verdirdiğini duyunca hedefimi atmış koydum. Ama yapmaya başladıktan sonra tartıda gün gün zayıfladığına şahit olunca hedefimi yeniden gözden geçirdim 58 yaptım. 13 güne kalmaan 58 olacak gibiyim zaten böyle giderse tabii.
Ama ağır sporlar yapma derim yani vücudu yoran. Çünkü vücut yediklerini yağa çevirmeye başlayabilir. Ben kırk dakika normal yürüyüş yapıyorum buda bana göre güzel sonuçlar veriyor.
Canım şu saate kadar sıfır kaçamağım var. :nazar:
Dışarıda işlerim vardı 2 saatte yürümüş bulundum, nivea body yapacak kadar enerjim yok zaten, yoruldum. Hava şartları da kötü malum.
İnşallah 13 gün harfiyen uyacağım. 13 gün sonunda güzel bir rakam görmek istiyorum tartıda.

Kızlar öncelikle merhaba :) Uzun araştırmalarım sonucunda isveç diyetine karar vermiş bulunuyorum :) ama size bişey sormam lazm. yarın sabah baslıcam diyete ama sabahları kahve içiliyo ya onu ben sütlü nescafe yapsam olabilrmii eger kahve derken türk kahvesiyse içemiormm çünküü :)

Kızlar öncelikle merhaba :) Uzun araştırmalarım sonucunda isveç diyetine karar vermiş bulunuyorum :) ama size bişey sormam lazm. yarın sabah baslıcam diyete ama sabahları kahve içiliyo ya onu ben sütlü nescafe yapsam olabilrmii eger kahve derken türk kahvesiyse içemiormm çünküü :)

kahve dedigi zaten nescafe canim yabanci ulkelerde baska turlusu olmadigindan direkt kahve diye geciyor adi, bir tek biz nescafe diye marka ismi soyluyoruz :37:

sut olayinca gelince, bilmiyorum. kahveyi suyla yapip ustune 1 parmak sut koyuyorsan olur heralde bir zarari olmaz diye dusunuyorum. yine de sade icsen daha iyi tabi :31:

kahve dedigi zaten nescafe canim yabanci ulkelerde baska turlusu olmadigindan direkt kahve diye geciyor adi, bir tek biz nescafe diye marka ismi soyluyoruz :37:

sut olayinca gelince, bilmiyorum. kahveyi suyla yapip ustune 1 parmak sut koyuyorsan olur heralde bir zarari olmaz diye dusunuyorum. yine de sade icsen daha iyi tabi :31:

Hmm... Napalım diyet yapa yapa zaten artık şekeri unuttum sade kahveyede alşırım heralde:)) inşallah bende bu diyetle zayflarım. Dukan yaptım olmadı. Lahana çorbası yaptım herkes 5-7 verirken ben 3 verdim :( sanırım sürekli diyet yapmaktan vücudum tepki gösterioo :(

Arkadaşlar sıfır kaçamakla ilk günü bitirmiş bulunuyorum. :nazar:
Yanlız biftek geç saatte baktığım için bulamadım ben, onun yerine 3 tane yağsız ızgara köfte yedim.
Yarın biftek işini de halledeceğim ama.

Bu arada önceki sayfalarda birkaç arkadaş türk kahvesi diye bahsedince sevmediğim halde sabah kahvaltısında türk kahvesi içtim ben :) Nescafe benim içinde daha iyi olur gerçi de türk kahvesinin inanılmaz iştah kestiğini bu sabah deneyimlediğim için türk kahvesiyle devam edeceğim.

2 yıl önce 13 gün bu dieti yapmış biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum
diet değil bu hem fiziksel hem de psikolojik bir savaş ben galip olarak çıktım umarım sizde istediğiniz kiloya gelir ve orada sabitlersiniz
ben 2 yılın sonunda şu aralar biraz kilo aldım oda 1-1,5 kg dukan'a başladım aslında isveç ile dukan dietleri benzer mantıkta ilerliyor en en önemli ve bize dost gıdalar Protein
umarım hepini yılmadan sonuna kadar bu dieti yapar ve hem kendinizin hissedeceği hafifleme:8: hemde çevrenizden gelen olumlu tepkiler ile mutlu olursunuz

2 yıl önce 13 gün bu dieti yapmış biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum
diet değil bu hem fiziksel hem de psikolojik bir savaş ben galip olarak çıktım umarım sizde istediğiniz kiloya gelir ve orada sabitlersiniz
ben 2 yılın sonunda şu aralar biraz kilo aldım oda 1-1,5 kg dukan'a başladım aslında isveç ile dukan dietleri benzer mantıkta ilerliyor en en önemli ve bize dost gıdalar Protein
umarım hepini yılmadan sonuna kadar bu dieti yapar ve hem kendinizin hissedeceği hafifleme:8: hemde çevrenizden gelen olumlu tepkiler ile mutlu olursunuz
Canım bu 13 gün boyunca kaç kilo verdin?
Kaçamakların oldu mu yoksa tamamen diyet listesine mi uydun?

Bende de ıspanak yoktu canım da babama aldırdım ben. Kafama koydum ya harfiyen uyacağım diye liste dışına çıkmayayım dedim.
Haşlanmış ıspanağın kötü bir tadı olacağını düşünüyordum ama zorlanmadım yerken.
Şu saate kadar sıfır kaçamağım var ve 2 saat yürüyüşüm. :nazar: ( bu yağmurda yürüyüş falan yapılmaz aslında da dışarıda işlerim vardı, ordan oraya derken yürümüş oldum bol bol )
5 erken değil mi akşam yemeği için canım? Sonra ki saatler dayanmak zor olmuyor mu?

Ben ıspanağın içine 1 yemek kaşığı yoğurt koyuyorumm canımm olmaz deselerde
biftek yerine haşlanmış tavuk yiyorumm heryerde genellikle öyle yapmışlarr
sabah kahvesinii kaçta içiyorsunn sen canımm benn 7 de içiyorumm öğlen 12 öğlen yemeğinii yiyorumm ve arada 5 saat var delii gibii acıyorumm bu sefer bende yiyorumm ve son n oktayı koyuyorumm yemek konusundaa
2 litrede su içiyorumm açlık aklıma gelince
açlığımıı suyla bastırıyorumm
inannsonuna kadar gitsen sen hedefine ulaşırsınn senin kilon çok değill

neden olmasınkii bende capicino içiyorumm bazenn

hanımlar merhaba fikir almk isityorum sizden ben 3 haftadır zaten kg veriyorum düzenli
amabu son 2 hafta için isveç yapsam ne kadar veriirm sizce
ilk diyetim olsa biliyorum büyük kilolar gidiyoda
benimkisi diyet değişkliği olacağı için
geçmişe bakındımm göremedim ban benzienii

hanımlar merhaba fikir almk isityorum sizden ben 3 haftadır zaten kg veriyorum düzenli
amabu son 2 hafta için isveç yapsam ne kadar veriirm sizce
ilk diyetim olsa biliyorum büyük kilolar gidiyoda
benimkisi diyet değişkliği olacağı için
geçmişe bakındımm göremedim ban benzienii

kac kilosun? ona da bagli biliyorsun su an birsey soylemek pek mumkun degil

Ben ıspanağın içine 1 yemek kaşığı yoğurt koyuyorumm canımm olmaz deselerde
biftek yerine haşlanmış tavuk yiyorumm heryerde genellikle öyle yapmışlarr
sabah kahvesinii kaçta içiyorsunn sen canımm benn 7 de içiyorumm öğlen 12 öğlen yemeğinii yiyorumm ve arada 5 saat var delii gibii acıyorumm bu sefer bende yiyorumm ve son n oktayı koyuyorumm yemek konusundaa
2 litrede su içiyorumm açlık aklıma gelince
açlığımıı suyla bastırıyorumm
inannsonuna kadar gitsen sen hedefine ulaşırsınn senin kilon çok değill
Dediğim gibi ben ıspanakta zorlanmadım.
Tavuk iyiymiş ama ben pek sevmiyorum artık tavuğu, gerçi biftek olmazsa mecburen tavuk yiyeceğim bende.
Sabah erkencisin canım sen, ben 10 civarı içiyorum kahveyi.
Sonuna kadar gideceğim zaten, ilk defa bu sefer kararlıyım 13 gün sonra göreceğiz bakalım canım.

Son düzenleme:
88 dim 80 edüştüm 7 kg verirmiyim 13 günde

hmm 7 verebilirsin canim tabi biraz da hangi diyetle kilo verdigine bagli yani cok dusuk kalorili bir diyetle bu 8 kiloyu vermissen o zaman isvecle 7 veremeyebilirsin, ama biraz dikkat ederek boyle diyetisyen diyeti gibi birseyle vermissen o zaman 7 verebilirsin diyorum ben

Arkadaşlar bugün 2.günüm bitti ve yine sıfır kaçamak. :nazar:
Kararlı olmak güzel ama irade işi gerçekten zor.
Çünkü ben şimdiye kadar hep iradeden kaybettim ama bugün mutfakta mantı, göveç, simit, ekşili börülce dahi olmasına rağmen ne 1 tanesine baktım ne de tattım.
Umarım 13 gün boyunca böyle giderim ve iyi bir sonuç alırım.
Sonuç alamazsam üzülürüm gerçekten ve işin kötüsü daha da çok yemeye başlayabilirim :(

İsveç diyeti konusunda tecrübe sahibi olan arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var. Bugün altıncı günümün sabahı 67.2 ile başladım şu anda 63.7 yim. Ama bu kiloyo ilk iki günde düştüm. Son iki gündür hiç kilo veremiyorum bunun nedenini bilen varmı. Yada aynı şey başına gelen. Merak ediyorum artık veremiyecekmiyim diye.

Hefesim kaçtı resmen. Sizlerin bilgilerini ihtiyacım var. Peşinen teşekkür ediyorum yardımcı olan isveç diyeti güzellerine. :14:

hmm 7 verebilirsin canim tabi biraz da hangi diyetle kilo verdigine bagli yani cok dusuk kalorili bir diyetle bu 8 kiloyu vermissen o zaman isvecle 7 veremeyebilirsin, ama biraz dikkat ederek boyle diyetisyen diyeti gibi birseyle vermissen o zaman 7 verebilirsin diyorum ben

yok kedni yöntemimle 5 günde 5 kg la fala n verdim bu 8 kg bu hafta sadec 1 kg gitmiş çok üzüldüm 13 günde 5 kg bile iyi olur ama mümkünmü sence böle 1 kg vermeye başalmışım haftada:(

Arkadaşlar bugün 2.günüm bitti ve yine sıfır kaçamak. :nazar:
Kararlı olmak güzel ama irade işi gerçekten zor.
Çünkü ben şimdiye kadar hep iradeden kaybettim ama bugün mutfakta mantı, göveç, simit, ekşili börülce dahi olmasına rağmen ne 1 tanesine baktım ne de tattım.
Umarım 13 gün boyunca böyle giderim ve iyi bir sonuç alırım.
Sonuç alamazsam üzülürüm gerçekten ve işin kötüsü daha da çok yemeye başlayabilirim :(

emin ol sonunda 6 kilo vermiş olacaksınn ama liste dışına çıkmazsann

Ben daha önce yine kiloluydumm sonra az beslenerek 63 e indimm sonrada isveç yaptımm 13 günde 57 kiloydumm görsen pantolonlar belimden düşüyorduuu
sonra doğumdan gerii aldımm kilolarımıı

İsveç diyeti konusunda tecrübe sahibi olan arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var. Bugün altıncı günümün sabahı 67.2 ile başladım şu anda 63.7 yim. Ama bu kiloyo ilk iki günde düştüm. Son iki gündür hiç kilo veremiyorum bunun nedenini bilen varmı. Yada aynı şey başına gelen. Merak ediyorum artık veremiyecekmiyim diye.

Hefesim kaçtı resmen. Sizlerin bilgilerini ihtiyacım var. Peşinen teşekkür ediyorum yardımcı olan isveç diyeti güzellerine. :14:

bu diyetle en fazla 6 kilo verdiriyor o çok kilo verenler çok kilolu olanlarr
sonuna kadar gidince tam 6 kilo bile versek çok güzell çünküü az yiyerek saten veremiyoruzz
seninn az kalmışş snuna kadar git arkadaşımm
ama kaçamak yapıyorsan oda etkiliyorrr

Back