- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #3.601
Canım şu saate kadar sıfır kaçamağım var.Merhaba canım, Çok iyi bir karar vermişsin şayet harfiyen uyarsan zaten çok hızlı kilo verdiğini tartıda gördüğün için istesende bırakamazsın. Miesala ben de senin gibi defalarca diyete başladım ve bozdum. Diğer diyetlerde hedefim hef 63 iken isveç diyetinin hızlı kilo verdirdiğini duyunca hedefimi atmış koydum. Ama yapmaya başladıktan sonra tartıda gün gün zayıfladığına şahit olunca hedefimi yeniden gözden geçirdim 58 yaptım. 13 güne kalmaan 58 olacak gibiyim zaten böyle giderse tabii.
Ama ağır sporlar yapma derim yani vücudu yoran. Çünkü vücut yediklerini yağa çevirmeye başlayabilir. Ben kırk dakika normal yürüyüş yapıyorum buda bana göre güzel sonuçlar veriyor.
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Dışarıda işlerim vardı 2 saatte yürümüş bulundum, nivea body yapacak kadar enerjim yok zaten, yoruldum. Hava şartları da kötü malum.
İnşallah 13 gün harfiyen uyacağım. 13 gün sonunda güzel bir rakam görmek istiyorum tartıda.