- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.561
canım bence bir dene kestirip atma. sonuçta biz doktor değiliz...kadının bi bildiği var demek ki millete vermiş :) ayrıca genel olarak sağlıklı beleniyorsan isveç yapıp neden bünyeni mutsuzlaştırıyorsun...yavai yavai gider fazlalıkların spor ve düzenli beslenmeyle :))
kızlar ilk hafta 74 kilodan 68.5 kiloya düştüm ama artık veremiyorum.kaç gündür hava da yağmurluydu spor da yapamadım bir kaç gün ara verip pazartesi başka bir diyete geçmek istiyorum.sonra yine bu diyeti yapıcam.kendi fikrimi söylüyorum bu diyeti 13 gün yapmak bişi değiştirmeyecek sanırım bir daha ki sefer yaptığımda 1 hafta da son vericem.herkese başarılar diliyorum.
sana katılıyorum canım bunye alısınca etkısını kaybetıyor bende okadar sıkıntıya ragmen 11. gune geldım ılk 4 gunde 2kg verdım
sonra tık yok spor hersey yapmama rağmen
bugun bende bıraktım yarı ısvec yarı normal dıyet tarzı bunyeyı alısıtrmak ıcın boyle yapıcam 3 4 gun vucudumu dınlendırcem
reglde daha hızlı verılıyor ogunlere geldım kalan kgları oyle verırım artık
herseye katlandımda bas donmesı bıtırdı benısana tebrıkler canım 5.5 kg
bı daha yaptıgımda kesınlıkle 6 gun yapıcam
Merhaba Kızlar,
beni de alın aranıza :)
ben de yıllar önce bu diyeti yapıp diyet sonrasında da spor yapıp 13 kg vermiştim 76 dan 63 e düşmüştüm.
Ama son zamanlarda 67 ye çıktığım için tekrar light beslenmeye başladım. ( temmuz başı düğünüm var ve bu hafta gelinlik provalarım başlıyo )Ama diyet yapmadan olmuyo tabi yani bünye meselesi.
Ben de yarın itibariyle size katılıyorum şuan tartıda 64.3 görünüyorum. hedefim 57 olmak inşallah tekrar aynı başarıyı yakalarım.
merhaba canım umarım hedeflediğin kiloya en kısa zamana düşer ve dal gibi bir gelin olursun ben bugün başladım istersen birbirimize eşlik edelim inşaallah beraber güzel sonuçlar alırız
Merhaba Kızlar,
beni de alın aranıza :)
ben de yıllar önce bu diyeti yapıp diyet sonrasında da spor yapıp 13 kg vermiştim 76 dan 63 e düşmüştüm.
Ama son zamanlarda 67 ye çıktığım için tekrar light beslenmeye başladım. ( temmuz başı düğünüm var ve bu hafta gelinlik provalarım başlıyo )Ama diyet yapmadan olmuyo tabi yani bünye meselesi.
Ben de yarın itibariyle size katılıyorum şuan tartıda 64.3 görünüyorum. hedefim 57 olmak inşallah tekrar aynı başarıyı yakalarım.
cnm benim diyetim bitti kilo vermem durduğu için başka diyete başlıyorum sana başarılar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?