Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

canım kestırıp atmıyorum sadece gördüğüm yanlısları dedım
evımde 5 lt yağ abartmıyorum 6 ay gıder eşim zayıf olmasa o yagı dahada kısarım :)
tuz nerdeyse hıc tuketmem .. ama bı ara yasadıgım sorunlardan kendımı bıraktım 10 kg aldım
8 kgsunu verdım cok sukur ama bu son kglar ınat ettı ve bende bıktım vaktımde yok yatılı mısafır gelcek
onlar gelmeden kg vereyımde korumaya gecerım
ve benım bunye spor saglıklı beslenmeye alısmıs kolay kolay veremıyorum yıllardır spor yapıyorum cunku :)
inşallah sen dıyetle kg verırsın vermek yıne bırsekıl oluyorda ah korumak

Uzun zamandır hep kendımce bıseyler yaptım olmadı bı turlu 52 kg kırıp altına dusemıordum. Bu ısvıcre dıetı ıle cok basarılı kg verıldıgını gordum.
Sızlerle de paylasmak ıstıorum.

Sabah 1 haslanmıs yumurta, 1 dılım cavdar ekmek, maydanoz 1 domates

Ogle , Bol yagsız tuzsuz salata uzerıne nar eksısı koyabılrıısnız.

Ara 100gr yogurt

Aksam , bol salata, ızgara tavuk yada haslanmıs X sebze

not : oglen tek salata ıle ayakta duramam dersenız Sebze yada ızgara yagsız tavuk

Ilk gun zor sonrasında hıc sıkıntı olmuor.

Bu arada ben gunde 2-3 bardak (bıberıye,yesılcay,funda yapragı,mate ) 10 dak demleyıp sekersız lımonsuz ıcıorum. (artık alıstım o garıp tada :)

Kızlar bılıorsunuz kı cok kılosu olmayan kısıler zor kılo verır ama ben hayatımda hıc bole hızlı kg verdıgımı gormedım 2 hafta da 3 kg verdım. :)

kızlar ilk hafta 74 kilodan 68.5 kiloya düştüm ama artık veremiyorum.kaç gündür hava da yağmurluydu spor da yapamadım bir kaç gün ara verip pazartesi başka bir diyete geçmek istiyorum.sonra yine bu diyeti yapıcam.kendi fikrimi söylüyorum bu diyeti 13 gün yapmak bişi değiştirmeyecek sanırım bir daha ki sefer yaptığımda 1 hafta da son vericem.herkese başarılar diliyorum.

sana katılıyorum canım bunye alısınca etkısını kaybetıyor bende okadar sıkıntıya ragmen 11. gune geldım ılk 4 gunde 2kg verdım
sonra tık yok spor hersey yapmama rağmen
bugun bende bıraktım yarı ısvec yarı normal dıyet tarzı bunyeyı alısıtrmak ıcın boyle yapıcam 3 4 gun vucudumu dınlendırcem
reglde daha hızlı verılıyor ogunlere geldım kalan kgları oyle verırım artık
herseye katlandımda bas donmesı bıtırdı benı sana tebrıkler canım 5.5 kg
bı daha yaptıgımda kesınlıkle 6 gun yapıcam

arkadaşlar yarın sabahtan itibaren bende isveç diyetine başlıyorum 3-4 yıl önce bu diyetle ilk hamileliğimden kalan 22 kiloyu vermiştim 2 yıldan fazla hiç kilo almadım 1-1.5 kilo kadar oynamalar oluyordu arada bikaç kere elma diyetini denedim bikaç gün sonra misafirdi özel gün dü derken yarım kaldı tek tip beslenmektense isveç yapmaya karar verdim çünkü diyet et,yumurta ve yoğurt gibi proteinler içerdiği için vucudumuz su değil,protein kasları kuvvetleştirdiği için yağ kaybeder dukan diyetindeki mantıkda bu aslında protein alarak daha çok yağ yakımı şimdi 62 kiloyum yarından itibaren sizlerle gün gün paylaşırım

teşekkür ederim cnm bende bir daha ki sefer 1 hafta uygulayacağım ama çok iyi geldi bana moralim çok yükseldi.bende ufaktan ufaktan isveç diyetimi bozdum dediğin gibi bugün yarın dinleneyim cuma yada pazartesi başka diyetle devam edicem ama bu diyetide aslaaaaaa unutmayacağım :)))

Merhaba Kızlar,
beni de alın aranıza :)

ben de yıllar önce bu diyeti yapıp diyet sonrasında da spor yapıp 13 kg vermiştim 76 dan 63 e düşmüştüm.

Ama son zamanlarda 67 ye çıktığım için tekrar light beslenmeye başladım. ( temmuz başı düğünüm var ve bu hafta gelinlik provalarım başlıyo )Ama diyet yapmadan olmuyo tabi yani bünye meselesi.

Ben de yarın itibariyle size katılıyorum şuan tartıda 64.3 görünüyorum. hedefim 57 olmak inşallah tekrar aynı başarıyı yakalarım.

merhaba canım umarım hedeflediğin kiloya en kısa zamana düşer ve dal gibi bir gelin olursun ben bugün başladım istersen birbirimize eşlik edelim inşaallah beraber güzel sonuçlar alırız

cnm benim diyetim bitti kilo vermem durduğu için başka diyete başlıyorum sana başarılar diliyorum...

Son düzenleme:
bu dıyetı yapanlara kolay gelsın yalnız bunyeyı zorladıgından spor yapıcaksanız hafıf yapın
ben dıyetı bıtıremeden agır sekılde grıp oldum en ıyısı 6 gun yapıp ara verıp yapmak herkese kolay gelsın

isveç diyetinin 5. gunu bıttı bugun ıtıbarı ile.2.5 kılo verdım ama regl dönemım başladıgı için kılo vermem durdu gıbı ne yapmalıyım....

ay ben bu diyeti 3. gün bırakmak zorunda kalmıştım 3. sabah uyandığımda bir baş dönmesi anlatamam.... vücudumda küçük küçük lekeler belirmişti 1 gün yattım halsizlikten resmen... sonra bıraktım tabi.. yapanları tebrik ediyorum

valla benım ılk gun bıraz halsızlık oldu azcık kaçamaklar yaptım ıkıncı bıraz daha ıyıydı ama 3 gunden sonra bişey kalmadı şımdılıkte ıyı gıdıyor yalnız 7.gun çok zor ne yaparım bılmemm:)))

sabrın sonu selamettir derim :) gerçekten etkili bir diyet ,diyetle hem kilo veriyorsunuz hemde iştah olayınız sıfırlanıyor,bende bu diyeti geçen sene yaptım doğumda aldığım kilolarımdan kurtuldum ,yanlış hatırlamıyosam 7kilo kadar verdim ama doğumda 20 kilo alan birisi olarak 7 kilodan kurtulduktan sonra iştahm kalmadı ve gereksiz yeme işim bittiği için tüm kilomu zamanla verdim 83kiloydum şimdi 62 kiloyum :)çikolataya hiç dayanamayan ben şimdilerde 1 çikolatanın tamamını yiyemiyorum çünkü herşeyi paylaşmayı öğrendim çikolatadan bir ısırık aldıktan sonra eşime ve oğlumada ısırtıyorum böylece bana elimde ne kaldıysa onu yemek düşüyor :) büyük tabaklar kullanıyorum yemeğimi bu büyük tabaklara iyce yayıyorumki önce gözüm doysun 1 kepçe yamak sanki tabak dolusuymuş gibi görünüyor ve ben tabağımı çoğu zaman bitirmeden doyduğumu hissediyorum,gün içinde çok sıvı tüketiyorum su ve özellikle kahve ,kahveyide şekersiz içiyorum şu piyasada satılan 2si bir arada kahveleri üçe bölüp kupayla içiyorum hem bu sayede sıvı almış oluyorum hemda çok kahve içmemiş oluyorum,asansör kullanmıyorum.....yani yaşam şeklim değişti ve ben hala kilo vermeye devam ediyorum yaklaşık 1 yıldır böyle ,1 pizzayla doymayan ben artık pizzanın yanında kola yerine ayran alıyorum en fazla 2 dilim pizza yiyebiliyorum ayran tokluk hissi veriyor çünkü,en güzelide artık ne giysem yakışıyor ve ben çeşit çeşit kıyafet alıyorum bu beni dahada motive ediyor..

günaydın arkadaşlar bugün benim 3.günüm herşey yolunda diyetim çok güzel gidiyor aç kalmaya alıştım akşam yemeklerini yemek hiç gelmiyor içimden zaten et ve yumurtayı hiç sevmem kendimi çok hafiflemiş hissediyorum bundan önce elma diyeti yapıp hiç ara vermeden isveçe başlamıştım.Arkadaşlar regl günlerinde bu diyeti yapan varmı aranızda kilo vermemi olumsuz etkilermi bilmiyorum ama ne olursa olsun bırakmak yok inat ettim en kısa zamanda 50 kilo olmam lazım

arkadaşlar benden başka kimse yapmıyormu bu diyeti kimsecikler yok burda bugün tartıldın ve 3 günde 2.700 vermişim çok mutluyum yeniden 50 li rakamları görmek çok iyi geldi bana bundan önce bir çok diyet denedim ama birtürlü 62 yi kıramıyordum hiç acıkmıyorum yapmak isteyenlere şiddetle öneririm ben ilk doğumumdan sonrada bu diyetle zayıflamıştım bakalım 10 günde daha nekadar verebilirim hedef şimdilik 55 in altı sonrada 50

ya kızlar ben gün kaçamak yaptım,kaçamakta baya baya kaçamaktı sabah 3 koca dilim peynir,domates salatalık bi lokma börek,akşamda bi kase badem yedimm çok pişmanımmmmmm ama diyeti bırakmak istemiyorummm
diyete en baştanmı başlamalıyım yoksa dün yapamadığım gündenmi devam etmeliyim?????????????????çok acil cevap lütfennnnn

Son düzenleme:
Olamaz böyle birşey. Daha dün başladım bugün ikinci günüm olmasına rağmen iki kilo vermişim. Dün öğle onikide kalktım ve ne zamandır başlıyacam diyipte bir türlü başlayamadığım isveç diyetine başlamaya karar verdim. Önce bir fincan şekersiz kahve içtim sonra tartıldım 67,2 kilo gelmiştim. Listeye harfiyen uydum ayrıca kırk dakika kadar yürüdüm. On dakika kadarda sıkılaşma hareketleri yaptım. Bu sabah kalktım kahvemi içtikten sonra tartıldım inanamadım 65,4 kilo geldim. Sadece bir gecede nasıl böyle birşey oldu. Müthiş birşey bu. Umarım sonra kilo verme durmaz bir anda. Ama inılmaz mutlu oldum. Gelişmeleri yazarım.

Sevgiyle ve zayıf kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…