Biraz önce tartıldım ve heycanla sizinle paylaşmak istedim. Üçünçü günümün sabahı ve 64,3 kiloyum. Üç günde 67 lerden bu kilolara inmek bir mucize resmen. Korkarım :18: bu diyeti iki ay yapsam ben tükenecem bitecem herhalde

. Çok mutluyum anlatamam. İkinci günümdede hiç kaçamak yapmadım. Sadece isveç diyetinde belirtilenin haricinde sadece su içebiliyorsun diye biliyordum bu kurala göre tek kaçamağım bir şişe soda. Onun haricinde dünde kırk dakika yürüyüş yaptım ve on dakika kadar sıkılaşma hareketleride yaptım. Suyu asla ihmal etmedim , fazlasıyla içtim. İlk güne göre biraz daha hareketli geçti dünüm ama büyük çoğunluğu yatarak geçti.
Ayrıca forumda okuduklarımdan çıkardığım kadarıyla harfi harfine uyanlar diyeti bıraktıktan sonra kilolarını geri almıyorlar bu yüzden asla kaçamak yapmaya niyetim yok.
Tabi bu arada hızlı kilo vediğim için belki çatlaklar falan oluşur korkusu ile bütün vücudumu kayısı ve badem yağı ile yağlıyorum. Ayrıca cildim içerden beslenemediği için yüzüme ayrı bir önem gösteriyorum. 50 factor güneş koruyucu sürüyorum ve vitamin maskeleri yapıyorum.
Evet İsveç diyeti güzelleri umarım bu yazım; isveç diyeti yapmak isteyipte kendini hazır hissetmeyenleri ya da bu kadar hızlı kilo verileceğine inanmayanlara bir parça ile olsa umut ve şevk olması umudu ile sevgilerle zayıf kalın.