- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.521
Destek olduğunuz için teşekkürler kızlar sağolun :) tekrar başlayacağım ama bu sefer daha kararlı olucam ve tabii küçük kaçamaklar da yapıcam yoksa bu diyet 13 gün sürmez :)
akşam yemeğimde biftek ve yeşil salatamı da yedim aslında hala açım ama ilk günler normaldir idare edicez artık.
akşam yemeğimde biftek ve yeşil salatamı da yedim aslında hala açım ama ilk günler normaldir idare edicez artık.
Destek olduğunuz için teşekkürler kızlar sağolun :) tekrar başlayacağım ama bu sefer daha kararlı olucam ve tabii küçük kaçamaklar da yapıcam yoksa bu diyet 13 gün sürmez :)
aynen artık vucud ısyanlarda bende boz boz dıye :)
bendekı menude bugun bıftek salata ama bıftek yerıne tavuk haslayıp salataya dıdıkledım yedım
etle pek aram yok
Bende bu diyeti başlayıpp bozmaktann bıktımm artıkk
daha önce bende yaptımmm 13 günde 6 kilo verdimm 63 ten 57 ye inmiştimm
ama nendense hep başlayıp bozuyorumm artıkk göya yine başladımmm sabah neskafe içtimmm
türk kahvem bitmişş bu gün almalıyımmm birde domatesimm yokk
kızlarr yenii başlayanlarr ne olur birlikte devam edelimmm
ama nendense hep başlayıp bozuyorumm artıkk göya yine başladımmm sabah neskafe içtimmm
bugün sabah iğrenç bir baş ağrısı ile uyandım.ayağa kalktığımda midem bulandı ve başım döndü.sonra gidip tartıldım 1 kilo gitmiş tabi.sonra zoraki kahve yaptım ve 2 yudum aldım.hemen lavaboya koştum kustumsonra baktım iyi değilim kendime bir kase k-flakes hazırladım.içinede birkaç çilek doğradım.amacım isveçten vazgeçmek ama hafif beslenmekti.zoraki gevreğimide yedim çünkü çok midem bulanıyordu.birsüre sonra yine lavaboya koş ve yine aynı şey.sonra yattım üşüme geldi bana.yorgana sıkı sıkı sarılıp yattım 1_2 saat .uyandığımda daha iyiydim ama hala halsizdim.güzel bir kahvaltı hazırladım.herşeyden yedim bu kez.şuanda iyiyim.neden böyle oldum bilmiyorum.bu diyeti hiç kaçamaksız yapmıştım ve herhangi bir problemle karşılaşmamıştım o zaman.üstelik diyetin yanında tempolu yürüyüş,küçük dambıllarla ağırlık çalışması ve plateste yapmıştım düşünün yani.belki midemi üşütmüşümdür diye düşünüyorum diyete denk gelince böyle fenalaşmış olabilirim.neyse bir süre ara verip tekrar denicem yine aynı şey olursa demek diyettendir dicem.şimdilik size kolay gelsin kızlar.
yaa günaydın herkesee
bende yeni başlicammm destek olalım cidden birbirmize nolurrrrrrrr
daha önce yapmadım ben hiç isveç diyetini.15 gün sonra nişan alışverişim var ve benm çok zayıf olmam lazım fazla 6-7 kilom var verebilitrmiyim cidden emin değilim?2 haftada 7 kiloo rüya gibi olur benm için...
yanlız aklıma takılanlar var sabahları içilen kahve nasıl kahve?türk kahvesimi nescafemi sade kahvemi(sade kremasız kahveler varya onlardanmı?)
bide mesela öğlen ıspanak var yemesem olurmu sadece yumurtalarımı yesem?
yani harfiyennmi uymak lazım yoksa fazla değlde eksiltsek olurmu???
nolur yardıme dinn çok acil vermem lazım çokkkkkkk
çok sağollolsun arkadaşım belki bu sefer bırakmazsın.başarılar diliyorum :))
bugün sabah iğrenç bir baş ağrısı ile uyandım.ayağa kalktığımda midem bulandı ve başım döndü.sonra gidip tartıldım 1 kilo gitmiş tabi.sonra zoraki kahve yaptım ve 2 yudum aldım.hemen lavaboya koştum kustumsonra baktım iyi değilim kendime bir kase k-flakes hazırladım.içinede birkaç çilek doğradım.amacım isveçten vazgeçmek ama hafif beslenmekti.zoraki gevreğimide yedim çünkü çok midem bulanıyordu.birsüre sonra yine lavaboya koş ve yine aynı şey.sonra yattım üşüme geldi bana.yorgana sıkı sıkı sarılıp yattım 1_2 saat .uyandığımda daha iyiydim ama hala halsizdim.güzel bir kahvaltı hazırladım.herşeyden yedim bu kez.şuanda iyiyim.neden böyle oldum bilmiyorum.bu diyeti hiç kaçamaksız yapmıştım ve herhangi bir problemle karşılaşmamıştım o zaman.üstelik diyetin yanında tempolu yürüyüş,küçük dambıllarla ağırlık çalışması ve plateste yapmıştım düşünün yani.belki midemi üşütmüşümdür diye düşünüyorum diyete denk gelince böyle fenalaşmış olabilirim.neyse bir süre ara verip tekrar denicem yine aynı şey olursa demek diyettendir dicem.şimdilik size kolay gelsin kızlar.
yaa günaydın herkesee
daha önce yapmadım ben hiç isveç diyetini.15 gün sonra nişan alışverişim var ve benm çok zayıf olmam lazım fazla 6-7 kilom var verebilitrmiyim cidden emin değilim?2 haftada 7 kiloo rüya gibi olur benm için...
yanlız aklıma takılanlar var sabahları içilen kahve nasıl kahve?türk kahvesimi nescafemi sade kahvemi(sade kremasız kahveler varya onlardanmı?)
kızlar bugün bende iyi değilim gerginlik hat safhada tansiyonum bütün gün çok düştü spor da yapamadım bıraksammı diye düşündüm görümcemlere gittik akşam oturmaya gittik ablamın kızları daha önce akupunktur filan yaptırmışlardı diyete de çok alışkınlar kilo veremediğim için moralimin bozulduğunu belki de bu yüzden tansiyonumun düştüğünü filan söyledim beni baya rahatlattılar.akupunktur yaptırdıkları dönemde bütün hafta yeşillik yedikleri halde kilo vermeden hatta bazen kilo alarak haftayı bitirdiklerini filan anlattılar baya iyi geldi bu konuşmalar bende pes etmek yok diyorumDDD ( bütün hafta sadece yeşillik yiyip kilo vermemek bile mümkünmüş )
belki sizlere de iyi gelir diye anlatmak istedim.
arkadaşım bende bugün vazgeçiyordum ama direkten döndüm bırakmayalım nolur.tavuğunda afiyet olsun bende bugün salata yemedim tavuk vardı menüde yavan yavan yedik artık( bir de pilav olsaydı
Allahtan bende tuz alışkanlığı yok ette yesem, balıkta yesem, tavukta yesem, tuzsuz olması fark etmiyor ama şeker sıkıntım var tatlıylada aram çok yoktur ama yanımda yenince bende tatlı yemek istiyorum birde kahveyi şekersiz içemiyorum az şekerli de olsa illa olacak
yaa günaydın herkesee
selam kızlar
hala kg veremedım 2 kg vermıstım ılk 4 gunde
9. gundeyım ve gunlerdır bas dönmesi üşüme halsızlık mıde bulantısı geçmıyor
sporda duzenlı yaptım bılmıyorum vucud zorlanıyor bu gıdısle 3 4 gun ara verıp yenıden yapıcam 5 6 gun falan
sporuda bırakıcam zatı gucsuzum bırde spor ıyıce kotu oluyorum ılkdefa boyle oldum
cok mutsuz hıssedıyorum kendımı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?