- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.501
kızlar kafama takıldı ben her sabah troidlerim az çalıştığı 100 mg hap içiyordum 2 gündür içmiyorum acaba hapı bıraktım diyemi kilom takılı kaldı
ne güzel hergün 1 kilo veriyordum offffffffffffffff
tebrik ederim arkadaşım inş bizde başarırız :))
bünyen yadırgamıyorsa az yemeği sorun yok tatlım... ama dikkat etmek lazım yine de :) ayrıca tebrik ederim verdiğin kilolar için, ben kendimden umudu kestim artık :'(
Tatlışım sen ne güzel dayanabilmişsin ama ben bildiğin gibi değildim, çok fena oldum.. bir de çalışıyorum iyice fenalaştım..eve geldiğimde ölüden farkızdım, daha ilk gündeşimdi şeyi duydum dün kızkardeşim bi arkadaşına gitmiş ve kardeşim şok olmuş arkadaşını görünce..kız 1 ay diyetmax zayıflama bandını kullanmış ve 90 kilodan 77 kiloya düşmüş... bi damlacık kalmış eski haline göre... inanamadım anlatınca!! ayrıca 1 ay kullanıp bırakmış, 2 aydır da bişiy kullanmıormuş... 100 tl imiş, ondan almayı planlıyorum ama bakalım , bi kendime geleyim de :) isveç mahvetti beni, siz de ne güzel sabır irade ve kararlılık var hayranıııımm :)
kızlar diyete fazla uymamakla birlikte yani ben burda yazan şeylerden daha az şeyler yiyerek 5 kilo verdim sporsuz sadece sabahları nesfit yiyorum akşam bişey yemiyorum öğlende çorba filan 71 den 66 ya indim :)
slm kızlar ben bu diyeti geçen yıl yapmıştım.yanlış hatırlamıyorsam 58 kilodan 53'e düşmüştüm.kiloların büyük kısmıda ilk hafta gitmişti 2.hafta pek bişey değişmemişti sanırım.yazı ince geçirdim fakat kışı berbat ötesi,stres,üzüntü ve evden doğru dürüst hiç çıkmadan geçirince hayatım boyunca hiç gelmediğim kiloya geldim tam 63,5 kiloyum.yarın yada pazartesi tekrar deneyeceğim ama bu kez 1 hafta yapacağım umarım geçen yılki gibi olurda silkinip kendime gelirim yoksa durum çok vahimgeçen yıl yaptığımda hergün düzenli buraya yazmıştım hatta birkaç arkadaşada ilham olmuştu benim istikrarlı diyetim:)ben fazladan tek lokma yememiştim 2 hafta boyunca. bu kez yine yazacağım bakalım inşallah yine aynı istikrarımı koruyabilirim.
evet canım kesinlikle doğru söylüyorsun fakat dedim ya ölüden farksızdım,küçük atıştırmalar kurtarmayacaktı...elma diyeti yapmıştım o isveçten daha katı bir diyet olmasına rağmen çok etkilememişti beni ama 2 hafta sonra onu da bıraktım... çok çabuk kilo veriyorum ben ama sanırım sabretmesini bilmiyorum... inanın kendimden umudu kestim, şuan öyle mutsuzum ki, bunalımdayım resmen :'( artık genel olarak sağlıklı düşünemiyorum !!!!!!!
arkadaşım benim bugün 5.günüm dün akşam yürüyüşe gidemedim hergün 1 kg veriyordum bugün durdu bende şimdi yeniden yürüyüşe gidiyorum yorulana kadar pes etmicem mekikde çekicem bol bol inş yarın sabah 1 kg eksilirim ben çok kaçamak yapıyorum galibaDDDD
kızlar kafama takıldı ben her sabah troidlerim az çalıştığı 100 mg hap içiyordum 2 gündür içmiyorum acaba hapı bıraktım diyemi kilom takılı kaldı
ne güzel hergün 1 kilo veriyordum offffffffffffffff
ne hapı bu belkıde benımde almam gerekır tıroıd bezım benımde az calısıyor
benım yerıme baskası bu sporu yapıp beslense ayda 7 8 kg verır ben yerımde sayıyorum
gercı fazlalık kalmadı pek boydan aşağı kg ınınce zor verılıyorda
4 gundur tartı oynamayınca moralım bozuldu cektıgımız aclık bas donmesı ve agrısı
ve bogazlarımın agrısı buna ragmen pes etmıyorum 2 gun daha tanıdım kendıme veremezsem kızlar ara verıcem 3 4 gun
sonra regl gelıyor reglken bırseyler yapıcam ..
teşekkürler canım benim daha vermem gereken bi 10 kilo daha var inşallah hepbirlikte başarırız
teşekkürler canım yadırgamıyor artık mide küçüldü galiba acıkmıyorum da
arkadaşım dr kontrolünde içiyorum ben bu hapı.kan testi yapılıyor 3 ay yada 6 ayda bir.gerek duyulursa dr veriyor ben 50 mg ile başladım kan sonuçlarım kötü çıkınca dr yetersiz buldu 7-8 aydır 100 mg a çıkardı.diyete başladığım gün bütün kan testlerimi yaptırdım.hapım bitmişti unuttum almayı ve 3 gün ihmal edip içmedim ne güzel hergün 1 kg gidiyordu bende de kilo verme olayı durunca acaba hap içmediğim içinmi dedim yoksa kaçamaklarım olduğu içinmi çünkü boyuma göre kilom çok fazla bilmiyorum canım sıkıldı ama pes etmicem bir kaç gün daha yaparım...
pes etme canım bak ben 4 gundur gram vermeme rağmen sporuda eksık etmıyorum dıyetıde
2 3 gundaha tanıdım kendıme kı sende kg fazlalıgı var ve kg verıyorsun arada duraklama olması normal
hergun 1 kg cok cıddı bı rakambende bı ara değerlerıme baktırıcam trıoıd bezım ne alemde bakalım
çok kolay bir test ihmal etme cnm çünkü troidler az çalışınca yorgunluk halsizlik sürekli üşümeler oluyor ve yatıyorsun yatınca da hareketsizlikten kolestrol yükseliyor karaciğer yağlanmasına kadar gidiyor olay.cuma günü tahlil sonuçlarımı aldım troid değerlerim normal ama iyi kolestrol kötü kolestrol kan kolestrolü trgliserid hepsi tavan yapmış durumda acil spor diyet kilo vermek şart oldu.
bende normalde 2 7 kg verıdıgım donem hıc halsızlık olmamıstı
ama bu dıyetle yapınca fecı bas agrısı ve halsızlık oldu bende yenı bır yontem buldum
sporumu ıkıye boldum sabah yarısını yaptım ogleden sonrada yarısını yapıcam :) ınadım ınat o ıkı kg gıdıcek ıste
canım sende maydanoz kurunu yapsam bırde ahmet marankının kozmık beden temızlıgı o butun vucudu temızleyen cok guzel bır detoks
üşüme dıyınce sızlerde kızlar bu dıyette üsüyormusunuz ben bu sıcak havada bıle ara ara üşüyorum aılem şaşıyor halıme :)
önemli olan hergün spor yapmak arkadaşım iyi yapmışsın.bende şimdi dereotunu buldum araştırıyordum yemekten 15 dk önce 1 yemek kaşığı dereotunu bir iki kere çiğneyip 2-3 yudum suyla yutucakmışız ibrahim saraçoğlu her diyette öneriyormuş troid hastaları 5 ay sonunda %90 ı ilaç tedavisini bırakmış ilgimi çekti az evvel öğle yemeğimi yedim yemeden önceden de dereotumu yedim yuttum maydonoz kürünüde hemen okudum onuda yapıcam arkadaşım teşekkür ederim :))
dere otu maydanoz olmazsa olmazım benım :) umarım sendede işe yarar
daha kürde 7. gunum ama yuzum güzelleşti sivilceler gitti :) bu konudada etkılıymıs
bende ıspanağımı yedım suyunuda içtim cok faydalıymıs sımdıde dınlenıyım azcık :)
ıkımızde kolay gelsınn
selam kizlar bugun sonunda ben de isvece basladim dun aksam esimle yemege ciktik yildonumumuzu kutladik, o kadar cok yedik ki bugun butun gun oruc tutsam acikmam heralde :26:
simdilik iyi gidiyor ama aksama dogru bas agrim baslar :44:
ispanagi yemek bana olum gibi geliyor bakalim napicam oglende.. buharda pisiriyorum sadece o sekilde katlanabiliyorum ispanaga, haslayinca asla yiyemiyorum midem bulaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?