Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bugün akşam hiçbirşey yememem gerekiyor yeşil salata verseydi bari :( tansiyonum düşük
bu akşam sporumuda yapamadım yağmur yağıyor:(
kızlar bu kilo çubuğunu nasıl ve nerden yapıyoruz???

canım zatı bugun en zor gun spor olmazkı
cok zorlanırsan katı meyve sıkıcaıgn varsa bır eksı elma yesıl yada greyfurt sık ıc tansıyon dusmesın ..

herkese günaydınn
kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
bugün itibariyle başlamış bulunuyorum.
kızlar çizelge yapmaya ne dersiniz????p.tesi ve perşembe günleri herkes kilo bildirimi yapsın mesela daha çok motive olmak adına adına???
ayy çok heycanlıyım :)
vermem lazım 6 kilo fazlam var ve 2 hafta sonra nişan alışverişine çıkçazzzz dua edin nolurrrrrrrrrrrr

herkese günaydınn
kızlar çizelge yapmaya ne dersiniz????p.tesi ve perşembe günleri herkes kilo bildirimi yapsın mesela daha çok motive olmak adına adına???
vermem lazım 6 kilo fazlam var ve 2 hafta sonra nişan alışverişine çıkçazzzz dua edin nolurrrrrrrrrrrr

boyun kactı canım ? benım ısvec bıtmek uzere bu yuzden cızerge yapmadım hedef 60 ama aslında ıdeal kg 58 o rakamı gorebılsem ısterdım
ama son 2 kg da resmen takıldım ınsallah sen verırsın ve dugundede zayıf olursun sadece nişanda degıl :)
dıkkat et balım verdıgını alma vermek zor almak kolay ;)

herkese günaydınn

günaydın cnm başarılar diliyorum :)) kolay gelsin.inş verirsin.

Son düzenleme:
boyun kactı canım ? benım ısvec bıtmek uzere bu yuzden cızerge yapmadım hedef 60 ama aslında ıdeal kg 58 o rakamı gorebılsem ısterdım
ama son 2 kg da resmen takıldım ınsallah sen verırsın ve dugundede zayıf olursun sadece nişanda degıl :)

kaçıncı gündesin cnm sen. ben 8. günümdeyim pazar günü son inş bitecek. bakalım ne yapıcaz.sen bu kadar takma kafana arkadaşım başka diyetle verirsin o kiloyuda sağlık olsun diyelim.

Son düzenleme:
kaçıncı gündesin cnm sen. ben 8. günümdeyim pazar günü son inş bitecek. bakalım ne yapıcaz.sen bu kadar takma kafana arkadaşım başka diyetle verirsin o kiloyuda sağlık olsun diyelim.
10 . gundeyım canım uyandıgımda bas agrım yoktu ama ılerlıyen vakıtlerde olucak bılıyorum
yarında yapıcam sonrakı gun bırakırım buyuk ıhtımal kafaya takıtıgm her gun spor yapmama rağmen vermemem
ve bas donmesı mıde bulantısı baş ağrısı usume halsızlık olması ben hıc bunkarı yasamadım
son kglar zordur gercı ve dıyetlerde ılk hafta etkı eder bunye alıstıgı ıcn
bıdaha ısvec yaparsam 1 hafta yapıp 1 ay sonra falan 1 hafta daha yaparım
bırde vucudu kısmamak gerek aslındaben 27 kg verdıgm donem hergun evde ne varsa yıyordum pılav dondurma falan
ama az ve yagsız tuzsuz yıyordum cunku ıstedıgmz kg ınınce kalorı yukleınce ne olcak hopp alcaz
acelem oldugundan ve son zorlandııgm kglar oldugundan bı dıyetı yaptım bakalım sonu hayrolsun ;)

bugün yine 68,5 kg yum değişiklik yok

tartıda 6 gundur aynı rakamı gormus bırı olarak sabret dıyorum :)

aa soylemeyı unuttum bel kalca basen ölçüyormusunuz kızlar
ben kg veremesemde belden kalcadan ınceldım kı belden 2.5 cm ıncelme yarım kg yag demektı yanlıs hatırlamıyorsam

boy 1.75 canım ya ama kilo 65 işte :8 bi 59.9 u görsemmm :( bu diyetle cidden 13 günde 5-6 kilo verilirmi???harfi harfine uycam sözzzzz

ya kızlar herkes kaç gündür yaptığını ve kaç kilo verdiğini yazabilirmi???
hem motivasyon açısından hemde verebilirmiyim cidden verenleri görmek istiyorummm :)

slm.ben 2-3 kere fakat en az 6 ay ara ile denedim.herseferinde de çok olumlu sonuç aldım.sonrasında da uzun süre almadım verdiğim kiloları.bence 10 kg. kadar fazlası olanların rahatlıkla uygulayacağı bir diyet.yalnız yazılan öğünlere aynen uymak gerekiyor.haşlanmış ıspanak felaket.hiç lezzetli değil.bende spor yapmadım.tavsiye ederim...

slm.ben 2-3 kere fakat en az 6 ay ara ile denedim.herseferinde de çok olumlu sonuç aldım.sonrasında da uzun süre almadım verdiğim kiloları.bence 10 kg. kadar fazlası olanların rahatlıkla uygulayacağı bir diyet.yalnız yazılan öğünlere aynen uymak gerekiyor.haşlanmış ıspanak felaket.hiç lezzetli değil.bende spor yapmadım.tavsiye ederim...

ıspanak yoktu evde pırasa vardı onu tavada yağsız tuzsuz pişirdim onu yicem farkedermi çok pırasa ve ıspanak??????????????

Herkese selam kızlar :)) Ben bu isveç diyetini yapamayacağıma karar verdim. kısa sürede çok kilo verdiriyor olması eminim sonradan başka bir sağlık sorununa yol açar.kaldı ki ilk denemem de ve ilk günüm de kendimi çok kötü hissetmiştim neyse forumda gezinirken diyet listeleri kısmında DR.AYÇA KAYA'nın 1 ayda 8 kilo verdiren ve çokta sağlıklı doyurucu bir listesine rastladım... bugün itibariyle onu yapmaya başladım... size de yazıyorum belki aranızdan yapmak isteyen olur...inanın aç kalmıyorsunuz ve de sağlıklı bir şekilde kilolarınızdan kurtulutorsunuz...ayriyetten gün içinde kendinizi çok yormayın spor yapmak için. indirin niveanın aerobik cdlerini evde hergün bi 20 dk ya da 30 dk yapın... aerobic cdsiyle 1 haftada gözle görülme bir incelme yaşanıyor arkadaşımdan tanık oldum...ben de indiricem akşamları gelince yapıcam ve tabii bu sağlıklı listeye uyucam :))

Bu birinci beslenme listesi bir de iikinci bir liste var. diyet listeleri bölümnden ayça kaya isimli konudan bulabilirsiniz dilerseniz :)

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLE : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDi : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kase çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

Elbette yazıklarım sadece bir öneri...uygulayıp uygulamamak size kalmış...ama isveç diyetinde baş ağrısı çekip günlerimi cehenneme çevireceğime bu listeye uyarım başım da ağrımaz açta kalmam ve günüm kötü geçmez.... iki liste arasında yiyecek değişikliği yapabiliyormuşuz bu arada :))

ya kızlar herkes kaç gündür yaptığını ve kaç kilo verdiğini yazabilirmi???
hem motivasyon açısından hemde verebilirmiyim cidden verenleri görmek istiyorummm :)

tekrar yazayım 74 kiloydum bugün 8.günüm 68.5 kiloyum 5.5 kilo gitti benim kilo fazlam çok boyum 1.62 ve bu bana yeterli değil 10 kilo daha fazlam var nasıl vercem bilmiyorum :((

Son düzenleme:
boy 1.75 canım ya ama kilo 65 işte :8 bi 59.9 u görsemmm :( bu diyetle cidden 13 günde 5-6 kilo verilirmi???harfi harfine uycam sözzzzz

canım sen super kgdasın boydan 10 kg asagısı en ıyısı zatı dıyet yada spor daha cok kg lu olanlarda hızlı etkı edıyor
ben 2 2.5 kg da asırı spor ıle takıldım kaldım fazla kg yok cunku sende troıd bezıne baglı nekadar verebılcegın kacamak hıc yapmazsan
sonuc keısnlıkle benımkınden ıyı olur

ıspanak yoksa brokolı yada karnıbahar tavsıye edılıyor gercı ama sebze sebzedır :) yumurta yanında varsa yumurtayıda ıspanakla beraber ye
ben suyunu bıle ıxtım ıspanağın tum vıtamın onda dıye:)

Son düzenleme:
Herkese selam kızlar :)) Ben bu isveç diyetini yapamayacağıma karar verdim. kısa sürede çok kilo verdiriyor olması eminim sonradan başka bir sağlık sorununa yol açar.kaldı ki ilk denemem de ve ilk günüm de kendimi çok kötü hissetmiştim neyse forumda gezinirken diyet listeleri kısmında DR.AYÇA KAYA'nın 1 ayda 8 kilo verdiren ve çokta sağlıklı doyurucu bir listesine rastladım... bugün itibariyle onu yapmaya başladım... size de yazıyorum belki aranızdan yapmak isteyen olur...inanın aç kalmıyorsunuz ve de sağlıklı bir şekilde kilolarınızdan kurtulutorsunuz...ayriyetten gün içinde kendinizi çok yormayın spor yapmak için. indirin niveanın aerobik cdlerini evde hergün bi 20 dk ya da 30 dk yapın... aerobic cdsiyle 1 haftada gözle görülme bir incelme yaşanıyor arkadaşımdan tanık oldum...ben de indiricem akşamları gelince yapıcam ve tabii bu sağlıklı listeye uyucam :))

Bu birinci beslenme listesi bir de iikinci bir liste var. diyet listeleri bölümnden ayça kaya isimli konudan bulabilirsiniz dilerseniz :)

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLE : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDi : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kase çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

bır yerde haklısın bu bas ağrıları ile çekılmıyor mutsuz saglıksız verıcegıne daha farklı yontemler denenebılır
ben aslında bu tarz dıyetlere cok karsı bırıydım 27 kgyu verırken asla boyle bırsey yapmamıstım ama su son 2 kg da sıyırdım :)
yarın son yapıp bırakıcam 11. gunde yanı bıraz ara vercem 3 4 gun gezıp tozucam kendıme bı geleyım sonra kalan 1 2 kg ıcın 1 haftalık bırsey yaparım
bu dıyette ekmek cok ve et urunu ıle yogurt aynı anda tuketmek karacıgerı yorar boyle lısteler fazla kg var ıse
spor yada dıyet gecmısı cok zayıfsa yardımcı oluyor benım gıbı spor yapan ve sureklı saglıklı beslenenlerde etki etmez malesef:(

bır yerde haklısın bu bas ağrıları ile çekılmıyor mutsuz saglıksız verıcegıne daha farklı yontemler denenebılır
ben aslında bu tarz dıyetlere cok karsı bırıydım 27 kgyu verırken asla boyle bırsey yapmamıstım ama su son 2 kg da sıyırdım :)
yarın son yapıp bırakıcam 11. gunde yanı bıraz ara vercem 3 4 gun gezıp tozucam kendıme bı geleyım sonra kalan 1 2 kg ıcın 1 haftalık bırsey yaparım
bu dıyette ekmek cok ve et urunu ıle yogurt aynı anda tuketmek karacıgerı yorar boyle lısteler fazla kg var ıse
spor yada dıyet gecmısı cok zayıfsa yardımcı oluyor benım gıbı spor yapan ve sureklı saglıklı beslenenlerde etki etmez malesef:(

canım bence bir dene kestirip atma. sonuçta biz doktor değiliz...kadının bi bildiği var demek ki millete vermiş :) ayrıca genel olarak sağlıklı beleniyorsan isveç yapıp neden bünyeni mutsuzlaştırıyorsun...yavai yavai gider fazlalıkların spor ve düzenli beslenmeyle :))

Back