Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Destek olduğunuz için teşekkürler kızlar sağolun :) tekrar başlayacağım ama bu sefer daha kararlı olucam ve tabii küçük kaçamaklar da yapıcam yoksa bu diyet 13 gün sürmez :)

aynen artık vucud ısyanlarda bende boz boz dıye :)

akşam yemeğimde biftek ve yeşil salatamı da yedim aslında hala açım ama ilk günler normaldir idare edicez artık.

bendekı menude bugun bıftek salata ama bıftek yerıne tavuk haslayıp salataya dıdıkledım yedım
etle pek aram yok :(

kızlar bugün bende iyi değilim gerginlik hat safhada tansiyonum bütün gün çok düştü spor da yapamadım bıraksammı diye düşündüm görümcemlere gittik akşam oturmaya gittik ablamın kızları daha önce akupunktur filan yaptırmışlardı diyete de çok alışkınlar kilo veremediğim için moralimin bozulduğunu belki de bu yüzden tansiyonumun düştüğünü filan söyledim beni baya rahatlattılar.akupunktur yaptırdıkları dönemde bütün hafta yeşillik yedikleri halde kilo vermeden hatta bazen kilo alarak haftayı bitirdiklerini filan anlattılar baya iyi geldi bu konuşmalar bende pes etmek yok diyorum :DDDD ( bütün hafta sadece yeşillik yiyip kilo vermemek bile mümkünmüş )
belki sizlere de iyi gelir diye anlatmak istedim.

Destek olduğunuz için teşekkürler kızlar sağolun :) tekrar başlayacağım ama bu sefer daha kararlı olucam ve tabii küçük kaçamaklar da yapıcam yoksa bu diyet 13 gün sürmez :)

arkadaşım birbirimize destek olmak için burdayız zaten hep birlikte kilo verip kurtulucaz bu kilolardan inş :)

aynen artık vucud ısyanlarda bende boz boz dıye :)

bendekı menude bugun bıftek salata ama bıftek yerıne tavuk haslayıp salataya dıdıkledım yedım
etle pek aram yok :(

arkadaşım bende bugün vazgeçiyordum ama direkten döndüm bırakmayalım nolur.tavuğunda afiyet olsun bende bugün salata yemedim tavuk vardı menüde yavan yavan yedik artık :(( bir de pilav olsaydı :P
Allahtan bende tuz alışkanlığı yok ette yesem, balıkta yesem, tavukta yesem, tuzsuz olması fark etmiyor ama şeker sıkıntım var tatlıylada aram çok yoktur ama yanımda yenince bende tatlı yemek istiyorum birde kahveyi şekersiz içemiyorum az şekerli de olsa illa olacak :(

Son düzenleme:
Bende bu diyeti başlayıpp bozmaktann bıktımm artıkk
daha önce bende yaptımmm 13 günde 6 kilo verdimm 63 ten 57 ye inmiştimm
ama nendense hep başlayıp bozuyorumm artıkk göya yine başladımmm sabah neskafe içtimmm
türk kahvem bitmişş bu gün almalıyımmm birde domatesimm yokk
kızlarr yenii başlayanlarr ne olur birlikte devam edelimmm

ama nendense hep başlayıp bozuyorumm artıkk göya yine başladımmm sabah neskafe içtimmm

olsun arkadaşım belki bu sefer bırakmazsın.başarılar diliyorum :))

bugün sabah iğrenç bir baş ağrısı ile uyandım.ayağa kalktığımda midem bulandı ve başım döndü.sonra gidip tartıldım 1 kilo gitmiş tabi.sonra zoraki kahve yaptım ve 2 yudum aldım.hemen lavaboya koştum kustum:(sonra baktım iyi değilim kendime bir kase k-flakes hazırladım.içinede birkaç çilek doğradım.amacım isveçten vazgeçmek ama hafif beslenmekti.zoraki gevreğimide yedim çünkü çok midem bulanıyordu.birsüre sonra yine lavaboya koş ve yine aynı şey.sonra yattım üşüme geldi bana.yorgana sıkı sıkı sarılıp yattım 1_2 saat .uyandığımda daha iyiydim ama hala halsizdim.güzel bir kahvaltı hazırladım.herşeyden yedim bu kez.şuanda iyiyim.neden böyle oldum bilmiyorum.bu diyeti hiç kaçamaksız yapmıştım ve herhangi bir problemle karşılaşmamıştım o zaman.üstelik diyetin yanında tempolu yürüyüş,küçük dambıllarla ağırlık çalışması ve plateste yapmıştım düşünün yani.belki midemi üşütmüşümdür diye düşünüyorum diyete denk gelince böyle fenalaşmış olabilirim.neyse bir süre ara verip tekrar denicem yine aynı şey olursa demek diyettendir dicem.şimdilik size kolay gelsin kızlar.

yaa günaydın herkesee
bende yeni başlicammm destek olalım cidden birbirmize nolurrrrrrrr
daha önce yapmadım ben hiç isveç diyetini.15 gün sonra nişan alışverişim var ve benm çok zayıf olmam lazım fazla 6-7 kilom var verebilitrmiyim cidden emin değilim?2 haftada 7 kiloo rüya gibi olur benm için...
yanlız aklıma takılanlar var sabahları içilen kahve nasıl kahve?türk kahvesimi nescafemi sade kahvemi(sade kremasız kahveler varya onlardanmı?)
bide mesela öğlen ıspanak var yemesem olurmu sadece yumurtalarımı yesem?
yani harfiyennmi uymak lazım yoksa fazla değlde eksiltsek olurmu???
nolur yardıme dinn çok acil vermem lazım çokkkkkkk

bugün sabah iğrenç bir baş ağrısı ile uyandım.ayağa kalktığımda midem bulandı ve başım döndü.sonra gidip tartıldım 1 kilo gitmiş tabi.sonra zoraki kahve yaptım ve 2 yudum aldım.hemen lavaboya koştum kustum:(sonra baktım iyi değilim kendime bir kase k-flakes hazırladım.içinede birkaç çilek doğradım.amacım isveçten vazgeçmek ama hafif beslenmekti.zoraki gevreğimide yedim çünkü çok midem bulanıyordu.birsüre sonra yine lavaboya koş ve yine aynı şey.sonra yattım üşüme geldi bana.yorgana sıkı sıkı sarılıp yattım 1_2 saat .uyandığımda daha iyiydim ama hala halsizdim.güzel bir kahvaltı hazırladım.herşeyden yedim bu kez.şuanda iyiyim.neden böyle oldum bilmiyorum.bu diyeti hiç kaçamaksız yapmıştım ve herhangi bir problemle karşılaşmamıştım o zaman.üstelik diyetin yanında tempolu yürüyüş,küçük dambıllarla ağırlık çalışması ve plateste yapmıştım düşünün yani.belki midemi üşütmüşümdür diye düşünüyorum diyete denk gelince böyle fenalaşmış olabilirim.neyse bir süre ara verip tekrar denicem yine aynı şey olursa demek diyettendir dicem.şimdilik size kolay gelsin kızlar.

canın sağolsun arkadaşım inş iyi olursun kendini toparlayınca tekrar başlayıp başarırsın.herşeyden önce sağlık geliyor tabi.....

yaa günaydın herkesee
daha önce yapmadım ben hiç isveç diyetini.15 gün sonra nişan alışverişim var ve benm çok zayıf olmam lazım fazla 6-7 kilom var verebilitrmiyim cidden emin değilim?2 haftada 7 kiloo rüya gibi olur benm için...
yanlız aklıma takılanlar var sabahları içilen kahve nasıl kahve?türk kahvesimi nescafemi sade kahvemi(sade kremasız kahveler varya onlardanmı?)

cnm benim kilo fazlam çooookk bugün 7. günüm 5.5 kilo verdim ben her sabah türk kahvesi içiyorum az şekerli ıspanak yemesen olurmu bence olmaz.yemeyen varmıdır bence vardır :) ama bu zaten ağır bir diyet zaten dirençsiz kalıyoruz hepimiz açız :D bu yüzden kimse görmeden üzerine az sulu azıcık yoğurt dök ye. hiç yememekten iyidir ben öyle yaptım ;) bence hiçbişeyi eksiltme.birbirimize destek olmak için burdayız sen hele bi başla 3 günü atlat gerisi kolay kendin bırakamayacaksın zaten :)

Son düzenleme:
olsun arkadaşım belki bu sefer bırakmazsın.başarılar diliyorum :))
çok sağoll

Bundan öncekii diyete başladığımda bendede aynıı sorun olduu
isveç diyetininn 3ncü günüü bir üşümeyle başladıı sonra ateşimm çıktıı gece
duşa girdimm ama nasıl üşüyorumm
sonra 4ncü gün bozmakk istemedimm ama iyice halsizleştimm yine üşüme ve ateş vardııı neyse artıkk benn tabikii bozmak zorunda kaldımmm
diğer günde artıkk baş ağrısındann çıldırdımmm,dişlerimmde ağrıyorduu akşamıı zor ettim ogün doktora gittimm ve grip olmuşumm hava değişikliğii olunca ince giyinmiştikk ve diyetle karışınca çok kötü oldummm
ALLAHIM ölüyorum dedimm anneme gittim masaj yaptıı doktorun verdiğii ilaçlarıı içince ve uyuyunca kendime geldimmm
neyse şimdi yine başladımm başım ağrımasınn diye bol bol su içiyorumm açlıkk gelinceee
bugünü atlattım
satenn bu diyette ilk 3 gün zor sonra aklına bile gelmiyor yemekk yemekkk

yaa günaydın herkesee

canımm inşallah yola devam ederizz
aslında inann yapsann verdiriyor bu diyett benn dahaa önce yaptımm ve verdimmm
ama bu sefer iradem yokk ve bu yüzden hep bozuyorumm
kahve türk kahvesi olacakkk mesela benim bugün yoktuu benn nescafe içtimm
ıspanağıda haşladımm 1 yemek kaşığı yoğurt koydumm öyle yedimmm
yumurtalarıı haşladımmm
akşamda 2 baget yedimm

kızlar bugün bende iyi değilim gerginlik hat safhada tansiyonum bütün gün çok düştü spor da yapamadım bıraksammı diye düşündüm görümcemlere gittik akşam oturmaya gittik ablamın kızları daha önce akupunktur filan yaptırmışlardı diyete de çok alışkınlar kilo veremediğim için moralimin bozulduğunu belki de bu yüzden tansiyonumun düştüğünü filan söyledim beni baya rahatlattılar.akupunktur yaptırdıkları dönemde bütün hafta yeşillik yedikleri halde kilo vermeden hatta bazen kilo alarak haftayı bitirdiklerini filan anlattılar baya iyi geldi bu konuşmalar bende pes etmek yok diyorum :DDDD ( bütün hafta sadece yeşillik yiyip kilo vermemek bile mümkünmüş )
belki sizlere de iyi gelir diye anlatmak istedim.

sana ıyı moral olmus sevındım canım :)

arkadaşım bende bugün vazgeçiyordum ama direkten döndüm bırakmayalım nolur.tavuğunda afiyet olsun bende bugün salata yemedim tavuk vardı menüde yavan yavan yedik artık :(( bir de pilav olsaydı :P
Allahtan bende tuz alışkanlığı yok ette yesem, balıkta yesem, tavukta yesem, tuzsuz olması fark etmiyor ama şeker sıkıntım var tatlıylada aram çok yoktur ama yanımda yenince bende tatlı yemek istiyorum birde kahveyi şekersiz içemiyorum az şekerli de olsa illa olacak :(

bende tuzu hıc sevmem yag tuketmem o konuda sıkıntı yasamıyorum bende cok sukur
ama gel gor ki tatlı esım hıc yapmadıgıbırsey yaptı 2 cesıt tatlı alıp gelmıs :(

6 kg cok ıyı bı rakam ınsallah ıstedıgın sonucu yıne verırsın..

senı cok ıyı anlıyorum canım ılkdefa bır dıyet te benı boyle kotu etkıledı bas agrısı falan hıc olmazdı gunlerdır bende fecıyım
saglıktan otesı yo kzorluyorsa mecbur bırakıcan ..:(

yaa günaydın herkesee

türk kahvesı canım sade olucak
troıd bezının calısmasına baglı canım ben hergun 10 14 km arası kosmama rağmen 2 kg da kaldım
kımıde spor yamadan 5 6 kg verıyor
ıspanakları ye canım dıyet zatı agır daha eksıltırsen vucudun yag baglar ac kaldıgı ıcın ..

selam kızlar
hala kg veremedım 2 kg vermıstım ılk 4 gunde
9. gundeyım ve gunlerdır bas dönmesi üşüme halsızlık mıde bulantısı geçmıyor
sporda duzenlı yaptım bılmıyorum vucud zorlanıyor bu gıdısle 3 4 gun ara verıp yenıden yapıcam 5 6 gun falan
sporuda bırakıcam zatı gucsuzum bırde spor ıyıce kotu oluyorum ılkdefa boyle oldum
cok mutsuz hıssedıyorum kendımı ..

selam kızlar
hala kg veremedım 2 kg vermıstım ılk 4 gunde
9. gundeyım ve gunlerdır bas dönmesi üşüme halsızlık mıde bulantısı geçmıyor
sporda duzenlı yaptım bılmıyorum vucud zorlanıyor bu gıdısle 3 4 gun ara verıp yenıden yapıcam 5 6 gun falan
sporuda bırakıcam zatı gucsuzum bırde spor ıyıce kotu oluyorum ılkdefa boyle oldum
cok mutsuz hıssedıyorum kendımı ..

fazla zorlamasaydın arkadaşım kendini başka bir diyet bak istersen aynı diyeti tekrar yapıcam diyosun daha kötü olmayasın allah korusun.

bugün akşam hiçbirşey yememem gerekiyor yeşil salata verseydi bari :( tansiyonum düşük
bu akşam sporumuda yapamadım yağmur yağıyor:(
kızlar bu kilo çubuğunu nasıl ve nerden yapıyoruz???

Son düzenleme:
Back