- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.461
ah canım bende arkadaşlarla bulustum hepsı tatlı yedılerben ıkı catal aldım onları kırmıyım dıye sonrası bol bol yuruyus yaptım kı sabahta 10 km kosmustum :)
hadı bakalım bıranönce aramıza katıl evde senınle yapan bırı olursa cok daha ıyı .. esıme guzel yemekler yaparken tek basıma dıyet zorlasada pes etmek yok
canım bencede o saatte yemen sorun olmaz bı kereye mahsus olmus
benımde troıd bezlerım cok yavas calısır ısvec dıyetının yanında hergun 10 km kosuyorum yoksa kg veremem
bakalım sonunda sonucumuz ne olucak :) boy ve kg bılgını yazarsan sevınırım canım
ahh canım evet o sorun bende de var, yemek yaparken güzel kokuyor...ama eşim ben diyeti tamamlayana kadar yağsız tuzsuz sadece sebze yemekleri yiyeceğine söz verdi(destek olacak sağolsun)..yani ben de bi başlayayım, evdeki normal yemek pişirme alışkanlığımı da değiştiricem (13 günlük bile olsa)
valla tatlım aranıza katılmak istiyorum bir an önce.. sanırım şu kebap sözünü 13 gün sonraya erteleyebilirim :) yarın başlayacağım gibi görünüyor, beynen kanalize oldum çünki bu konuya :)
cnm boy 1.62 kilom 74 dün ilk günümdü bugün 2. günüm ve kendimden bekmediğim şekilde iyi gidiyor çünkü bu zamana kadar asla diyet yapamadım cumartesi günü abiye bakmaya gittiğimde ayna karşısında yaşadığım şok işe yaradı galiba diyetle filan 1 kg verebilme ihtimalim bile mümkün değildi.inş başarıcam :)) dün akşam yemekten sonra 1 saat hızlı yürüyüş yaptım bu akşam yine yapıcam hedefim 55-60 arası herhangi bir kg olabilir :))) bu diyeti bitirince diyetisyenimin verdiği 1300 cal lik diyete devam edicem :))
maşallah azımlısın :) inşallah enaz 7 8 kg verırsın bu tempoda istediğin kıyafetı gıyıcek guzel bır bedene sahıp olursun :)
bugun benım bıraz başım döndü sabahları maydanoz kürü yaopıyprum lımon suyu tansıyonumu düşürdü galıba ama pes etmek yok devam :)
2 portakal dılımı yerıne greyfurt suyunu sıktım ıctım spor sonrası hem enerjı olur hemde dıyete uymus olur dıye
sabırsızlıkla tartıda 60 kgyu gorucegımı beklıyorum heppımız hakkında hayırlısı ..
cnm akşam yürüyüşümüde yaptım jimnastik aletleriylede çalıştım.ama gelince eşim patlamış mısır istemişti cnm çok çekti mis gibi koktu valla kaçamak yaptım ama bunuda telafi edeyim dedim sabah da yürüyüşe çıkıcam akşamda... benimde dün gözlerim karardı.bugünde içim çok bulandı açlıktandırDD hepimizin başarılı olmasını diliyorum arkadaşlar...
bugun bıraz daha ıyıyım ama bu seferde bogazlarım agrıyor üşüttüm galıbahaftasonu mısaıfr gelıcektı ıptal ettım hıcbırsey yenmıcek gun cumartesıye denk gelıyor
bırde mısafırlere hazırlık yapmak ıskence olucaktı .. dıyet bıtıne kadar dayanacaz ınsallah arada ufak kacamaklar olucak napalım yeterkı abartmıyalım
arkadaşım üşüttüm diyorsun boğazların ağrıyorsa ilaç kullanman gerekmezmi?ee aç karnına nasıl ilaç içicen.ben çok zor atlatıyorum boğazlarım iltihaplandığında.ateş yapıyor filan.çok dikkat etmelisin cnm.misafirleri de iptal ettiğin işi olmuş o halde misafir nasıl karşılanabilir ki?
Hastalık durumlarında herhangi bir diyet uygulaması yapmak çok zararlı!! kızlar sakın ha, hasta olduğunuz an bırakın diyet miyet hikaye, sağlığınız giderse ne olacak ??? güzelce karnınızı doyurun vitamininizi alın ilaçlarınızı için, daha çabuk atlatırsınız böylece :) ve tabii hastalık süresi de uzamayacağı için tekrar dönebilirsiniz diyet listenize :)) lütfen bedeninize kötü davranmayın!!
canım o kadar kötü olursam tabıkı bırakırım dıyetı ama sabah bogazım kotuydu suan ıyı
cok kotu olursam sebze suyu ıle meyve suyu sıkar ıcerım katı meyve sıkıcaıgnda super dopıng olur :)
peki canım, dikkat et :)) ben de başladım bugün kahvemi içtim, öğle yemeğine daha sıra gelmedi ... çabucak geçsin şu 13 gün :))
Arkadaşlar sormak istediğim bir kaç şey var :))
1- sabah kahvesi türk kahvesi mi nescafe mi ? ( ben türk kahvesi yaptım ama )
2- bazı günler meyve de yenmesi gerekiyor, hangi meyveyi tercih edersek daha iyi olur? (herhalde muz gibi kalorili meyveler değil...elma iyi midir acaba?)
inşallah canım bak ben 6. gundeyım goz acıp kapayana kadar gecıcek inşallah :)
ben sade turk kahvesı yaptım şekerde küp şeker daha zararlı toz şeker yarım cay kaşığı koydum greyfurt ve yeşil elma kesınlıkle bence:)
ben greyfurtu sıkıp içtim
canım çok sağol cevap için... süpermiş nasıl gidiyor peki? açlık hissediyor musun ya da baş dönmesi ya da bayılma oldu mu ? ben öğle yemeğimi şöyle yaptım, ıspanağı haşlayıp üzerine iki yumurta kırdım..yanında da bir domates :) ayrı ayrı yemeyeyim diye yani :) akşama da tavuk göğsü yiycem ve de salata :) acıkmaya başladım ama pes etmiycem.. sen de pes etme canım çok aksi bi durum olmadıkça :) haberleşelim sık sık, motive edelim birbirimizi... :)
tebrik ederim cnaim ya harika, ben isvec yapacaktim sozde malzemeleri aldim ama bir turlu baslayamiyorummotivasyon lazim biraz... iste sizleri okudukca biraz motive olur gibi oluyorum bakalim ben de baslicam umarim bu hafta
Arkadaşlar sormak istediğim bir kaç şey var :))
1- sabah kahvesi türk kahvesi mi nescafe mi ? ( ben türk kahvesi yaptım ama )
2- bazı günler meyve de yenmesi gerekiyor, hangi meyveyi tercih edersek daha iyi olur? (herhalde muz gibi kalorili meyveler değil...elma iyi midir acaba?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?