Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ahh canım evet o sorun bende de var, yemek yaparken güzel kokuyor...ama eşim ben diyeti tamamlayana kadar yağsız tuzsuz sadece sebze yemekleri yiyeceğine söz verdi(destek olacak sağolsun)..yani ben de bi başlayayım, evdeki normal yemek pişirme alışkanlığımı da değiştiricem (13 günlük bile olsa)
valla tatlım aranıza katılmak istiyorum bir an önce.. sanırım şu kebap sözünü 13 gün sonraya erteleyebilirim :) yarın başlayacağım gibi görünüyor, beynen kanalize oldum çünki bu konuya :)

cnm boy 1.62 kilom 74 dün ilk günümdü bugün 2. günüm ve kendimden bekmediğim şekilde iyi gidiyor çünkü bu zamana kadar asla diyet yapamadım cumartesi günü abiye bakmaya gittiğimde ayna karşısında yaşadığım şok işe yaradı galiba diyetle filan 1 kg verebilme ihtimalim bile mümkün değildi.inş başarıcam :)) dün akşam yemekten sonra 1 saat hızlı yürüyüş yaptım bu akşam yine yapıcam hedefim 55-60 arası herhangi bir kg olabilir :))) bu diyeti bitirince diyetisyenimin verdiği 1300 cal lik diyete devam edicem :))

cok sevındım kararına :) sen şanslısın esın sana uyuyor benımkı zayıf zatı kalorılı yemek zorunda bedenen calıstıgı ıcın
suan karsımda mıs gıbı yemek yıyor bende havuc rendesi :)
diyetin hayırlı olsun umarım istediğin sonucu alırsın

maşallah azımlısın :) inşallah enaz 7 8 kg verırsın bu tempoda istediğin kıyafetı gıyıcek guzel bır bedene sahıp olursun :)
bugun benım bıraz başım döndü sabahları maydanoz kürü yaopıyprum lımon suyu tansıyonumu düşürdü galıba ama pes etmek yok devam :)
2 portakal dılımı yerıne greyfurt suyunu sıktım ıctım spor sonrası hem enerjı olur hemde dıyete uymus olur dıye
sabırsızlıkla tartıda 60 kgyu gorucegımı beklıyorum heppımız hakkında hayırlısı ..

Son düzenleme:

cnm akşam yürüyüşümüde yaptım jimnastik aletleriylede çalıştım.ama gelince eşim patlamış mısır istemişti cnm çok çekti mis gibi koktu valla kaçamak yaptım ama bunuda telafi edeyim dedim sabah da yürüyüşe çıkıcam akşamda... benimde dün gözlerim karardı.bugünde içim çok bulandı açlıktandır DD hepimizin başarılı olmasını diliyorum arkadaşlar...

bugun bıraz daha ıyıyım ama bu seferde bogazlarım agrıyor üşüttüm galıba haftasonu mısaıfr gelıcektı ıptal ettım hıcbırsey yenmıcek gun cumartesıye denk gelıyor
bırde mısafırlere hazırlık yapmak ıskence olucaktı .. dıyet bıtıne kadar dayanacaz ınsallah arada ufak kacamaklar olucak napalım yeterkı abartmıyalım

arkadaşım üşüttüm diyorsun boğazların ağrıyorsa ilaç kullanman gerekmezmi?ee aç karnına nasıl ilaç içicen.ben çok zor atlatıyorum boğazlarım iltihaplandığında.ateş yapıyor filan.çok dikkat etmelisin cnm.misafirleri de iptal ettiğin işi olmuş o halde misafir nasıl karşılanabilir ki?

Hastalık durumlarında herhangi bir diyet uygulaması yapmak çok zararlı!! kızlar sakın ha, hasta olduğunuz an bırakın diyet miyet hikaye, sağlığınız giderse ne olacak ??? güzelce karnınızı doyurun vitamininizi alın ilaçlarınızı için, daha çabuk atlatırsınız böylece :) ve tabii hastalık süresi de uzamayacağı için tekrar dönebilirsiniz diyet listenize :)) lütfen bedeninize kötü davranmayın!!

sağolsunlar anlayış gösterdıler elımden geldıgnce kacamaksız bu gunlerı atlatmak ıstıyorum
boğazım ıyı sımdılık cok zorlanırsam artık bakıcam caresıne :)

canım o kadar kötü olursam tabıkı bırakırım dıyetı ama sabah bogazım kotuydu suan ıyı
cok kotu olursam sebze suyu ıle meyve suyu sıkar ıcerım katı meyve sıkıcaıgnda super dopıng olur :)

peki canım, dikkat et :)) ben de başladım bugün kahvemi içtim, öğle yemeğine daha sıra gelmedi ... çabucak geçsin şu 13 gün :))

Arkadaşlar sormak istediğim bir kaç şey var :))

1- sabah kahvesi türk kahvesi mi nescafe mi ? ( ben türk kahvesi yaptım ama )
2- bazı günler meyve de yenmesi gerekiyor, hangi meyveyi tercih edersek daha iyi olur? (herhalde muz gibi kalorili meyveler değil...elma iyi midir acaba?)

peki canım, dikkat et :)) ben de başladım bugün kahvemi içtim, öğle yemeğine daha sıra gelmedi ... çabucak geçsin şu 13 gün :))

inşallah canım bak ben 6. gundeyım goz acıp kapayana kadar gecıcek inşallah :)

ben sade turk kahvesı yaptım şekerde küp şeker daha zararlı toz şeker yarım cay kaşığı koydum greyfurt ve yeşil elma kesınlıkle bence:)
ben greyfurtu sıkıp içtim

canım çok sağol cevap için... süpermiş nasıl gidiyor peki? açlık hissediyor musun ya da baş dönmesi ya da bayılma oldu mu ? ben öğle yemeğimi şöyle yaptım, ıspanağı haşlayıp üzerine iki yumurta kırdım..yanında da bir domates :) ayrı ayrı yemeyeyim diye yani :) akşama da tavuk göğsü yiycem ve de salata :) acıkmaya başladım ama pes etmiycem.. sen de pes etme canım çok aksi bi durum olmadıkça :) haberleşelim sık sık, motive edelim birbirimizi... :)

canım ben hergun 10 km kosuyorum ve maydanoz kuru sabah uyanınca yapıp içiyorum
o yuzdenmıdır bılemıyorum ıkı ugndur bas donmesı var ve dun cok mıdem bulandı
yarın aksma bırsye yenmıcek donem spor yapmayıp dınlenıcem bol bol
bend e öğle yemegını 2 yumurta yıyp 1 saat sonra ıspanak yıyerek yapmıstım :)
domates mevsımı degıl dıye tuketmedım canım
tavuk göğsünü salataya dıdıkleyıp yemıstım bol lımon elma sırkelı ve ev yapımı katkısız nar ekşisiyle bak canım cektı :)
tmm canım bırbırımıze destek ıle bıtırcez dıyetı yılmak kacmak yok cok aşırı sorun olmadıkca:13:

slm arkadaşlar 4. günümdeyim benim bir böbreğim az çalışıyor ve buna ilaveten hipotroidim var kolay kilo veremeyeceğimi söylemişti doktorum.ilaç kullanmaya başladım diyet verdi ben 10 ayda 15 kg almıştım 1300 cal lik diyeti yapmaya başladığımda tansiyonum allak bullak olmuştu hemen bıraktırdı bir süre ilacı kullan bünyen alışsın diyete o zaman başlarız demişti hoş bende de diyet yapacak irade yoktu zaten aradan 1.5 sene geçti hala ilacımı içiyorum.bugün 4. günüm ve ben 5 kg verdim. inanın şaka yapmıyorum ilk gün kg verdiğimi görünce inanamadım eşimi çağırdım onu tarttım 106,6 ertesi gün kg yine eksilmiş yine eşimi tarttım baktım onun kg aynı demek ki baskül arızalı değil dedim.tansiyonum bazen düşüyor ama genel anlamda iyiyim.yorgunluk halsizlik olacak tabi resmen aç geziyoruz :))) üstüne birde yürüyüş yapıyorum.ya ödem çok vardı o yüzden bu kadar çabuk kg veriyorum yada başka bişi var anlayamadım.sağlık durumumla ve kilomla ilgili hergün burdan yazıcam.şu an çok mutluyum baskülden inmek istemiyorum.13 gün sonunda kaç kg vermiş olucam merak ediyorum :)))))

Son düzenleme:
tebrik ederim cnaim ya harika, ben isvec yapacaktim sozde malzemeleri aldim ama bir turlu baslayamiyorum motivasyon lazim biraz... iste sizleri okudukca biraz motive olur gibi oluyorum bakalim ben de baslicam umarim bu hafta

tebrik ederim cnaim ya harika, ben isvec yapacaktim sozde malzemeleri aldim ama bir turlu baslayamiyorum motivasyon lazim biraz... iste sizleri okudukca biraz motive olur gibi oluyorum bakalim ben de baslicam umarim bu hafta

canım inan ben hayatımda ilk kez diyet yapıyorum kararlı olmak şartmış benim yapabileceğim en son şeylerden biri sigarayı bırakmak biri diyet yapmak diyeti başardım sigaraya devam ama bunu yapabildiysem onuda başarabileceğimi düşünüyorum.haydi sende bir cesaretle başla eminim başaracaksın...
Bugün kardeşimin eşi ve görümcemin kızı geldi biraz evvel gittiler kollarım ve belim gözle görülür şekilde incelmiş o kadar mutlu oldum ki kilo verdikçe ve etraftan bunları duydukça daha çok mutlu oluyorsun ve "pes etmek yok" diyorsun haydi bi cesaret :))))

arkadaşım ben her sabah türk kahvesi içiyorum nescafe sevmediğim için.aralarda kahve içmeyin deniyor ama ben içiyorum ne yalan söyleyim.bazen günde 2 bazen 3 kere kahve içiyorum valla napayım zaten bütün gün aç geziyoruz :))
birde meyveyi sormuşsun meyve günümde ayıptır söylemesi günüm vardı börekler çörekler yapılmış mecburen acıcık patates salatası yedim meyvemi yemedim o gün ama bence elma tercih edilmeli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…