• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler:) umarım dilediğim sonuca ulaşırım.bugunu bitirdim tamda listeye uyarak.aslında zorlanırım sanmıştım ama kolaydı sadece biraz baş ağrım oldu.yarını heycanla bekliyorum:)

:))))))) ılkgunler bas agrısı fılan oluyor halsızlık ama sonra gecıyor valla bakalım ne olcak bugun cok sıvı tukettım aarada canım tatlı cekıyor ama sonra gecıyor :) dayanıyorummmm ama bu sefer yumurta zorladı benı ya belkı yumurta yemem yarın

tae bo ya baslıcaktım yarın ama kararsız kaldım sımdı yaff..... sız spor yada aerobıc gb hareketler yapıyormusunuzz....su tae bo cok guzel 600-800 kalorı harcanıyor ama sımdı baktımda kadın kaslı acep kasamı cevırıyor yagı fılam yanlıs bısıde yapmak ıstemedım :D

:))))))) ılkgunler bas agrısı fılan oluyor halsızlık ama sonra gecıyor valla bakalım ne olcak bugun cok sıvı tukettım aarada canım tatlı cekıyor ama sonra gecıyor :) dayanıyorummmm ama bu sefer yumurta zorladı benı ya belkı yumurta yemem yarın

2 katı yumurta olan gunlerde 2 yumurtayı yagsız tuzsuz omlet yapsak bişey olurmu acaba?

2 katı yumurta olan gunlerde 2 yumurtayı yagsız tuzsuz omlet yapsak bişey olurmu acaba?

yok kkıs yap ıstedıgın gıbı yee :D kım ne der :D ılla orda yazıyor katı yumurta dıye sende onu oyle yemek zorunda dılsın kı .. ıstedıgın sekle sok ye yeterkı tuz yag fılan olmasın :))) ben ıspanak domates ustunede 2 yumurta kırıyordum .ohh mıs:D

yok kkıs yap ıstedıgın gıbı yee :D kım ne der :D ılla orda yazıyor katı yumurta dıye sende onu oyle yemek zorunda dılsın kı .. ıstedıgın sekle sok ye yeterkı tuz yag fılan olmasın :))) ben ıspanak domates ustunede 2 yumurta kırıyordum .ohh mıs:D

tamam o halde:) belki yarın dayanamayıp tartılırım

Hezaren82,
Ben de 7 gün sonrasında bıraktım.
Şimdi küçük zamanlı bir yoğurt detoksundayım.(Gene aynı sağlıksız bir diyet daha :1: )
Hem bir ayım doldu, 10 kilo verdim.
Şimdi yeni bir 30 günlük süreçteyim, artık bu süreçte de 5-6 kilo veririm diyorum.
Sonrası sağlıklı bir yöntemle (monti çok kafama yattı) bir ömür gitmek istiyorum.
Şimdilik böyle.
Senden ne haber? Sen ne yapıyorsun?

selam winstonligh seni tebrik diyorum aklıma takılan birşey oldu 1 ayda çok güzel kilo vermişsin 10 kiloyu verince bedeninde çok bir değişim oldumu onu merak ediyorum yani yağdan mı kastan mı verdin acaba kaç beden giyiyordun şimdi kaç beden giyiyorsun cevap verebilirsen çok sevinirim bende isveçe başlamayı düşünüyorum da yardımcı olabilirsen sevinirim

selam winstonligh seni tebrik diyorum aklıma takılan birşey oldu 1 ayda çok güzel kilo vermişsin 10 kiloyu verince bedeninde çok bir değişim oldumu onu merak ediyorum yani yağdan mı kastan mı verdin acaba kaç beden giyiyordun şimdi kaç beden giyiyorsun cevap verebilirsen çok sevinirim bende isveçe başlamayı düşünüyorum da yardımcı olabilirsen sevinirim

1.80 cm boyunda 90 kiloydum.22 gün aralıksız 5 günde 5 kilo diyetini yaptım.8 kilo verdim.İsveç diyetini 1 hafta yaptım 2 kilo verdim.Toplamdaki 10 kilo bu şekilde gitti.Önce ödem/su attım, sonra da yağ diye düşünüyorum.6 aylık hamile göbeğim 3 aylığa indi, kal çalar biraz küçüldü, basenler eridi,üst karın dümdüz oldu, bel az biraz inceldi, biraz da surat küçüldü.Eskiden 44-46 giyiyordum, şimdi 42-44 arası.Eski kıyafetlerim bollaştı.Kemersiz giymiyorum artık.38-40 olup 68 kilo olmadan da kıyafet almayacağım.

İsveçi ilk kez yapacaksan ve kilo fazlalığın çoksa (10kg ve üzeri) birebir uyduğunda 6-13 kilo kadar verebilirsin 13 günde.Az kalorili bir diyet bu, bu yüzden eğer çalışıyorsan ya da çok aktifsen seni halsiz bırakabilir.Ben 22 günlük diyetten sonra geldiğim için, vücut kendini koruma moduna almıştı, o yüzden 1 haftada 2 kilo verebildim ama dediğim gibi ilk başlangıcı burda yaparsan, güzel su/ödem ve yağ atarsın gibime geliyor.Bir de eğer şu an diyette falan değilsen, İsveç'e başlamadan 1-2 gün önce detokslanmanı öneririm.1-2 gün sırf çorba içebilirsin ya da bu tarz şeyler.En azından vücudunu biraz sürece hazırlamış olursun, birden başlayıp, ekmeği, şekeri, pilavı, onu , bunu kesince vücut zorlanabilir.

Herkese kolay gelsin.

dün sabah başlamıştım.bu sabah 1 kilo eksik gösterdi tartı:) 2.gün biraz daha zor geçti.ama bidahaki tartılışım hafta bitiminde olacak.

slm kızlar bugün isveçte ilk günüm 100 kiloyum boyum 1.68 yaşım 22 kahvemi içtim şimdilik 7 gün yapacam dayanabilirsem 13 günde bitiririm akşam bütün gün neler yediğimi yazarım birbirimize destek olalım pes etmek yok

1.80 cm boyunda 90 kiloydum.22 gün aralıksız 5 günde 5 kilo diyetini yaptım.8 kilo verdim.İsveç diyetini 1 hafta yaptım 2 kilo verdim.Toplamdaki 10 kilo bu şekilde gitti.Önce ödem/su attım, sonra da yağ diye düşünüyorum.6 aylık hamile göbeğim 3 aylığa indi, kal çalar biraz küçüldü, basenler eridi,üst karın dümdüz oldu, bel az biraz inceldi, biraz da surat küçüldü.Eskiden 44-46 giyiyordum, şimdi 42-44 arası.Eski kıyafetlerim bollaştı.Kemersiz giymiyorum artık.38-40 olup 68 kilo olmadan da kıyafet almayacağım.

İsveçi ilk kez yapacaksan ve kilo fazlalığın çoksa (10kg ve üzeri) birebir uyduğunda 6-13 kilo kadar verebilirsin 13 günde.Az kalorili bir diyet bu, bu yüzden eğer çalışıyorsan ya da çok aktifsen seni halsiz bırakabilir.Ben 22 günlük diyetten sonra geldiğim için, vücut kendini koruma moduna almıştı, o yüzden 1 haftada 2 kilo verebildim ama dediğim gibi ilk başlangıcı burda yaparsan, güzel su/ödem ve yağ atarsın gibime geliyor.Bir de eğer şu an diyette falan değilsen, İsveç'e başlamadan 1-2 gün önce detokslanmanı öneririm.1-2 gün sırf çorba içebilirsin ya da bu tarz şeyler.En azından vücudunu biraz sürece hazırlamış olursun, birden başlayıp, ekmeği, şekeri, pilavı, onu , bunu kesince vücut zorlanabilir.

Herkese kolay gelsin.

caanım çok teşekür ederim açıklaman için kilo fazlalığım çok fazla onun için çok veereceğimi düşünüyorum 100 kiloyum 5-6 kilo gitsede yeter başlangıç olarak en azından yeni yıla biraz daha ince girerim

ben kararlıyım hergun yazcam buraya bole daha motıve oluruzz baska yapan var mı suan aramızda b dıyetıı yazsın yarın sabah ıtıbarıyle ...

slm canım bende başladım bugün ilk günüm akşam biraz kaçırdım ama yarın daha dikkatli olacam umarım dayanabiliriz 13 gün

Tontoncan geçen incelme var mı demiştin, bugün bizim cuma yarışma topiğinde de foto koydum, sana da belki fikir verir diye koyuyorum.Fotoların üstlerinde yazıyor gerçi, hamakta 90 kiloyum, etekli halim 82 civarı, siyahlı halim de bu gece çekildi onda da 80 kiloyum.

Çok bariz fark olmasa da süzülme ve erime söz konusu.

$90.jpg
$82.jpg
$IMG_0014.jpg

Herkese kolay gelsin, kolaylıkla ve sağlıklı bir şekilde umarım fazla kilolarımıza veda ederiz.

slm kizlar ben bu diyeti bundan yaklasik 8 ay önce uyguladim 7 günde 4 kilo verdim.gerci canimin cektiginide yedim ama zaten bi muddet sonra hicbirsey yiyemiyorsunuz, fazla birsey kacirdiginiz zaman mideniz agriyor hemen. dedigim gibi 7 gün uygulayabildim , dayanamadigimdan degil , cünkü misafirlige felan gittigim siralarda yada misafir geldigi siralarda illaki daha fazla yiyorsunuz, ölyüyü kaciriyorsunuz , ama yinede 7 gün uygulamama ragmen 4 kilom gitmisti. sonrada tekrar kilo almamistim :)

benim ikinci günüm çok aç hissediyorum:5:ama devam etmem lazım.157 boy 77 küsur kilo sekiz aydır diyet spor falan derken 70 in ikinci yarısında takıldım kaldım.hem metabolizmam hızlansın hem de yılbaşında daha ince olayım istiyorum:43:

Back