1.80 cm boyunda 90 kiloydum.22 gün aralıksız 5 günde 5 kilo diyetini yaptım.8 kilo verdim.İsveç diyetini 1 hafta yaptım 2 kilo verdim.Toplamdaki 10 kilo bu şekilde gitti.Önce ödem/su attım, sonra da yağ diye düşünüyorum.6 aylık hamile göbeğim 3 aylığa indi, kal çalar biraz küçüldü, basenler eridi,üst karın dümdüz oldu, bel az biraz inceldi, biraz da surat küçüldü.Eskiden 44-46 giyiyordum, şimdi 42-44 arası.Eski kıyafetlerim bollaştı.Kemersiz giymiyorum artık.38-40 olup 68 kilo olmadan da kıyafet almayacağım.
İsveçi ilk kez yapacaksan ve kilo fazlalığın çoksa (10kg ve üzeri) birebir uyduğunda 6-13 kilo kadar verebilirsin 13 günde.Az kalorili bir diyet bu, bu yüzden eğer çalışıyorsan ya da çok aktifsen seni halsiz bırakabilir.Ben 22 günlük diyetten sonra geldiğim için, vücut kendini koruma moduna almıştı, o yüzden 1 haftada 2 kilo verebildim ama dediğim gibi ilk başlangıcı burda yaparsan, güzel su/ödem ve yağ atarsın gibime geliyor.Bir de eğer şu an diyette falan değilsen, İsveç'e başlamadan 1-2 gün önce detokslanmanı öneririm.1-2 gün sırf çorba içebilirsin ya da bu tarz şeyler.En azından vücudunu biraz sürece hazırlamış olursun, birden başlayıp, ekmeği, şekeri, pilavı, onu , bunu kesince vücut zorlanabilir.
Herkese kolay gelsin.