- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #2.841
Teşekkür ederim üşenmeden bukadar ayrıntı ile anlattığın için =). Bende evdeyim oyüzden pek zorlanıcağımı düşünmüyorum.Kararımı 5günde 5 kilo diyetinden yana kullandım.HAdi hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şok oldum valla.ben cuma zayıflama gruplarından birindeyim.dün yeni diyetimi kızlara yazmıştım: Yoğurt diyeti diye, sen de yoğurt diyeti yazmışsın, birden ne oluyoruz oldum
Evet ben de yoğurdun yağ yakıcı etkisinden, böyle bir şey denemeye karar verdim.bugün 1. Günüm.hadi bakalım.gene sağlıksız düşük kalorili bir diyet ve gene ben Allah yardım etse de bir ay sonra zayıflayıp insana benzesem
Herkese fit ve sağlıklı günler dilerim.
ince belli hatun olacağına inandığım sen arada uğra bizide bilgilendirr dediğim gibi takipçinim önce 5 günde 5 kilo sonra isveç ee sonrasınıda senden öğrenicezz
oyku sence yesil cay icmemde bi sakınca varmıdır.cunku icmeden duramıyorum.sekersiz tuketiyorum zaten.
Kilonuz, boyunuz günlük aktiviteniz ve de diyet konusunda yeni mi yoksa uzuncamı yapıyorsunuz bilemiyorum.Eğer 10 kilo ve üzeri verecek kilonuz varsa ve daha önce diyete başlamadıysanız hangisini seçerseniz seçin, önceklikle vücuttaki ödemi atacağı için iyi sonuç alırsınız.
5 günde 5 kilo diyeti günlük (yemek miktarı abartılmadığı müddetçe) 300 kalori, İsveç ise günlük 600.Ben çalışmadığım için düşük kalorili diyetleri evde otura otura rahat yapıyprum tabiiki sağlıksız, halsiz bırakan falan diyet.İştaha ve iradeye de bağlı.Misal 5 günde 5 kiloda, sabah bir patates yerdim, akşam da bir patates yerdim 140 kalori ile günü kapatırdım.(ilk zamanlar zor oldu ama sonra alıştım.) İsveçte sabah kahve, öğle 2 yumurta, domates, ıspanak, akşamsa genelde et&salata var.Hangisine dayanabilirsiniz, günlük ne kadar aktifsiniz (yani sie ne kadar enerji lazım) en iyi siz bilirsiniz.
Sadece tek tavsiyem tuzu komple çıkarın hayatınızdan.Kola gibi asitli içecekleri de kesin, şekeri de keza.1 hafta sonunda bile farkı göreceksiniz.Bir de kim neyi seçerse seçsin, diyet listelerine birebir bağlı kalınmasının taraftarıyım.Biraz tuz koydum, biraz şeker ekledim, yanına ekmek yedimlerle bu işler olmuyor.Ciddi sağlık sorunları olmayan arkadaşlar, bir aydır tuz kullanmıyorum, şeker nedir unuttum, ekmek de keza öyle ve ölmedim yaşıyorum."Biraz" eklediğiniz tuzlar ve "biraz" eklediğiniz şekerler inanın süreci daha da uzatıyor.
Tamam tuzsuz yemek ölüm geliyor belki size ama inanın vücuttaki ödemi yok ediyor ve bir beden bile inceliyorsunuz.Sizce de değmez mi? Tuz bu kadar mı uğruna bir beden fazla gözükmeyi isteyeceğiniz kadar kutsal bir şey?
Herkese kolaylıklar dilerim.[/QUOTE
canım benim ay bende 13 gün yapamayacagım patlayacak gibi oldum.,2300gram verdim sadece. 96.900oldum suan. neyle devam ediyoruz seker
tamam gönül rahatlığıyla içeyim:)
prenses geldım canımmm yarına baslıyorummmm sporda egzersız fılanda bakmam lazım yılbasına kadar sıkıcam dısımııı
unutum bu arada inanıyorum ama 1 ay sonra bi resim bekliyorum bende çekildim 2 ay sonra diğer iradesi zayıf yemeye düşkün arkadaşları şevklendirmek için resmimi görecekler şuan 6 aylık hamile gibi duruyorum
bende hep başlayacam diyip başlayamayanlardanım.yarın sabah başlıyorum artık.burayı takıp etmeye devam edecem.
bugun bırıncı gunum ve sabah su ıctım ardından sırkelı su ıctım ve nareksılı macunumdan bır tatlı kasıgı aldım aradan yarım saat gectı kahvemı sonraya bıraktım ıkı yumurta domates yedım veee dıyetıme baslamıs bulunuyorummm
10 dk once sıcak ıhlamur ıctım.... 2 pet sıse su ıctım 3 cusune baslıcam az sonra... aclık yokla varr arası bır garıp haldeyım
Sekerim diyetin hayirli ugurlu olsun :)) seni gordugume cok sevindim. bu sefer kacamak yok oky.
Annen ne durumda buarada? seninle birlikte basladimi bu diyete?
ihlamura bal ve limon koyabilirsin canim.
Canim hosgeldin, oyku ile ayni zamanda basliyorsunuz. diyetin vatana millete hayirliolsun:)))