• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar ben dıyetın 3. gunu sabah banyoda bayıldım esımı ılk defa aglarken gordum bır daha da asla boyle bır seye kalkısmam hala beynım uyusuyor daha saglıklı yontemlere yonelın arkadaslar hele kı cocugu olanlar sıze bırsey olsa dusunun nolur halı

bende 4 kiloyla tamamlamış oldum bana çok dokunmadı bu diyet yediğim herşeylede doydum ama biraz sıkı bir bünye istiyor o doğru

buqün diyette ilk günümdüüüüü güzel geçti gerçi iki ısırık çikolatalarımı saymazsak =/ bu arada ben form bitkisel çaylardan kullanıyorum şekersiz ama diyeti bozmuş olmam inş bu çaylarla :D

Henüz isveç diyetinde 2 günü geride bıraktım. Diyete başlamadan önce, 1 ayda 1,5 kilo kadar kaybım olmuştu. Bu sabah, 3. gün öğünlerime geçmeden evvel tartıldığımda, 2 günde 1,5 kilo verdiğimi gördüm. Günde 2,5 litre su içiyorum ve diyetin dışına kesinlikle çıkmıyorum. Bazen, özellikle de öğlen ile akşam arasında gerçekten açlık hissediyorum. Yine de çok zorlanmıyorum. Spor meselesine gelecek olursak, şu anda regl dönemindeyim. O sebeple egzersiz yapmaya çekiniyorum, bir yerlerde bayılıp kalırım diye. Günlük hareketlerim de oldukça az malesef.

Diyeti 13 gün yapmayı planlıyorum. Başlıkta ve isveç diyeti ile ilgili diğer sitelerde okuduğum kadarıyla, çok ciddi kilo verenler olmuş. Ben de buna istinaden bu diyeti tercih ettim. Ancak yine de sağlıklı bir beslenme programı uygulamanın ve düzenli spor yapmayı yaşam tarzı haline getirmenin en doğru şekilde kilo verme-koruma yolu olduğunu düşünüyorum. Kendim de bir şok diyete başvurmuş olmama rağmen yaptığımın biraz cahillik olduğunun farkındayım. Dilerim böyle ani kilo alış-verişler bizlere ileride daha büyük sorunlar olarak dönmez.

Hepinize sevdiklerinizle sağlıklı ve güzel bir gün dilerim.

merhaba arkadaşlar bu zamana kadar ne isveçler ne elma diyetleri ne detokslar denedim ok kilo veriosunuz ama 3-4 günden sonra sabrınız tükeniyor ve büyük patlama yaşıosunuz sürekli bu şekilde başarısız diyetlerle zamanımı çok harcadım en sonunda diyetisyene gidip mantıklı ve sağlıklı bi diyet yapmaya karar verdim tam bir aydır diyetisyene gidiyorum günde 6 öğün yiyorum.

ilk 10 günümde 4,5 kilo
ikinci 10 günümde 1 kilo
üçüncü 10 günümde 2 kilo vererek

1 ayda 7,5 kilo vererek ayımı doldurdum hemde hiç aç kalmadan.arkadaşlar herşeyin başı sağlık bu saçma sapan detokslarla metebolizmamızı bozuyoruz vücudumuza zarar veriyoruz.normal 6 öğünlük diyetler yaparak hem daha kolay hemde sağlıklı kilo verebiliriz.bunu anlamam çok uzun zaman aldı ama sonunda mutluyum kendime uzun bi süre verdim 4 ay gibi.inşallah başaracağımada inanıyorum.

hepinize sağlıklı günler

mrb arkadaşlar bende bugün itibarıyla başladım.şu anki azmim ve kararlılığım 13 gün boyunca sürer umarım.önceki yazılanların bir kısmını okudum birbirimizi destekleyerek yapmak daha iyi olacak sanırım

Bende denedım bu sacma dıyetı ılk gun hersey cok guzeldı hatta tartılıdgımda dedım kesın ıse yarayacak neyse ıkıncı gun kalktıgımda uzerımde buyuk bı halsızlık vardı banyoya gırıp cıktım ve dayanamayıp yere yıgıldım bagırdım o ankı korkuyla evdekıler geldı zaten o an kalkp bı bardak kahve yerıne kahvaltı yapmanın anlamını anladım bunyem kaldırmadı ama sızınkını bılemem genede cok saglıklı olmadıgını dusunuyorum :44::44:

Bu sayfayıı bulduğuma çok mutlu oldummmm
Kaç gündür yapıp bozuyordum amaa sonunda olacakk
pazartesi kesin başlıyorum ve burdan devam edeceğim

Kızlar 5 Günde 5 Kilo Diyeti acaba buna mı başlasam.. :26:

P.tesiye kadar karar veririm, birlikte başlarız (inşallah)

Benim bugün ilk günüm.. bu kez hiç bırakmamam gerek 20 gün sonra çok önemli bir davete katılacağım, akşamları sahilde bisiklet sürüyorum 1 saat. Bir de mekanik at egzersizi diye birşey varmış ona gideceğim. Umarım bırakmadan yapabilirim

Selam kizlar bende 70 kg yum isvec diyetine baslamak istiyorum bi kac ay once yapmistim yarim b iraktigim halde 4kg vermistim bu sefer 13 gun hic bozmadan zamanim oldukca spor yaparak su yapisan kilolari vermek istiyorum, 1.5 sene oldu dogum yapali 98 kg dum 70 kg kadar geldim bi kac aydir yapisti kilolar tabi benimde pis bogazim hic rahat durmadi hep canim tatli seyler ustiyo , gece kiza sute kalkiyorum kesin buzdolabi kapagi aciliyor vee ben gecenin bi yarisi tatli turu ne varsa yiyorum :1: pazartesi baslicam kismetse hade birbirimize destek verelim ve verelim kilolarimizi , aramizda kilo takibide yapariz vss , herkese basarilar diliyorum

Arkadaşlar bende normalde bugün başlamayı düşünüyordum ama oğlum hasta başlayamadımm yarın başlıyorumm tavuğumuu almamm lazımm
BAŞLIYALIMM DİYEN ARKADAŞLAR GERÇEKTEN HADİ BAŞLIYALIMM
Bu diyetle daha önce 92 den 86 ya indim ama takılı kaldımm burda okadar yedimki 2 ayda sadece 1 kilo almışımm gerii bu yüzden tekrar yapmak istiyorum

bende baslamak ıstıyorum yarın ama 5 gunde 5 kılomu ısvecmı karar veremedım ne önerırsınız acaba?

Selam kizlar bende basladim bugun hic bozmayi dusunmuyorum simdi kahvemi icicem diyetime baslicam kismetse bi kac egzersiz hareketi yaparim vss ... bozmak yok :)

Merhaba kızlar,

Bende çarşamba günü başlayacağım. Doktor işleri çıktı, yarında gideceğim doktora ama çarşamba inşallah başlayacağım. Hadi hep beraber yapalım ve başarılı olalım. Ben düğünden önce bu rejimi daha hafifleterek ama ondan ilham alarak beslenmiştim. 1,5 ayda 14 kilo vermiştim ve uzun sürede almadım. Sonra bazı durumlardan kilo aldım şimdi çok kiloluyum. Ama İsveç diyetine güveniyorum. Doktora da gidiyorum, vücudumda 30 kilo su çıktı, çok ödem var belki bu rejim sayesinde bu su atılır da rahatlarım. Her hafta gidip tartıldığım için de vücuttan ne kadar su ne kadar yağ atılmış, net yazarım size..

Hepimize başarılar :))

Back