- 25 Aralık 2013
- 97
- 91
- 103
- 39
- Konu Sahibi kahvelihatun
-
...Ben bugün ilk kez artı gördüm +100. 1800 daha vermek istiyorum, inşallah verebilirim 5 günde. Gerçekten sen iyi gidiyorsun, bence daha iki kilo gider senin. Sakın kaçamak yapma, yazık olmasın.
Amann onla artı olmaz ama yaa.. tüh regly falan yakın mıDün sadece iki zeytin yemiştim. İki çatal da peynir. Onların faturası sanırım.
Ben yapamıyorum şimdi önceden bi kere yapmışlığım var...
.
Buyrun sizde gelin =)
Benim 10. Günüm ve ikinci hafta bana pek yaramıyor. İlk yaptığımda da ikinci hafta verememiştim. 64.8 ile başladım. 61.7 yim. Hedefim 13 günde 5 kiloydu ama 4 kiloyu bile bulamayacağım sanırım. Toplamda 3100 gitti. Bu arada ikinci hafta yani 3-4 gündür sadece 200 vermişim.Bu diyeti uygulayan arkadaşlar kaç günde ne kadar kilo verdiniz deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? :)
...kahvelihatun devam değil mi?
Elma diyeti ile devam ederim 3 günlük, belki bir gün de deneme amaçlı leblebi diyeti yaparım, yoksa içimde kalacak, çok merak ediyorum gerçekten veriliyor muOrtalama 5 kilo civarında veriliyor o zaman hanımlar Peki bu diyet bitince farklı bir diyetle devam etmeyi düşünüyor musunuz
Ediyorkızlar görünüş olarak fark ediyormuu
Vee yeniden merhaba... yapamadığım 13günlük isveç diyetine tekrar başlamaya karar verim..
1.gün
Kilo:86.6
Haydiiiii 13 gün sadce... sonra sağlıklı beslenme bu sadce bir fişek benim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?