- 25 Aralık 2013
- 97
- 91
- 103
- 39
- Konu Sahibi kahvelihatun
-
Günaydın ben de eşlik edeyim sana. Benim de ikinci günüm
Ben dün 64.8 ile başladım.
Bence zor bi diyet değil öyle büyütüğü gibi. 7. Günü akşamını bile çok rahat geçirdim ki yemek yemedigim ilerleyen saatlerde aklıma geldi. Bu ikinci deneyimim bu arada. Gözünü korkutma, rahat yaparsın ve verilen kilo da alınmıyor bence ve yağdan gittiğini de hissediyorsun, görüyorsun.
Ben 8 gün yaptım kacamaklarla tabi sadece 2200 falan gitti. Benim kacamaklarim sıkıntıdan. Diyet yaparken aynı diyeti yapan diyet arkadaşına ihtiyaç duyarım motive olmak için. Verdiğim kiloyu da almadan çok da dikkat etmememe rağmen. Ama tabi abartmadim da. Benim hedefim 5 kilo, fazlasında gözüm yok desem yalan olur ama 5 de yeter
Dünkü ogunlerimi ciddi anlamda zor bitirdim, akşam eti falan biraz kızıma da yedirdim. Bugün öyle olmaz ama aç da kalacağımı düşünmüyorum.
13 günü tamamlayalim sağlık problemi olmadığı sürece.
..Çok iyi gidiyorsun, eksileri düşün, boşa harcama. 3. Gün bitti. 4. Gün sabahında görüşmek üzere :)
...Ben de aynen tam gaz devamsen iyi kilo veriyorsun. Bugün iki yıldır görmediğim rakamı gördüm, benim de hep aklımda kuruyemiş var :) ama vereceğim kiloyu düşünüyorum, yemedigin sey mi, tadını biliyorsun, yiyeceksin de ne olacak diyorum ve unutuyorum :) bir de ben kaçamak yapacaksam yapmaya yeltendigim yiyeceği çok kez içime çeke çeke koklarım ve beni acayip tatmin eder. İlginç ama yemiş gibi olurum.
...İkinci hafta kilo verimi iki katına çıkıyor diye de okumuştum ama bilemiyorum bizdd etki eder mi
...Evet, ne kadar gitse kar
Benim de azar azar gidiyor ama ben ne kadar gitse kardir gözüyle bakıyorum. Sen toplamda 3 vermişsin, ben 2500 verdim. Benim ilkine göre daha iyi. 8 günde bırakmıştım 2200 vererek. Bence bu kez 5 i bulurum inşallah. Sonuna kadar devam. 100 gr da versek zayifliyoruz demektir. Artı bile görsek pes etmek yok, yeter ki kaçamak yapmayalım....
Senin kilo kaybın ne kadar?? Benim yavaşladı çünküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?