- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi kahvelihatun
-
...Selam kizlar ,ozgctnky isvec diyetine baslamak istiyor. Araniza katilabilir diye dusundum.
...Günaydın gerçi öğlen oldu :)
Ben de bugün ilk kaçamağımı yaptım kahvaltıda. Haftasonu olunca..
Bugün havuç ve iki yumurta vardı ben de menemen ve labne yedim.. havucu yemem artık. Akşam da salatayı yemem, umarım dengelerim.
Benim de
1. Gün: 64.8 ile başladım.
2. Gün: 63.9
3. Gün: 63.2
4. Gün: 62.7
5. Gün: 61.9
6. Gün: 61.9
Yani bugün ne eksi ne artı..
Bu akşamdan sonra ence eksiye geçersin geçmelisin =)))Günaydın, ben bugün de aynıyım. 3 gündür aynıyım. Pes etmek yok. Vücut kiloyu sabitlemeye çalışıyor belli ki. Önemli bi şey bence. Tekrar geri gelmesin de. Senin iyi gidiyor. Toparlamissin. 3300 iyi bi rakam. Ben de inşallah bu akşamki açlıktan sonra yarın eksiye geçerim, 2900ü aşarım :)
İnşallah :) gecenki yaptığımda artı gördüm diye hatırlıyorum kacamaksiz :) neyse bugün birşey yiyip içmeden son anda bi -100 geldi, toplamı 3 kiloya ulaştırdım nihayetBu akşamdan sonra ence eksiye geçersin geçmelisin =)))
Çok iyi gidiyorsun, 4 kilo bence çok iyi. Ben artık gram gram veriyorum :) dün -100 dü. Bugün de dünkü aç kalmaya rağmen -200 :) toplamda -3200.İsveç Diyeti 7. Gün Uygulama Sabah vakti: Şekersiz çay
Öğle vakti: Izgara et (200 gram) ve taze meyve
Akşam vakti: Hiçbir şey .
...
En korktuğum günün pazara denk gelmesi açıkçası biraz zor oldu ama umduğumdan güzel geçirdim 7.günü sadce sabah alışkanlık çay değil 1 küp şekerli kahvemi içtim =))
Öğln salata hazırlayıp menüde salata olmadığını görünce ufak bir hayal kırıklığı işe bifteğimi yedin sadce.. bi ara şekerim düştü 3 tane petibör yedim tek kaçamağım buydu...
Sonuç 8.günün sabahı -400 ile yola devam...
..
Başlangıç:90.9
1.gün:89.8 (-1.1)
2.gün:88.9 (-900)
3.gün:88.2 (-700)
4.gün:87.9 (-300)
5.gün:88.2 (+300)
6.gün:87.6 (-600)
7.gün:87.2 (-400)
...Çok iyi gidiyorsun, 4 kilo bence çok iyi. Ben artık gram gram veriyorum :) dün -100 dü. Bugün de dünkü aç kalmaya rağmen -200 :) toplamda -3200.
Eksileri hesapladim ben direk pardon :)...
Öyleçok fark yok 3700 benimde sonuçta ben 91kg başladım.. çoktan çok gider
Sonuçlar çok güzel çoğu gitmiş günlerin azı kalmış...
Teşekkür ederim çabalıyoruum
..Sonuçlar çok güzel çoğu gitmiş günlerin azı kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?