- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.508
- 1.123
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
evet soru "sizce ölecek miyim?" di. bencesi yok bunun herkes bir gün ölecek sonuçta.
şahane cevap şahane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet soru "sizce ölecek miyim?" di. bencesi yok bunun herkes bir gün ölecek sonuçta.
Akıllı kadınsın vesselamevet soru "sizce ölecek miyim?" di. bencesi yok bunun herkes bir gün ölecek sonuçta.
birincisi dini konu yasak
ikincisi istihareye yatarken bir şey hakkında hayır mı şer mi niyeti edilir
istihare namazından sonra kocaya sarılıp yatılmaz
istihare namazından sonra hiç kimse ile tek kelime bile konuşmadan kıbleye yönelip yatılır
4. rüya herkese tabir ettirilmez, ne tabir edersen o çıkar.. hele hele böyle büyük bir platformda rüya anlatılmaz..
5. eski sevgili eski sevili olarak tabir edilmez, isimler, konumlar hatta giydikleri bile rüyada önemlidir.
Akıllı kadınsın vesselam
şahane cevap şahane
Canm niyet önemli hani ornek mesela ben işim bana hayırlı olacakmi olmayacakmi diye niyet edip istihareye yattigimda rüyamda ne görürsem göreyim ya yeşil beyaz iyye işaret hayırlı olacağına siyah kırmızı kötüye iyi olmayacağına isarettir önemli olan siz rüyada renk olarak ne gördünüz cami ne renkti bakın ne güzel allahin evini gormussunuz cami bence arkadasiniza da takilmayin sacmalamis resmenarladaşlar forumda gördüm istihare namazını kıldım yattım eşimle sarıldık bi de aklımda ne bişey var ne başka bişey
Rüyamda cami tarzı biyerde eski sevgilimle kendimi gördüm hiç eşimi görmedim tüm rüya boyunca eski sevgilimi ve eskiden yakın olduğum bir tane erkek arkadaşımı gördüm eski sevgilim bana evlenme teklifi ediyordu caminin içinde ama ben başkasıyla evliydim evli olduğum insan kocamdan başka biriydi o ölmüş oluyordu bunların içinde hiç eşim yoktu kalakaldım böyle bilinç altımda falan da yoktu hiç bu eski sevgilim eşimle şu 1 haftadır da iyiyiz yakın bi arkadaşıma anlattım önce Allah gecinden versin eşin ölecek mi acaba dedi böyle korka korka kız da camiyi oraya bağladı galiba siz ne yorumluyorsunuz
+++birincisi dini konu yasak
ikincisi istihareye yatarken bir şey hakkında hayır mı şer mi niyeti edilir
istihare namazından sonra hiç kimse ile tek kelime bile konuşmadan kıbleye yönelip yatılır
Banlanmayı hakedecek bir dini içerikmiş gerçekten.evet soru "sizce ölecek miyim?" di. bencesi yok bunun herkes bir gün ölecek sonuçta.
İstihareyi yanlış yapmışsınuzarladaşlar forumda gördüm istihare namazını kıldım yattım eşimle sarıldık bi de aklımda ne bişey var ne başka bişey
Rüyamda cami tarzı biyerde eski sevgilimle kendimi gördüm hiç eşimi görmedim tüm rüya boyunca eski sevgilimi ve eskiden yakın olduğum bir tane erkek arkadaşımı gördüm eski sevgilim bana evlenme teklifi ediyordu caminin içinde ama ben başkasıyla evliydim evli olduğum insan kocamdan başka biriydi o ölmüş oluyordu bunların içinde hiç eşim yoktu kalakaldım böyle bilinç altımda falan da yoktu hiç bu eski sevgilim eşimle şu 1 haftadır da iyiyiz yakın bi arkadaşıma anlattım önce Allah gecinden versin eşin ölecek mi acaba dedi böyle korka korka kız da camiyi oraya bağladı galiba siz ne yorumluyorsunuz