- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 29
- Konu Sahibi Lazkizii54
-
Neden zıt düştüğün birisi için ıaptal ediyorsun ne gerek var@Mune üyeliğimi iptal eder misiniz? Yoksa kendimi daha fazla tutamıcam patlamak üzereyim
Dün birkaç kişiyle mesaj yoluyla görüştüm. O çocukla geleceğimin iyi olmadığını hayatıma daha düzgün devam etmem gerektiğini ve o çocuğu hayatımdan çıkarmam gerektiğini çok haklı sebeplerle anlattılar. Bilmediğin bir sürü detay var onlar biliyor bu kararı vermemde onlar bana bu yüzden yardımcı oldu. Artık ne para,ne mükemmel ev,ne de nişanlım benim hayatımı kurtaramaz.
Senin gibi samimi insanlara o kadar ihtiyacım var ki. Teşekkür ederim gerçekten samimiyetini iyi niyetini burdan bile hissettim,Allah senin yüzünü hep güldürsün hep mutlu ol inşallah. Çok çok iyi birisin. Umarım yanlış kararlar vermem ama zararın neresinden dönersem kardır. Yine doktoea danışacağım en azından en doğru kararı bilir kişiyle vereceğim.
Zamanında bana çok yardım ettin bana yardımcı oldun biliyorum farkındayım kimseye sırt dönmem. Ama ben bu çocuğa tek başıma bakamayacağımı biliyorum. Sen evlisin eşin var ailen arkanda herkes senin kadar şanslı değil benim ailem çocuk durumunda bana sırt çevirdi nişanlımla sorunlarım büyüdü,bilmediğin bir kaç sebep yüzünden de bu kararı vermek zorunda kaldım. En iyi doktorlardan birini buldum en ehil en hijyenik yerlerde yaptırmayı planlıyorum fiyatının çok çok üzerine hemde. Ama ben şuan bunu ne kadar istemesemde yapmak zorundayım şuan burda beni kınayan herkes çocuğum doğunca gelip çocuğuma mı bakacak ya da onlar mı sahip çıkacak bana?Haklı olup haklı olmama meselesi değil bu can var Ortada ya can. o kürtaj masasına yat ne demek istediğimi anlarsın belki boş gebelik yaşıyosun belki sağlıksız belki düşecek bilemezsin seni ilk başta ben ikna ettim bebeğine sahip çıkman için çocugu olup okuyan insanlar var imtihandasın sen bu dünya gelip geçici yarın sana kürtajdan sonra araba çarpsa Allah korusun ölsen napcan verebilecek misin hesabını? Dr kürtajı hijyenik yerde yapmadığı için yada Dr tecrübesiz olduğu için kürtajdan sonra çocuk sahibi olamayan var.
Hassas noktam çünkü böyle insanların bulunduğu yerde bulunmak dahi istemiyorum.Neden zıt düştüğün birisi için ıaptal ediyorsun ne gerek var
Dünyaya gelen büyür diye bir laf var ya büyüyor canım rabbim veriyor rızkını senun gönlün kocaman , bir hata olarak görüyorsun belli sana bir hediye bilemezsinki. Hepimiz sınavdayız buda senin sınavın belki. Allah kümdeye kaldıramayacağı dert vermez. İyi düşün bir daha konus nişanlınla.ani kararlar verme.Ablacım ama ailem istemiyor,eşim dediğim insanla da dün aramızı bozduk bakamam edemem triplerine girmeye başladı. Çok iyi düşünüyorum kadın sığınmaya bile gitmek isterim ama daha çok gencim ve allahın verdiği cana sahip çıkamamaktan,ona güzel hayat verememekten korkuyorum
Benim annem ailem bile bana sırt çevirdi sen ne güzel ne vicdanlı annesin öyle. Allah seni evlatlarından ayırmasın,Allah evlatlarının yokluğunu göstermesin ki evlatların senin ne kadar güzel bir anne olduğunu anlasınlar inşallah. İnşallah ilerde bende senin kadar güzel bi anne olabilirim,inşallah doğru kararı verebilirim. Çok çok teşekkür ederim güzel anne.Sana kucak dolu sevgi yolluyorum burdan. Ah be güzel kardesim senin ne kadar aci cektiginde belli oluyor. Umarim senin ocin en hayirli karari verirsin. Bende anneyim. Evladim olsan korur kollardim seni,cünkü su anda en cok ona ihtiyacin var. Gercekten cok üzüldüm sana su an
Bebeğimi hata olarak görmüyorum ama nişanlımda daha farklı problemlerimiz var abla. Bebeği hakediyor mu o bile mechul şuanDünyaya gelen büyür diye bir laf var ya büyüyor canım rabbim veriyor rızkını senun gönlün kocaman , bir hata olarak görüyorsun belli sana bir hediye bilemezsinki. Hepimiz sınavdayız buda senin sınavın belki. Allah kümdeye kaldıramayacağı dert vermez. İyi düşün bir daha konus nişanlınla.ani kararlar verme.
Ailem hiç Bi zaman arkamda olmadı hala da değiller kendi kararınZamanında bana çok yardım ettin bana yardımcı oldun biliyorum farkındayım kimseye sırt dönmem. Ama ben bu çocuğa tek başıma bakamayacağımı biliyorum. Sen evlisin eşin var ailen arkanda herkes senin kadar şanslı değil benim ailem çocuk durumunda bana sırt çevirdi nişanlımla sorunlarım büyüdü,bilmediğin bir kaç sebep yüzünden de bu kararı vermek zorunda kaldım. En iyi doktorlardan birini buldum en ehil en hijyenik yerlerde yaptırmayı planlıyorum fiyatının çok çok üzerine hemde. Ama ben şuan bunu ne kadar istemesemde yapmak zorundayım şuan burda beni kınayan herkes çocuğum doğunca gelip çocuğuma mı bakacak ya da onlar mı sahip çıkacak bana?
Çok teşekkür ederim yorumun için. Mune abkaya yazacağım şimdi.
Benim ailem benim arkamda dursaydı en azından maddi bi desteğim olsaydı bende aldırmazdın ki. Ama problemler baş gösterince herkes sıyrılmanın bi yolunu aradı ve beni tek bıraktı.Çok gençsin bir bebeğin sorumluluğunu tek başına alamayabilirsin ailen arkanda değil maddi anlamda bağımsız değilsiniz
Doğru olan bu sanki
Ama kızımın gözleri geliyor aklıma bende bu yollardan geçtim ama durumlarımı farklıydı senle çok şükür ettim doğduğunda iyiki aldırmamışım dedim yoksa o kahkahaları duyamayacaktım bana sarılan bir can olmayacaktı beni güldüren biri olmayacaktı
Farkındayım,senin gibi güzel insanların olduğunu bilmek çok güzel. Allah evladını sana bağışlasın,hep mutlu ol..Hassas bir donemden geciyorsun, hakaret edenleri goz ardi et, ama üyeliğini iptal etme, burda sana saldiranlar kadar savunanlar da var, onlarin destegi iyi gelir sana.
Yanlış anlamada yine çelişki yine çelişki.. Tüm konuların çelişki içinde. Öyle olunca şu hassas halimle sana üzülemiyorum ne yazık ki.. Dün gece daha karar almamıştın, konuştuk mesajlaştık. Bugün karar aldın pazar pazar en iyi en ehil doktoru buldun ama hijyenine baktın ama kürtajdan sonra gebe kalmamda sorun olur mu diye bize soruyorsun en iyi doktora sormak varken..Zamanında bana çok yardım ettin bana yardımcı oldun biliyorum farkındayım kimseye sırt dönmem. Ama ben bu çocuğa tek başıma bakamayacağımı biliyorum. Sen evlisin eşin var ailen arkanda herkes senin kadar şanslı değil benim ailem çocuk durumunda bana sırt çevirdi nişanlımla sorunlarım büyüdü,bilmediğin bir kaç sebep yüzünden de bu kararı vermek zorunda kaldım. En iyi doktorlardan birini buldum en ehil en hijyenik yerlerde yaptırmayı planlıyorum fiyatının çok çok üzerine hemde. Ama ben şuan bunu ne kadar istemesemde yapmak zorundayım şuan burda beni kınayan herkes çocuğum doğunca gelip çocuğuma mı bakacak ya da onlar mı sahip çıkacak bana?
Canım hangimizin problemi Yok ha ? Hepimizin var eşlerimiz 4 4 kül degilki.. iyi düşün lütfen başka birisi olsaydı simdi çok kızgın konuşurdum ama sen vicdanlı bir annesin bana göre. İyi düşün küçük anne :)Bebeğimi hata olarak görmüyorum ama nişanlımda daha farklı problemlerimiz var abla. Bebeği hakediyor mu o bile mechul şuan
Benim annem ailem bile bana sırt çevirdi sen ne güzel ne vicdanlı annesin öyle. Allah seni evlatlarından ayırmasın,Allah evlatlarının yokluğunu göstermesin ki evlatların senin ne kadar güzel bir anne olduğunu anlasınlar inşallah. İnşallah ilerde bende senin kadar güzel bi anne olabilirim,inşallah doğru kararı verebilirim. Çok çok teşekkür ederim güzel anne.
Üyeliğine yazık ediyorsun boşver bence, kimse ile tartışma içine girme herkesin kendi görüşü yüzlerce insanın olduğu yerde tabiki farklı düşünceler olacak.Hassas noktam çünkü böyle insanların bulunduğu yerde bulunmak dahi istemiyorum.
Benim ailem benim arkamda dursaydı en azından maddi bi desteğim olsaydı bende aldırmazdın ki. Ama problemler baş gösterince herkes sıyrılmanın bi yolunu aradı ve beni tek bıraktı.
Evet sözde ikimizin gebelik haftası aynıydı dün ki konusunda 5 haftalık hamileyim yazmış şok oldum ikimizin gebelik haftası aynı olsaydı 7+2 günlük hamile olurdu bugunYanlış anlamada yine çelişki yine çelişki.. Tüm konuların çelişki içinde. Öyle olunca şu hassas halimle sana üzülemiyorum ne yazık ki.. Dün gece daha karar almamıştın, konuştuk mesajlaştık. Bugün karar aldın pazar pazar en iyi en ehil doktoru buldun ama hijyenine baktın ama kürtajdan sonra gebe kalmamda sorun olur mu diye bize soruyorsun en iyi doktora sormak varken..
Anlayamıyorum seni anlayamıyacağım da sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?