• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen gebelik ve kürtaj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış anlamada yine çelişki yine çelişki.. Tüm konuların çelişki içinde. Öyle olunca şu hassas halimle sana üzülemiyorum ne yazık ki.. Dün gece daha karar almamıştın, konuştuk mesajlaştık. Bugün karar aldın pazar pazar en iyi en ehil doktoru buldun ama hijyenine baktın ama kürtajdan sonra gebe kalmamda sorun olur mu diye bize soruyorsun en iyi doktora sormak varken..

Anlayamıyorum seni anlayamıyacağım da sanırım.
Ben bu konuları açmadan önce gebeliğimi öğrendikten sonra aslı hanımı bulmuştum zaten,kürtaj olmasaydı ona devam edecektim. Ama kürtaja karar verdim. Çelişki değil sadece karışık anlattım hepsi bu.

Benim ailem benim arkamda dursaydı en azından maddi bi desteğim olsaydı bende aldırmazdın ki. Ama problemler baş gösterince herkes sıyrılmanın bi yolunu aradı ve beni tek bıraktı.
Ailende ziyade eşin sonuna kadar yanında olmalı maddi manevi destek olmalı keza Ailende öyle çok zor bir durum şartlar bunu gerektiriyor önünde kocaman bir gelecek var aile olmak iyi gün kadar kötü günüde içeriyor bazen kötü şeyler iyinin kıymetini bildirir sen çok iyi bir kızsın herşey yoluna girer

Konu sahibi; nikah gunun alinmisti.
Sadece maddi sorunlar vardi biraz
Esinin ailesi miras hakkini vermiyordu falan.

Noldu niye herseyi birakiyorsun?
Nisani atip bebegi aldirmak falan?

Iyi dusundun mu?
Nilah günüm kasımdan beri belliydi ama bilmiyorum abla. Kimseye anlatamadığım bir kaç problem vardo burdan 1-2 kişiyle dertleşiğ fikir alınca kararlarım iyice değişti. Nişanlımlada bi problemimiz çıktı zaten.

Canım konularına baktım bebeğim bebeğim demişsin , tek basına sahip çıkmaktan bahsetmişsin. Simdi o Cana kıyıp bunu kendine yapma. Rabbim sana verdiyse vardır bir nedeni, okulunuzda bitirisin hem okuyup hem çalışan anne çok. Bence bunların hiçbiri bebeğinden önemli değil. Lütfen iyi düşün.
Şaka mı? Boşanan kadınların bile taciz edilmeden yaşayamadığı ülkede babasız bir çocuk büyütmek kolay mı? Hele de evlilik dışı... Her şey filmlerdeki gibi kolay olsa keşke..

Canım hangimizin problemi Yok ha ? Hepimizin var eşlerimiz 4 4 kül degilki.. iyi düşün lütfen başka birisi olsaydı simdi çok kızgın konuşurdum ama sen vicdanlı bir annesin bana göre. İyi düşün küçük anne :)
Vicdanlıyım sanırım benimde elim ayağım gitmiyor onu o soğuk aletlerle haşır neşir edip canına kıymaya. Bakalım allahım inşallah bi yol gösterir de daha sağlıklı kararlar verebilirim. Ama işte bu olayın işine madde girdiğinde ben bu bebeğime babalık yapıcak insandan şüphe duyuyorum.

Evet sözde ikimizin gebelik haftası aynıydı dün ki konusunda 5 haftalık hamileyim yazmış şok oldum ikimizin gebelik haftası aynı olsaydı 7+2 günlük hamile olurdu bugun
Konulara baştan bakılsa çok çelişki var. Kalp atışını duyduk, hayır daha keseyi yeni gördük. Yok 6 haftalık hamileyim hayır hayır 4 haftalıka hamileyim. Eşimden vazgeçmem bebekten vazgeçerim. Eşim çok iyi bir insan yok ya uyuşturucu kullanıyor ondan bişey olmaz, yaa aslında sürekli kullanmıyor bağımlı değil gibi farklı farklı cümleler.
Ayrıca merak ediyorum bebek olmasaydı ailen uyuşturucu kullanan birisiyle evlendiricekti yani seni öyle mi? Sende kabul ettin bu durumu ama nikahtan 10 gün önce dank etti. Hayır siz hamile kaldın diye evlenmiyordunuz ki zaten evlenicektiniz onun üzerine hamile kaldın. Madem emin değildin niye uyuşturucu kullanan biriyle düğün planı yaptın yine anlayamıyorum ne yazık ki..

Üyeliğine yazık ediyorsun boşver bence, kimse ile tartışma içine girme herkesin kendi görüşü yüzlerce insanın olduğu yerde tabiki farklı düşünceler olacak.
Haklısın ama böyle okuyunca sanki olayı ben yaşıyorum gibi oluyo bende 19 yaşındayım 16 Yaşımda babam beni odadan odaya sürükleyerek dövdü kafama ağır sandalye fırlatıldı ve kafam duvara çarptı 18 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim iki yıllık evliyim ailemden bi kişi bile destekçim değil ve daha bir sürü şey... Allah herkese kaldırabilecegi kadar yük veriyo

Pişman olmayacaksaniz aldirin, hizli karar vermeyin ama önünüzde daha zaman var.

Sonra aldiripta sevgilisine nisanlisina geri dönenler var pisman olanlar evlenenler var.kesin olarak bitirdiyseniz,hicbirseyin geri dönüşü yoksa ve bakamayacaginizi düşünüyorsanız aldirin

Yanl
Evet sözde ikimizin gebelik haftası aynıydı dün ki konusunda 5 haftalık hamileyim yazmış şok oldum ikimizin gebelik haftası aynı olsaydı 7+2 günlük hamile olurdu bugun
Yanlış hesap ettiğimi söylemiştim 5+4 olması gerekiyor şuan,kusura bakma yanılgıya düşürdüm insanları.

Pişman olmayacaksaniz aldirin, hizli karar vermeyin ama önünüzde daha zaman var.

Sonra aldiripta sevgilisine nisanlisina geri dönenler var pisman olanlar evlenenler var.kesin olarak bitirdiyseniz,hicbirseyin geri dönüşü yoksa ve bakamayacaginizi düşünüyorsanız aldirin
Çok pişman olacağım aldırdığıma çünkü istemiyorum böyle birşey yapmayı ama tek başıma da nasıl olsun diye düşünüyorum hele ailem yanımda yokken. Bakabileceğim bi çıkış yolum olsa kim ister bebeğini aldırmayı keyfi yapmıyorum eğer net bi karar verirsem de kesinlikle babasıyla barışmayı düşünmüyorum

Haklısın ama böyle okuyunca sanki olayı ben yaşıyorum gibi oluyo bende 19 yaşındayım 16 Yaşımda babam beni odadan odaya sürükleyerek dövdü kafama ağır sandalye fırlatıldı ve kafam duvara çarptı 18 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim iki yıllık evliyim ailemden bi kişi bile destekçim değil ve daha bir sürü şey... Allah herkese kaldırabilecegi kadar yük veriyo
Senin adına da üzüldüm inşallah bebeğini sağ salim alırsın kucağınıza.
Evet herkese kaldırabileceği kadar dert veriyor aslında kimsenin derdi de diğeriyle bir değil, senin başa çıkma şeklin bu arkadaşın bu, ben bunu yargılamıyorum zaten. Aldırıp aldırmaması kendi tercihi saygı duyarım sadece çelişkiler konunun inandırıcılığını yok etti bana göre.

Kürtaj bir korunma yöntemi değildir. O yüzden bundan sonra lütfen Çifter Çifter korunun. Ayrıca nişanlınızdan ayrılacağınızı falan da sanmıyorum. Olan o sabiye olacak sadece. Hakkınızda hayırlısı.
Kürtajı korunma yöntemi olarak görmüyorum. Nişanlımdan ayrılacağımı neden sanmıyosun pardon? Olan şuan benimle bebeğime oldu herkes hayatını yaşamakla meşgul.

Senin adına da üzüldüm inşallah bebeğini sağ salim alırsın kucağınıza.
Evet herkese kaldırabileceği kadar dert veriyor aslında kimsenin derdi de diğeriyle bir değil, senin başa çıkma şeklin bu arkadaşın bu, ben bunu yargılamıyorum zaten. Aldırıp aldırmaması kendi tercihi saygı duyarım sadece çelişkiler konunun inandırıcılığını yok etti bana göre.
Ben sana gel atiyim dedim burdan gitmediği için atamadım. Sen kendin inanmamayı tercih ettin burdan gittiyse olmazsa whatsapp veririm atarım sana olur mu? Kimseyi inandıracak gücüm yok şuan.

Eklentiler

• Screenshot_20180422-202505.png
    Screenshot_20180422-202505.png
    166,8 KB · Görüntüleme: 227
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back