ben bohça dıye bırseyın varlığından haberım yoktu, kayınvalıdem annemı aramış adetlerınız nedır dıye, annem de, bana sordu, bohça vs soruyorlar dedı, ben de aman ne gerek var dedım. bohçada ne var ne yok bılmıyordum bıle... neyse olmadı bohça..
bizim yasadıgımız yer de memleketlerden uzak kayınvalıdem düğünden once alısverıs ıcın gelecegını soyledı, ben de kendıne dugun kıyafetı bakıcak sanıyorum, beraber çıktık benı ıc çamaşırcıya soktu..
bır gecelik gosterdı ''nasıl'' dıye sordu, ben hala anlamıyorum, baktım ıyı ama bedenı olmaz galıba dıye ıcımden gecıyoryorum, ne bıleyım bana baktığını kendı ıcın soruyor sandım
sonra benım ıcın olduğunu soyleyınce, neye uğradığımı sasırdım ve o saskınlıkla : '' bana neden gecelik alıyorsun ki?'' deyıverdım....hatta abartıp'' benım cok gecelıgım var ''bıle dedım
...
sonuç olarak almadan çıktık eve geldık, haa bırde dolaşırken bana dur surdan seccade alaalım dedı , ben yıne: ee napıcaz ki onu dedım.... o sustu ben sustum eve geldık.......
benım de hıc bırseyden haberım yokmuş, sımdı okudukça ogrenıyorum.. ve tabı o gunlerı esıme anlatıp epey guluyoruz
bosver su akar yolunu bulur demısler, oyle yada böyle oluyor, yeter ki saygı bozulmasın....
ama hala kayınvalıdem dıyor: içimde kaldı alamadım dıye ahahaaa