• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isteme sıkıntısı

Konu sahibi, konudaki yorumumda da yazdığım gibi böyle bir duruma şahit olduğumdan rahatlıkla söyleyebilirim ki, gerçekten o zaman gelecek insanların eksiksiz bir şekilde ağırlanmak gibi bir beklentileri yok. Hani bazı yorumlarda ne o öyle, ayakta, sandalyede vs. misafir mi ağırlanırmış? deniyor ya, ki ben de en başta de öyle düşündüm kendi örneğimde ama o insanların derdi orada sadece "bulunmak". Evet, dışarıdan düşüncesizlik gibi görüldüğünün farkındayım ama "çağrılmamak" eksik kalan ikramdan daha önemli onlara göre ve "gitmemek" daha fazla rahatsız eder onları, verilen mesaj "beklentimiz olmadığı halde, kapı yüzümüze kapandı" dan fazlası değil, "madem en iyi şekilde ağırlanamayacağız o zaman gitmemize gerek yok." düşüncesi asla oluşmayacak.

Umarım orta yolu bulabilirsiniz o ayrı, yoksa ben de kendi nişanımın 10 kişiyle yapılacağını sanıyordum, öyle de kararlaştırmıştık ailelerle ama 30 dan sonrasını sayamadım ev içinde o akşam. Kimse de neden ben gece boyu balkondaydım, paltoların yığıldığı yatağın yanında elimde çayla bekliyordum falan demedi :) Aa senden hiç böyle bir şey beklemiyorduk, hani sen yabani bir insandın, nişan falan yapmaz sanıyorduk eleştirisi aldım sadece, ona da dıştan samimi joker gülüşümle karşılık verdim, bunların hepsi geçecek bitecek diye içimden geçirirken :)

Yorumunuzdaki "Kimse de neden ben gece boyu balkondaydım, paltoların yığıldığı yatağın yanında elimde çayla bekliyordum falan demedi :)" bu kısım gözümde canlandı :) :KK70::KK70:Mutluluğunuz daim olsun :)

İlk kez duyuyorum böyle bir şeyi. İsteme dediğin aile arasında yapılır. Aile dediğimde anne baba kardeşten bahsediyorum. Ötesi anlamsız ve saçma. Eh belki bir de en yakın arkadaşını çağırırsın yanında olsun diye.
60 kişi nedir yahu ? yok kahve içmeyen takı takmazmış. evlerinde içsinler kahvelerini.

Bende Karadeniz 'liyi ilk defa böyle bir şey duydum. Bir sürü Karadenizli tanırım onlarda da görmedim bu ne ya 60 kişi gelseler 60 kişiye kahve. Yok artık şaka gibi. Kaç kişi geldiler bu arada :)

Back