İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Işte mi :)) benim ki yanımda ama icraat yok :)
Benimkiyle de bozuğuz ya şimdi yatağı açtı yattı bu saatte O etleri yakınca ben aç kaldım tabi, demin diyor dışarıdan yemek söyleyelim sana, yok dedim ben bir şeyler yerim. Yavrum kıyamaz yine de..

Siz de mi kavga ettiniz diye sormuştum
Ahhh ne kadar düşünceli benimki hayatda yapmaz demez anca bı kaç gün böyle az yicem yada sofraya oturmucam b iki gün der sen neden yemiyorsun diye

Benimkiyle de bozuğuz ya şimdi yatağı açtı yattı bu saatte O etleri yakınca ben aç kaldım tabi, demin diyor dışarıdan yemek söyleyelim sana, yok dedim ben bir şeyler yerim. Yavrum kıyamaz yine de..
Siz bu akşam barisirsiniz bence :))

Siz bu akşam barisirsiniz bence :))
Bizim küslüğümüz böyle işte en fazla Yine konuşmaya devam ediyoruz yani, sadece öpüşme kokuşma yok, pek bir samimiyet yok. Gece yatakta dayanamayıp yine sarılıp yatıyoruz, ertesi güne hiçbir şey olmamış gibi normal kalkıyoruz

Ben gece sarılıp ertesi gün yine kusmeye devam ettim mi eşim diyor dün gece iyiydi ya noldu yine

Aman büyük kavgalar haricinde öyle ol yatağa da soğukluk getirme kesinlikle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…