• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Ben gece sarılıp ertesi gün yine kusmeye devam ettim mi eşim diyor dün gece iyiydi ya noldu yine :KK70:
Ben küs devam etmiyorum ya, sarılınca bitiyor olay.. Eşim de sağolsun uzatmaz.
Aman büyük kavgalar haricinde öyle ol :KK66: yatağa da soğukluk getirme kesinlikle bence:KK66:
Büyük kavgamız hiç olmadı çok şükür.. Evlilikten korkutuyordu millet, ilk 4 sene uyum süreci, kavga bol olur diye.. İnşallah şimdiki gibi devam ederiz :KK60:

Büyük kavgamız hiç olmadı çok şükür.. Evlilikten korkutuyordu millet, ilk 4 sene uyum süreci, kavga bol olur diye.. İnşallah şimdiki gibi devam ederiz :KK60:
Inşallah kuzum ♡♡♡ Rabbim büyük kavga vermesin . Mutlu huzurlu sağlıklı uzun yillariniz olur inşallah ♡

Eskiden bizde oyleydik akşama barisirdik şimdi rekor 17 gün

Yok biz öyle gece falan sevmiyoruz gece uyumalık :) tabi sizin bebeleriniz var normal canım bizde gene kapımızı kapatıyoruz tabi kedimiz ortama atlıyor bunlar napıyor diye :KK70:
Ahahahaha düşünsene kedi kavga ediyor sanıp ayırmak için üstünüze ziplasa :)))

Back