- 8 Nisan 2017
- 56.970
- 300.215
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu haftasonu full mesaiIşte mi :)) benim ki yanımda ama icraat yok :)
Kotuymus =/ neyse kavusmaniz daha iyi olurEvet bu haftasonu full mesai
İstememKotuymus =/ neyse kavusmaniz daha iyi olur
Ay hadi inşallah iyi gelir, çok sağolasınEvet canım 1 bardak su kaynatıyorum, 1 tutam kadar atıyorum içine. Demleniyor biraz öyle içiyorum.
Umarım faydasını görürsün, yani ben çok pişmanım o ilaçları içtiğime keşke önceden bilseydim
Rica ederim canım , inşallahAy hadi inşallah iyi gelir, çok sağolasın
Niye =/İstemem
Hahaha :))Nisan sanki bu konu sana özel açılmış gibi
Öyle benim değil miNiye =/
Hahaha :))
Siz de mi kavga ettiniz diye sormuştumÖyle benim değil mi
Benimkiyle de bozuğuz ya şimdi yatağı açtı yattı bu saatte O etleri yakınca ben aç kaldım tabi, demin diyor dışarıdan yemek söyleyelim sana, yok dedim ben bir şeyler yerim. Yavrum kıyamaz yine de..Işte mi :)) benim ki yanımda ama icraat yok :)
Vermiycem vermiycem diyorsun yaniÖyle benim değil mi
Ahhh ne kadar düşünceli benimki hayatda yapmaz demez anca bı kaç gün böyle az yicem yada sofraya oturmucam b iki gün der sen neden yemiyorsun diyeSiz de mi kavga ettiniz diye sormuştum
Siz bu akşam barisirsiniz bence :))Benimkiyle de bozuğuz ya şimdi yatağı açtı yattı bu saatte O etleri yakınca ben aç kaldım tabi, demin diyor dışarıdan yemek söyleyelim sana, yok dedim ben bir şeyler yerim. Yavrum kıyamaz yine de..
Bir sürü takip ettiğim konu var. sohbet güzeldi arada bakıyordum rahatsız ettiysem bırakırım okumayiR Ruzgar8643 sen ne ayak
Sevişip geldiyseniz sorun yokBir sürü takip ettiğim konu var. sohbet güzeldi arada bakıyordum rahatsız ettiysem bırakırım okumayi
Bizim küslüğümüz böyle işte en fazla Yine konuşmaya devam ediyoruz yani, sadece öpüşme kokuşma yok, pek bir samimiyet yok. Gece yatakta dayanamayıp yine sarılıp yatıyoruz, ertesi güne hiçbir şey olmamış gibi normal kalkıyoruzSiz bu akşam barisirsiniz bence :))
Ben gece sarılıp ertesi gün yine kusmeye devam ettim mi eşim diyor dün gece iyiydi ya noldu yineBizim küslüğümüz böyle işte en fazla Yine konuşmaya devam ediyoruz yani, sadece öpüşme kokuşma yok, pek bir samimiyet yok. Gece yatakta dayanamayıp yine sarılıp yatıyoruz, ertesi güne hiçbir şey olmamış gibi normal kalkıyoruz
Aman büyük kavgalar haricinde öyle ol yatağa da soğukluk getirme kesinlikle benceBizim küslüğümüz böyle işte en fazla Yine konuşmaya devam ediyoruz yani, sadece öpüşme kokuşma yok, pek bir samimiyet yok. Gece yatakta dayanamayıp yine sarılıp yatıyoruz, ertesi güne hiçbir şey olmamış gibi normal kalkıyoruz