• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Işte mi :)) benim ki yanımda ama icraat yok :)
Benimkiyle de bozuğuz ya şimdi yatağı açtı yattı bu saatte :D O etleri yakınca ben aç kaldım tabi, demin diyor dışarıdan yemek söyleyelim sana, yok dedim ben bir şeyler yerim. Yavrum kıyamaz yine de.. :KK60:

Siz de mi kavga ettiniz diye sormuştum:KK70:
Ahhh ne kadar düşünceli benimki hayatda yapmaz demez anca bı kaç gün böyle az yicem yada sofraya oturmucam b iki gün der sen neden yemiyorsun diye :D

Benimkiyle de bozuğuz ya şimdi yatağı açtı yattı bu saatte :KK70: O etleri yakınca ben aç kaldım tabi, demin diyor dışarıdan yemek söyleyelim sana, yok dedim ben bir şeyler yerim. Yavrum kıyamaz yine de.. :KK60:
Siz bu akşam barisirsiniz bence :)) :KK49::KK49:

Siz bu akşam barisirsiniz bence :)) :KK49::KK49:
Bizim küslüğümüz böyle işte en fazla :D Yine konuşmaya devam ediyoruz yani, sadece öpüşme kokuşma yok, pek bir samimiyet yok. Gece yatakta dayanamayıp yine sarılıp yatıyoruz, ertesi güne hiçbir şey olmamış gibi normal kalkıyoruz :D

Bizim küslüğümüz böyle işte en fazla :KK70: Yine konuşmaya devam ediyoruz yani, sadece öpüşme kokuşma yok, pek bir samimiyet yok. Gece yatakta dayanamayıp yine sarılıp yatıyoruz, ertesi güne hiçbir şey olmamış gibi normal kalkıyoruz :KK70:
Ben gece sarılıp ertesi gün yine kusmeye devam ettim mi eşim diyor dün gece iyiydi ya noldu yine :D

Bizim küslüğümüz böyle işte en fazla :KK70: Yine konuşmaya devam ediyoruz yani, sadece öpüşme kokuşma yok, pek bir samimiyet yok. Gece yatakta dayanamayıp yine sarılıp yatıyoruz, ertesi güne hiçbir şey olmamış gibi normal kalkıyoruz :KK70:
Aman büyük kavgalar haricinde öyle ol ;) yatağa da soğukluk getirme kesinlikle bence;)

Back