İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Anladım
Kanı sulandırmak için aspirin böylelikle migren çok vurucu olmuyor
Ben çözümü bunda buldum
Geçmiş olsun

Biberiye iyi geldi mi canım regl için? Benim ilk reglimden bu yana düzensiz.. 10 yıl doğum kontrol hapı kullandım, o zaman düzenli oluyor sadece.. Bırakınca yine eskiye dönüyor. Şu an bir şey kullanmıyorum zira prolaktinim yüksekmiş, ilaç kullanıyorum.

Hee bu coraspirin dedikleri bumuymuş sağol bibi , ilk fırsatta alayım. Zırt pırt ağrı kesici içmektense

Evet inanır mısın çok iyi geldi
Benimde hep düzensizdi. 2 sene oldu kullanıyorum , her ay düzenli oluyorum. Ben de çok kullandım , kıl tüyden başka bir işe yaramadı o haplar.
8 aylık bir aram var tiroit tedavisi görüyordum hormonlarımla oynuyodu doktor ilaç falan değiştim sürekli o zaman içmedim. Kesildi. Şimdi tedavi rayına oturdu. Ramazanda devam ettim. İlk başlarda hergün bir bardak içiyordum, ramazanda sadece 3 ya da 4 kere içtim. Hemen regl oldum..

Dene bence mutlaka, çok faydasını gördüm ben.

Normal sıcak suya atıp demliyorsun dimi? Günde 1 bardak mı içeyim? Tabi şu hormon tedavim bitince başlayabilirim ancak..

Normal sıcak suya atıp demliyorsun dimi? Günde 1 bardak mı içeyim? Tabi şu hormon tedavim bitince başlayabilirim ancak..
Evet canım 1 bardak su kaynatıyorum, 1 tutam kadar atıyorum içine. Demleniyor biraz öyle içiyorum.
Umarım faydasını görürsün, yani ben çok pişmanım o ilaçları içtiğime keşke önceden bilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…