AnladımBen aspirin içemiyorumbenim midemi çok bulandırıyor. Toplasan 3/5 tane içmişimdir hayatım boyunca :/
Eğer yatabilme imkanım varsa hemen karanlık odaya geçip bide gözlerimi bağlıyorum , yoksa hemen ağrı kesici içiyorum ki atağa çevirmesin. Doktor öyle demişti.
4 günlük bir atakk geçirmiştim de
Aaa öyle bişey mi varmış
Bibinin dediği aspirine bakayım ben de , çok teşekkür ederimAnladım
Kanı sulandırmak için aspirin böylelikle migren çok vurucu olmuyor
Ben çözümü bunda buldum
Geçmiş olsun
Benim ilk istifralı migrenim o oldu. Ve ateş vardı. Ve ben yurtdışındaydım o zaman. Öyle bi ülke ki doktorları bizim sağlık memuru gibi. Bana hiçbirşey yapamadılar canımdan bezdim inan, gerisin geri döndüm.
Bugünde kusturdu inşallah ilerlemez
Doktorlar da antidepresan vermeye bahane arıyor resmen.
Ben regl düzensizliğim için biberiye çayı içiyordum. Migreni tedavi edici etkisi varmış , hiç başım ağrımazdı içerken. Şimdi sor neden içmiyorsun, çünkü eşşek kafam
Hee bu coraspirin dedikleri bumuymuş(Coraspin )aspirin'in bir başka çeşididir ve mide asidine dirençli enterik kaplı tabletler halindedir. midede değil bağırsaklarda çözünür. ayrıca coraspirin'in kanserin neden olduğu ağrıların giderilmesinde etkili olduğunu tespit edilmiştir.
Evet inanır mısın çok iyi geldiBiberiye iyi geldi mi canım regl için? Benim ilk reglimden bu yana düzensiz.. 10 yıl doğum kontrol hapı kullandım, o zaman düzenli oluyor sadece.. Bırakınca yine eskiye dönüyor. Şu an bir şey kullanmıyorum zira prolaktinim yüksekmiş, ilaç kullanıyorum.
Benim yokPazar akşamı bacım eşler evde
Normal sıcak suya atıp demliyorsun dimi? Günde 1 bardak mı içeyim? Tabi şu hormon tedavim bitince başlayabilirim ancak..Evet inanır mısın çok iyi geldi
Benimde hep düzensizdi. 2 sene oldu kullanıyorum , her ay düzenli oluyorum. Ben de çok kullandım , kıl tüyden başka bir işe yaramadı o haplar.
8 aylık bir aram var tiroit tedavisi görüyordum hormonlarımla oynuyodu doktor ilaç falan değiştim sürekli o zaman içmedim. Kesildi. Şimdi tedavi rayına oturdu. Ramazanda devam ettim. İlk başlarda hergün bir bardak içiyordum, ramazanda sadece 3 ya da 4 kere içtim. Hemen regl oldum..
Dene bence mutlaka, çok faydasını gördüm ben.
Coraspirin olur bebe aspirini olur hepsi olur yani :)Bibinin dediği aspirine bakayım ben de , çok teşekkür ederim
Evet canım 1 bardak su kaynatıyorum, 1 tutam kadar atıyorum içine. Demleniyor biraz öyle içiyorum.Normal sıcak suya atıp demliyorsun dimi? Günde 1 bardak mı içeyim? Tabi şu hormon tedavim bitince başlayabilirim ancak..
Olur tabi ona ne şüphe anormallik ben de , gripinde içemiyorum mesela :)Coraspirin olur bebe aspirini olur hepsi olur yani :)
Işte mi :)) benim ki yanımda ama icraat yok :)Benim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?