- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Ben küs devam etmiyorum ya, sarılınca bitiyor olay.. Eşim de sağolsun uzatmaz.Ben gece sarılıp ertesi gün yine kusmeye devam ettim mi eşim diyor dün gece iyiydi ya noldu yine
Büyük kavgamız hiç olmadı çok şükür.. Evlilikten korkutuyordu millet, ilk 4 sene uyum süreci, kavga bol olur diye.. İnşallah şimdiki gibi devam ederizAman büyük kavgalar haricinde öyle olyatağa da soğukluk getirme kesinlikle bence
Inşallah kuzum ♡♡♡ Rabbim büyük kavga vermesin . Mutlu huzurlu sağlıklı uzun yillariniz olur inşallah ♡Ben küs devam etmiyorum ya, sarılınca bitiyor olay.. Eşim de sağolsun uzatmaz.
Büyük kavgamız hiç olmadı çok şükür.. Evlilikten korkutuyordu millet, ilk 4 sene uyum süreci, kavga bol olur diye.. İnşallah şimdiki gibi devam ederiz
Eskiden bizde oyleydik akşama barisirdik şimdi rekor 17 günBen küs devam etmiyorum ya, sarılınca bitiyor olay.. Eşim de sağolsun uzatmaz.
Büyük kavgamız hiç olmadı çok şükür.. Evlilikten korkutuyordu millet, ilk 4 sene uyum süreci, kavga bol olur diye.. İnşallah şimdiki gibi devam ederiz
Benim işim vardıNereye gittiniz yine
HahahaBenim işim vardışimdi üstûne keyif dondurması yiyorum
Benimde canım dondurma cektiBenim işim vardışimdi üstûne keyif dondurması yiyorum
Dar vakitte ne işi geceyi bekleseydin yaaa ben gibiBenim işim vardışimdi üstûne keyif dondurması yiyorum
Belki gece de düşünüyorlar bacımDar vakitte ne işi geceyi bekleseydin yaaa ben gibi
Amin, hapimizin inşallahInşallah kuzum ♡♡♡ Rabbim büyük kavga vermesin . Mutlu huzurlu sağlıklı uzun yillariniz olur inşallah ♡
Maşallah rekor da rekormuş, nasıl bir sabır yahuEskiden bizde oyleydik akşama barisirdik şimdi rekor 17 gün
Kız bana yaklaşma sonra herif boşar beniHhoohhhh(soğanlı ağzımla)
Yok biz öyle gece falan sevmiyoruz gece uyumalık :) tabi sizin bebeleriniz var normal canım bizde gene kapımızı kapatıyoruz tabi kedimiz ortama atlıyor bunlar napıyor diyeDar vakitte ne işi geceyi bekleseydin yaaa ben gibi
Gel opucemm gel gellKız bana yaklaşma sonra herif boşar beniveya önce bayılır sonra boşar:)
Böğğ çekil şurdan yuzume yüzümeHhoohhhh(soğanlı ağzımla)
Ahahahaha düşünsene kedi kavga ediyor sanıp ayırmak için üstünüze ziplasa :)))Yok biz öyle gece falan sevmiyoruz gece uyumalık :) tabi sizin bebeleriniz var normal canım bizde gene kapımızı kapatıyoruz tabi kedimiz ortama atlıyor bunlar napıyor diye
Kapıyı kapatıyoruz kapıda miyavlıyor açalım diyeAhahahaha düşünsene kedi kavga ediyor sanıp ayırmak için üstünüze ziplasa :)))
Benim işim vardışimdi üstûne keyif dondurması yiyorum
3 tane olunca kapıyı bile kilitliyoruz malum ikisi yürüyor gece korkup gelebiliyorlar yada en küçüğü acikip ağlıyor paramparça oluyor
HahahaKapıyı kapatıyoruz kapıda miyavlıyor açalım diyekonsantrasyonum bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?