• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

K

Ay en sevdiğim koca modeli kuzularımız çok dadlu çok :anne: ben senin bebeki gördüm mü o_O

IMG_20170630_114853_450.jpg

Bizde kediş çok.. Annemde 2, kız kardeşlerimde 1, kayınvalidemde de 1 adet kediş mevcut.. Bir araya gelince tek muhabbet kedişler :D Kayınvalidem sizden hayır yok ben de torun niyetine kedi seviyorum diyor :D

Migrene iyi mi geliyor:)) ben genelde perdeleri kapatıp sıfır isikli ortam da uyuyordum :KK53:
Evet ne sandın:KK53: salgılanan bazı hormonların ağrı kesici etkisi var. Yani aslında kadınların başım ağrıyor bahanesi tırişka, erkekler de yiyor :KK70: :KK70:

Migren sinyallerini vermeye başladığı an 1 tane aspirin iç
Çok faydasını göreceksin :KK66:
Ben aspirin içemiyorum :110: benim midemi çok bulandırıyor. Toplasan 3/5 tane içmişimdir hayatım boyunca :/

Eğer yatabilme imkanım varsa hemen karanlık odaya geçip bide gözlerimi bağlıyorum , yoksa hemen ağrı kesici içiyorum ki atağa çevirmesin. Doktor öyle demişti.
4 günlük bir atakk geçirmiştim de :110:

Ben aspirin içemiyorum :110: benim midemi çok bulandırıyor. Toplasan 3/5 tane içmişimdir hayatım boyunca :/

Eğer yatabilme imkanım varsa hemen karanlık odaya geçip bide gözlerimi bağlıyorum , yoksa hemen ağrı kesici içiyorum ki atağa çevirmesin. Doktor öyle demişti.
Bağırsakta çözünenler var canım annem düzenli içiyor ona bak ;)

Kardeşim de bayılacak gibi oluyordu ataklarda, sapsarı kesiliyordu ve istifra ediyordu. Doktoru hafif bir antidepresan vermiş, ben sakın başlama dedim ama kullandı. Birkaç ay kullanacaksın demiş zaten doktoru.. Bırakalı çok oldu, çok şükür bir daha tekrarlamadı diyor.

Ah ah çok kötü bir şey ya =/

Kardeşim de bayılacak gibi oluyordu ataklarda, sapsarı kesiliyordu ve istifra ediyordu. Doktoru hafif bir antidepresan vermiş, ben sakın başlama dedim ama kullandı. Birkaç ay kullanacaksın demiş zaten doktoru.. Bırakalı çok oldu, çok şükür bir daha tekrarlamadı diyor.
Benim ilk istifralı migrenim o oldu. Ve ateş vardı. Ve ben yurtdışındaydım o zaman. Öyle bi ülke ki doktorları bizim sağlık memuru gibi. Bana hiçbirşey yapamadılar canımdan bezdim inan, gerisin geri döndüm.
Bugünde kusturdu inşallah ilerlemez :(

Doktorlar da antidepresan vermeye bahane arıyor resmen.
Ben regl düzensizliğim için biberiye çayı içiyordum. Migreni tedavi edici etkisi varmış , hiç başım ağrımazdı içerken. Şimdi sor neden içmiyorsun, çünkü eşşek kafam :mad:

Back