- 4 Aralık 2015
- 9.885
- 23.469
- 348
Migrene iyi geliyor aslindaYok kuzum ne sexi ya , migrenim tuttu öğlenden beri.. uyuyordum. Şimdi de mideme vurmaya başladı
Ama mideye vurmadan once olacakti. Gecmisler olsun cok beter bi dert bilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Migrene iyi geliyor aslindaYok kuzum ne sexi ya , migrenim tuttu öğlenden beri.. uyuyordum. Şimdi de mideme vurmaya başladı
Allah sabır versin zor migren valla =/Yok kuzum ne sexi ya , migrenim tuttu öğlenden beri.. uyuyordum. Şimdi de mideme vurmaya başladı
Migrene iyi geliyor aslinda
Kafamı koparıp kenara koyasım varAllah sabır versin zor migren valla =/
Migrene iyi mi geliyor:)) ben genelde perdeleri kapatıp sıfır isikli ortam da uyuyordumMigrene iyi geliyor aslinda
Ayy annemde bunun yeşil gözlüsü varEki Görüntüle 2045668
Bizde kediş çok.. Annemde 2, kız kardeşlerimde 1, kayınvalidemde de 1 adet kediş mevcut.. Bir araya gelince tek muhabbet kedişler Kayınvalidem sizden hayır yok ben de torun niyetine kedi seviyorum diyor
Yaaa çok tatlı ♡♡ fotojenik bide ♡♡♡Eki Görüntüle 2045668
Bizde kediş çok.. Annemde 2, kız kardeşlerimde 1, kayınvalidemde de 1 adet kediş mevcut.. Bir araya gelince tek muhabbet kedişler Kayınvalidem sizden hayır yok ben de torun niyetine kedi seviyorum diyor
Evet ne sandın salgılanan bazı hormonların ağrı kesici etkisi var. Yani aslında kadınların başım ağrıyor bahanesi tırişka, erkekler de yiyorMigrene iyi mi geliyor:)) ben genelde perdeleri kapatıp sıfır isikli ortam da uyuyordum
Benim kafamı kopariyorlar gibi oluyor onu düşünemem o anEvet ne sandın salgılanan bazı hormonların ağrı kesici etkisi var. Yani aslında kadınların başım ağrıyor bahanesi tırişka, erkekler de yiyor
Her türlüsünü yerimmmm Bana kalsa sokaktaki yavruları toplayacam da eve eşim müsaade etmiyor. Krallığımı siz ikiniz çökerttiniz zaten diyorAyy annemde bunun yeşil gözlüsü var
Teşekkür ederiz ablasıYaaa çok tatlı ♡♡ fotojenik bide ♡♡♡
Migren sinyallerini vermeye başladığı an 1 tane aspirin içKafamı koparıp kenara koyasım var
Ben aspirin içemiyorum benim midemi çok bulandırıyor. Toplasan 3/5 tane içmişimdir hayatım boyunca :/Migren sinyallerini vermeye başladığı an 1 tane aspirin iç
Çok faydasını göreceksin
Bağırsakta çözünenler var canım annem düzenli içiyor ona bakBen aspirin içemiyorum benim midemi çok bulandırıyor. Toplasan 3/5 tane içmişimdir hayatım boyunca :/
Eğer yatabilme imkanım varsa hemen karanlık odaya geçip bide gözlerimi bağlıyorum , yoksa hemen ağrı kesici içiyorum ki atağa çevirmesin. Doktor öyle demişti.
4 günlük bir atakk geçirmiştim de
Kardeşim de bayılacak gibi oluyordu ataklarda, sapsarı kesiliyordu ve istifra ediyordu. Doktoru hafif bir antidepresan vermiş, ben sakın başlama dedim ama kullandı. Birkaç ay kullanacaksın demiş zaten doktoru.. Bırakalı çok oldu, çok şükür bir daha tekrarlamadı diyor.Ben aspirin içemiyorum benim midemi çok bulandırıyor. Toplasan 3/5 tane içmişimdir hayatım boyunca :/
Eğer yatabilme imkanım varsa hemen karanlık odaya geçip bide gözlerimi bağlıyorum , yoksa hemen ağrı kesici içiyorum ki atağa çevirmesin. Doktor öyle demişti.
Aaa öyle bişey mi varmışBağırsakta çözünenler var canım annem düzenli içiyor ona bak
Ah ah çok kötü bir şey ya =/Ben aspirin içemiyorum benim midemi çok bulandırıyor. Toplasan 3/5 tane içmişimdir hayatım boyunca :/
Benim ilk istifralı migrenim o oldu. Ve ateş vardı. Ve ben yurtdışındaydım o zaman. Öyle bi ülke ki doktorları bizim sağlık memuru gibi. Bana hiçbirşey yapamadılar canımdan bezdim inan, gerisin geri döndüm.Kardeşim de bayılacak gibi oluyordu ataklarda, sapsarı kesiliyordu ve istifra ediyordu. Doktoru hafif bir antidepresan vermiş, ben sakın başlama dedim ama kullandı. Birkaç ay kullanacaksın demiş zaten doktoru.. Bırakalı çok oldu, çok şükür bir daha tekrarlamadı diyor.
Oyyu yerim yaEki Görüntüle 2045668