• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Selam kızlar naptınız sevişen var mı :KK70:
hahahahaha :KK70:benim 2 cadı var maalesef o yüzden :deli:
Ne kızması kız, 85 liyim ben, 32 yaşındayım, 12 senelikte evliyim..
Seninde bebiş var dimi? Ama sen daha piliçsindir kesin en fazla 24 filansın :KK24:
29 yaşındayım 2 kızım var :110: ben bunu daha önceden de söylediğimi hatırlıyorum ben seni daha genç diye düşünüyordum :KK70:

Canım sorgun ilçesindemi görev yaptın acaba?
Evet başsızda yeriz, ama genelde başlı yerizde, arkadaşınız belki bahçesindeki soğanlara kıyamamıştır, hani altından hemen taze taze çıksın diye :KK53:

Evet eti çok severler, hamuruda manyak tüketirler :KK53:
Ama otunda hakkını verirler, misal madımak..hatta dün profilde yazmıştım (ot aşı) derler içanadoluda
Ondanda yedinmi hiç orda bulunduğun süre içinde ? :)
Sorgun'a sınır bir ilçe şimdi söylemiim adını :D Ama diğer arkadaşlar da aynı şekilde yaptıklarını söylediler. Hatta kökü sökülse bile nineler dedeler yer anca bizde kimse yemez dediler. Ben de şaşırdım, asıl soğan orasıdır yani bize göre.. Madımak yemedim hiç ama çok tüketiyorlar. Köyde görev yaptım, teyzeler tüm gün okul bahçesinde madımak toplardı :KK53:

Selam kızlar naptınız sevişen var mı :KK70:
Ay ben sinirliyim benimkine, sevişmeyi unutsun bir süre.. :sinirli:

Aynen öyle esimden biliyorum :KK70:
:KK53::KK53::KK53::KK53:
Sorgun'a sınır bir ilçe şimdi söylemiim adını :KK70: Ama diğer arkadaşlar da aynı şekilde yaptıklarını söylediler. Hatta kökü sökülse bile nineler dedeler yer anca bizde kimse yemez dediler. Ben de şaşırdım, asıl soğan orasıdır yani bize göre.. Madımak yemedim hiç ama çok tüketiyorlar. Köyde görev yaptım, teyzeler tüm gün okul bahçesinde madımak toplardı :KK53:

hayırdır :)

hahahahaha :KK70:benim 2 cadı var maalesef o yüzden :deli:

29 yaşındayım 2 kızım var :110: ben bunu daha önceden de söylediğimi hatırlıyorum ben seni daha genç diye düşünüyordum :KK70:
Daha genç derken :27:
Gencim işte daha ne, bi kadın 30undan sonra güzelleşir hiç duymadınmı :P
Ayrıca ruh ve fizik yaşım 20 de kaldı :27:

Sorgun'a sınır bir ilçe şimdi söylemiim adını :KK70: Ama diğer arkadaşlar da aynı şekilde yaptıklarını söylediler. Hatta kökü sökülse bile nineler dedeler yer anca bizde kimse yemez dediler. Ben de şaşırdım, asıl soğan orasıdır yani bize göre.. Madımak yemedim hiç ama çok tüketiyorlar. Köyde görev yaptım, teyzeler tüm gün okul bahçesinde madımak toplardı :KK53:

Küsmekle sevişmenin bir alakası yok bence o her türlj olur :70:

He doksanlıyım :KK70: 81 liyim ben kocamdan büyüküm bi siz bilmiyorsunuz galiba :KK70:
İnanın bilmiyordum zenginsiniz dir o zaman kadın büyük olunca zengin olunurmus :D

Küsmekle sevişmenin bir alakası yok bence o her türlj olur :KK70:
Eşim diyor tartiginiz zaman yada kustugunuz zaman ilk lafın dokunma niye dikundurtmuyosunuz diyor :D

Kız sabahtan beri canım çıktı, halıları malıları kaldırdım kıyı köşe çamaşır suyu yağ sökücü ne varsa yerleri sildim ettim. Afedersin şeyimden ter aktı. Sonra benimki kalktı et yapacakmış caaanım, kesmesiydi marinesiydi uğraştı. Kızartma işleminde ocak, tava, yer, gök her yerler yağ oldu. Sanırsın hiç temizlememişim. Eti mühürlücem diye tutturdu. La et mühürlemek ney?? Sen bilmem kaç yıllık aşçı mısın? Yok o en iyisini bilir. Sonuçta bildiğin kömür oldu etler.. Dedim yeme zehirlenirsin. Gururundan yedi hepsini.. Küstük şimdi. Ben eşek gibin yine temizlik yaptım. :KK12::sinirli::mad::KK62:

Back