İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Selam kızlar naptınız sevişen var mı
hahahahaha benim 2 cadı var maalesef o yüzden
Ne kızması kız, 85 liyim ben, 32 yaşındayım, 12 senelikte evliyim..
Seninde bebiş var dimi? Ama sen daha piliçsindir kesin en fazla 24 filansın
29 yaşındayım 2 kızım var ben bunu daha önceden de söylediğimi hatırlıyorum ben seni daha genç diye düşünüyordum

Sorgun'a sınır bir ilçe şimdi söylemiim adını Ama diğer arkadaşlar da aynı şekilde yaptıklarını söylediler. Hatta kökü sökülse bile nineler dedeler yer anca bizde kimse yemez dediler. Ben de şaşırdım, asıl soğan orasıdır yani bize göre.. Madımak yemedim hiç ama çok tüketiyorlar. Köyde görev yaptım, teyzeler tüm gün okul bahçesinde madımak toplardı

Selam kızlar naptınız sevişen var mı
Ay ben sinirliyim benimkine, sevişmeyi unutsun bir süre..

Aynen öyle esimden biliyorum

hayırdır :)

hahahahaha benim 2 cadı var maalesef o yüzden

29 yaşındayım 2 kızım var ben bunu daha önceden de söylediğimi hatırlıyorum ben seni daha genç diye düşünüyordum
Daha genç derken
Gencim işte daha ne, bi kadın 30undan sonra güzelleşir hiç duymadınmı
Ayrıca ruh ve fizik yaşım 20 de kaldı

Küsmekle sevişmenin bir alakası yok bence o her türlj olur

He doksanlıyım 81 liyim ben kocamdan büyüküm bi siz bilmiyorsunuz galiba
İnanın bilmiyordum zenginsiniz dir o zaman kadın büyük olunca zengin olunurmus

Küsmekle sevişmenin bir alakası yok bence o her türlj olur
Eşim diyor tartiginiz zaman yada kustugunuz zaman ilk lafın dokunma niye dikundurtmuyosunuz diyor

Kız sabahtan beri canım çıktı, halıları malıları kaldırdım kıyı köşe çamaşır suyu yağ sökücü ne varsa yerleri sildim ettim. Afedersin şeyimden ter aktı. Sonra benimki kalktı et yapacakmış caaanım, kesmesiydi marinesiydi uğraştı. Kızartma işleminde ocak, tava, yer, gök her yerler yağ oldu. Sanırsın hiç temizlememişim. Eti mühürlücem diye tutturdu. La et mühürlemek ney?? Sen bilmem kaç yıllık aşçı mısın? Yok o en iyisini bilir. Sonuçta bildiğin kömür oldu etler.. Dedim yeme zehirlenirsin. Gururundan yedi hepsini.. Küstük şimdi. Ben eşek gibin yine temizlik yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…