- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
hahahahahaSelam kızlar naptınız sevişen var mı
29 yaşındayım 2 kızım varNe kızması kız, 85 liyim ben, 32 yaşındayım, 12 senelikte evliyim..
Seninde bebiş var dimi? Ama sen daha piliçsindir kesin en fazla 24 filansın
Maşallah Allah bağıslasın ve sabir versin sanada8 ve 5 yaş erkek ikisinde
7 aylık kızım var
Aynen öyle esimden biliyorumSen kaçlısın bibi
85 liler iyi sevişir
Sorgun'a sınır bir ilçe şimdi söylemiim adınıCanım sorgun ilçesindemi görev yaptın acaba?
Evet başsızda yeriz, ama genelde başlı yerizde, arkadaşınız belki bahçesindeki soğanlara kıyamamıştır, hani altından hemen taze taze çıksın diye
Evet eti çok severler, hamuruda manyak tüketirler
Ama otunda hakkını verirler, misal madımak..hatta dün profilde yazmıştım (ot aşı) derler içanadoluda
Ondanda yedinmi hiç orda bulunduğun süre içinde ? :)
Ay ben sinirliyim benimkine, sevişmeyi unutsun bir süre..Selam kızlar naptınız sevişen var mı
Aynen öyle esimden biliyorum
hayırdır :)Sorgun'a sınır bir ilçe şimdi söylemiim adınıAma diğer arkadaşlar da aynı şekilde yaptıklarını söylediler. Hatta kökü sökülse bile nineler dedeler yer anca bizde kimse yemez dediler. Ben de şaşırdım, asıl soğan orasıdır yani bize göre.. Madımak yemedim hiç ama çok tüketiyorlar. Köyde görev yaptım, teyzeler tüm gün okul bahçesinde madımak toplardı
Ay ben sinirliyim benimkine, sevişmeyi unutsun bir süre..
28 yaşındayım daha çocuğun ç sini düşünmüyorum, yaşlı anne olacamhahahahahabenim 2 cadı var maalesef o yüzden
29 yaşındayım 2 kızım varben bunu daha önceden de söylediğimi hatırlıyorum ben seni daha genç diye düşünüyordum
Daha genç derkenhahahahahabenim 2 cadı var maalesef o yüzden
29 yaşındayım 2 kızım varben bunu daha önceden de söylediğimi hatırlıyorum ben seni daha genç diye düşünüyordum
O zaman sende yaş 88 lisin yada doksanlı
Sen kaçlısın bibi
85 liler iyi sevişir
aslında vakti gelmiş gibi biraz28 yaşındayım daha çocuğun ç sini düşünmüyorum, yaşlı anne olacam
yani 22-24 yaşındasın diye şey ettiydimDaha genç derken
Gencim işte daha ne, bi kadın 30undan sonra güzelleşir hiç duymadınmı
Ayrıca ruh ve fizik yaşım 20 de kaldı
Küsmekle sevişmenin bir alakası yok bence o her türlj olurSorgun'a sınır bir ilçe şimdi söylemiim adınıAma diğer arkadaşlar da aynı şekilde yaptıklarını söylediler. Hatta kökü sökülse bile nineler dedeler yer anca bizde kimse yemez dediler. Ben de şaşırdım, asıl soğan orasıdır yani bize göre.. Madımak yemedim hiç ama çok tüketiyorlar. Köyde görev yaptım, teyzeler tüm gün okul bahçesinde madımak toplardı
Ay ben sinirliyim benimkine, sevişmeyi unutsun bir süre..
akıllı kadını görüyor musunuzHe doksanlıyım81 liyim ben kocamdan büyüküm bi siz bilmiyorsunuz galiba
İnanın bilmiyordum zenginsiniz dir o zaman kadın büyük olunca zengin olunurmusHe doksanlıyım81 liyim ben kocamdan büyüküm bi siz bilmiyorsunuz galiba
aaaaHe doksanlıyım81 liyim ben kocamdan büyüküm bi siz bilmiyorsunuz galiba
Yok ben biliyorumda kaçlı olduğunu bilmiyodum..He doksanlıyım81 liyim ben kocamdan büyüküm bi siz bilmiyorsunuz galiba
Eşim diyor tartiginiz zaman yada kustugunuz zaman ilk lafın dokunma niye dikundurtmuyosunuz diyorKüsmekle sevişmenin bir alakası yok bence o her türlj olur
Kız sabahtan beri canım çıktı, halıları malıları kaldırdım kıyı köşe çamaşır suyu yağ sökücü ne varsa yerleri sildim ettim. Afedersin şeyimden ter aktı. Sonra benimki kalktı et yapacakmış caaanım, kesmesiydi marinesiydi uğraştı. Kızartma işleminde ocak, tava, yer, gök her yerler yağ oldu. Sanırsın hiç temizlememişim. Eti mühürlücem diye tutturdu. La et mühürlemek ney?? Sen bilmem kaç yıllık aşçı mısın? Yok o en iyisini bilir. Sonuçta bildiğin kömür oldu etler.. Dedim yeme zehirlenirsin. Gururundan yedi hepsini.. Küstük şimdi. Ben eşek gibin yine temizlik yaptım.
hayırdır :)
Yalnız değilmişim
Tunelin sonunda ki isigi izlemek daha hos varmaktansaSelam kızlar naptınız sevişen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?