- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Canım sorgun ilçesindemi görev yaptın acaba?PaNickYok Yeşil soğanı başsiz yiyorlar muhabbeti vardı da :)
Yok cnm kacmadim ,3 tane çocuk olunca ilk uyku fırsatını değerlendiriyorum :)
iyi ediyosun,yaşları kaç? Yarında okulYok cnm kacmadim ,3 tane çocuk olunca ilk uyku fırsatını değerlendiriyorum :)
senin çocuk var mıydı kuzum ?❤☆♡❤☆♡iyi ediyosun,yaşları kaç? Yarında okuldaha kiyafetler ütülencek
Yaa iki tane teyzesi..senin çocuk var mıydı kuzum ?❤☆♡❤☆♡
maşallah . kesin söylemişindir de benim hafıza biraz sıkıntılıYaa iki tane teyzesi..
Oğlum 9
Kızım 3 yasında..
Hiç duymadınmıki? :)
Pışstt kraliçama sulanmayalim plizzzTabiiki varsınız canım istemese şuan buraya bile yazmazdım, herkesi seviyorum ben ama cidden eski tadı bulamıyorum bilmem nedendir
Sen şuan kk da en sempatik bulduğum nadir kişilerden birisin, daha öncede söylemiştim zaten
benim için kavga etmeyin lütfenPışstt kraliçama sulanmayalim plizzz
O benem
Ben sulanmayı yağlanmayı heç sevmem ama o gerçekten cok tatlı, hep pozitif maşallah..Senin olsun al hayrını gör, ben uzaktanda severimPışstt kraliçama sulanmayalim plizzz
O benem
8 ve 5 yaş erkek ikisindeiyi ediyosun,yaşları kaç? Yarında okuldaha kiyafetler ütülencek
Ne kızması kız, 85 liyim ben, 32 yaşındayım, 12 senelikte evliyim..maşallah . kesin söylemişindir de benim hafıza biraz sıkıntılıkızacaksın ama kaç yaşındaydın kuzum sen ?
Banada arkadaş çevremde yada tanıştığım bı ortamda hep 85 li denk geliyor esimde 85Ne kızması kız, 85 liyim ben, 32 yaşındayım, 12 senelikte evliyim..
Seninde bebiş var dimi? Ama sen daha piliçsindir kesin en fazla 24 filansın
Benim eşimde 85 liBanada arkadaş çevremde yada tanıştığım bı ortamda hep 85 li denk geliyor esimde 85
Ahahaha aksmaa düşünüyorum ama yaaa nasipSelam kızlar naptınız sevişen var mı
Hadi inşallahAhahaha aksmaa düşünüyorum ama yaaa nasip
O zaman sende yaş 88 lisin yada doksanlıBenim eşimde 85 li
Yok be nerdeee, adam bi seçim çalısmasıdır tutturdu gidiyor, sabah çıkıp gece geliyor, yüzünü gören cennetlik..Selam kızlar naptınız sevişen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?