- 7 Ocak 2017
- 971
- 29.984
- 438
Biri yozgatın ilçesimi dedi,hangi ilçesiymiş oYozgatın bir ilçesi
Olay neydiki merak ettim ? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri yozgatın ilçesimi dedi,hangi ilçesiymiş oYozgatın bir ilçesi
Hamurlu ve etli yemekten bahsediliyordu sankiBiri yozgatın ilçesimi dedi,hangi ilçesiymiş o
Olay neydiki merak ettim ? :)
Hamurlu ve etli yemekten bahsediliyordu sanki[/QUOTE baktım buldum canım sağolasın
NisanKızlar
Kimsenin sesi çıkmıyor bugün:)))Efendim
Belli belli . Dışarıdan sessiz ama içeride fırtınalar kopuyorBende Kova hatunu yum zaten, o benim burçtaşım
Yokkiz sessiz dilimdirki ben, dışardanda içerdende aynı çatlakBelli belli . Dışarıdan sessiz ama içeride fırtınalar kopuyor
Ben pek dek gelmedim o zamanYokkiz sessiz dilimdirki ben, dışardanda içerdende aynı çatlak
Beni başkasıylamı karıştırosun nedir, panick ben? Sessiz dedi, bana dedi :)Ben pek dek gelmedim o zaman
Bilmiyorum ki uykusuzluktan pek düşünemiyorumBeni başkasıylamı karıştırosun nedir, panick ben? Sessiz dedi, bana dedi :)
Ama eski tadı yok profillerin,arkadaşlarımin bazıları yok belki ondan öyle hissettin.
Tabiiki varsınız canım istemese şuan buraya bile yazmazdım, herkesi seviyorum ben ama cidden eski tadı bulamıyorum bilmem nedendirBilmiyorum ki uykusuzluktan pek düşünemiyorum
Biz varız ya beni ve profilimi her zaman taciz edebilirsin
haklısın kuzum eskiden çok daha iyidi =/ yani bi 4-5 ay öncesinde yani.Tabiiki varsınız canım istemese şuan buraya bile yazmazdım, herkesi seviyorum ben ama cidden eski tadı bulamıyorum bilmem nedendir
Sen şuan kk da en sempatik bulduğum nadir kişilerden birisin, daha öncede söylemiştim zaten
yok uykusu gelmişMinik Duduklu Tencere ben gelince kaçtı sanki
Rica ederim, tatlı kızhaklısın kuzum eskiden çok daha iyidi =/ yani bi 4-5 ay öncesinde yani.
ya çok teşekkür ederim sende öylesin