İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Yanlız çok şık ve sade bir görsel çok beğendim ama çok şey bekleme düz haşlanmış et kazanırsa şaşırmam
Hhahaa ben daha önce bunu tecrübe ettim bibi, O zaman daha katılmamıştım ama şok olmuştum yani

Teşekkür ederim

Ay tövbeler olsun
Kız bi baktım markette var aldım elime didim bu neee incele incele bir baktım ki sunum sandalyesi yazıyor baktım baktım benim herif bunu koysam sandalyeyi yiyecek bişey sanar didim ertesi gün birdaha gittim hepsi bitmiş ben sok

Baya populer simdi onlar :))

İzmire gel kordonda elele gezersiniz
İzmir'e hiç gelme fırsatım olmadı
Kapışalım mı

Oouu bu neeee?
Aşk yaşamıyorum ama , insan burdan hem arkasına bakmadan kaçmak istiyor, hem bırakıp gidemiyor ben gitmek istiyorum ama cesaretim yok
Benim eşimin işi burada olmasa arkama bile bakmam kaçarım. Daha 1 sene oldu ben geleli ama şimdiden yetti bana..

İzmir'e hiç gelme fırsatım olmadı

Oouu bu neeee?

Benim eşimin işi burada olmasa arkama bile bakmam kaçarım. Daha 1 sene oldu ben geleli ama şimdiden yetti bana..
Avrupa yakasında mısınız?
Ya İstanbulun bazı yerleri var diğer taraflara nazaran daha iyi , biraz daha küçük sakin yerler. Ben öyle bir yerde oturuyorum burdan taşınma fikri bile psikolojimi bozmaya yetiyor valla. Kolay kolay bulunduğum muhitten çıkmam. Başım ağrıyor benim kalabalığa girince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…