- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Yedim zatennnGit kereviz ye sen miuya söylerm seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yedim zatennnGit kereviz ye sen miuya söylerm seni
Yanlız çok şık ve sade bir görsel çok beğendim ama çok şey bekleme düz haşlanmış et kazanırsa şaşırmamGit kereviz ye sen miuya söylerm seni
Doğru söyle püskevit oturtmalık sandalyen var mıBende yedikten sonra hep aklıma gelir birşeyler çekmek çok komik oluyor
Haha bende şaka yapmıştım et olunca gözüm döner benimValla öyle bir yedim ki
Hhahaa ben daha önce bunu tecrübe ettim bibi, O zaman daha katılmamıştım ama şok olmuştum yaniYanlız çok şık ve sade bir görsel çok beğendim ama çok şey bekleme düz haşlanmış et kazanırsa şaşırmam
Yi anam yiiiiHaha bende şaka yapmıştım et olunca gözüm döner benim
Senin varmiDoğru söyle püskevit oturtmalık sandalyen var mı
Ay tövbeler olsunSenin varmi
Ahahahaha yokmuAy tövbeler olsun
Allah etmesin kuru pasta alıyoruz direk kutusundan yiyoruzDoğru söyle püskevit oturtmalık sandalyen var mı
Sunum cidden çok hoş olmuş ama ♡Yi anam yiiii
Evet yok, evimde sunum namına kahvenin yanına iki tane bişey var işte o da hediye geldiAhahahaha yokmu
Kız bi baktım markette var aldım elime didim bu neee incele incele bir baktım ki sunum sandalyesi yazıyor baktım baktım benim herif bunu koysam sandalyeyi yiyecek bişey sanar didim ertesi gün birdaha gittim hepsi bitmiş ben sokAy tövbeler olsun
Ahahahhahaha en güzeli bende yoğurt kabına koyuyorum ahaahshsjAllah etmesin kuru pasta alıyoruz direk kutusundan yiyoruz
Sağıl canımSunum cidden çok hoş olmuş ama ♡
Baya populer simdi onlar :))Kız bi baktım markette var aldım elime didim bu neee incele incele bir baktım ki sunum sandalyesi yazıyor baktım baktım benim herif bunu koysam sandalyeyi yiyecek bişey sanar didim ertesi gün birdaha gittim hepsi bitmiş ben sok
Ben onlarla uğraşamam valla yaaaa çok komik ciddenEvet yok, evimde sunum namına kahvenin yanına iki tane bişey var işte o da hediye geldi
İzmir'e hiç gelme fırsatım olmadıİzmire gel kordonda elele gezersiniz
Oouu bu neeee?Kapışalım mı
Benim eşimin işi burada olmasa arkama bile bakmam kaçarım. Daha 1 sene oldu ben geleli ama şimdiden yetti bana..Aşk yaşamıyorum ama , insan burdan hem arkasına bakmadan kaçmak istiyor, hem bırakıp gidemiyor ben gitmek istiyorum ama cesaretim yok
Aman kız kalsın yaaa populermis yesinler popülerliğiniBaya populer simdi onlar :))
Avrupa yakasında mısınız?İzmir'e hiç gelme fırsatım olmadı
Oouu bu neeee?
Benim eşimin işi burada olmasa arkama bile bakmam kaçarım. Daha 1 sene oldu ben geleli ama şimdiden yetti bana..