- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Hahahah olduBen gidiyom 3 mil Leslie yapıp gelcem çok yazmayin
Avrupada olsam kafayı tümden yerim heraldeAvrupa yakasında mısınız?
Ya İstanbulun bazı yerleri var diğer taraflara nazaran daha iyi , biraz daha küçük sakin yerler. Ben öyle bir yerde oturuyorum burdan taşınma fikri bile psikolojimi bozmaya yetiyor valla. Kolay kolay bulunduğum muhitten çıkmam. Başım ağrıyor benim kalabalığa girince
Ooo o zaman çok iyi. Bence sen hiiiiççç ses çıkarma , trafik çekmiyosun daha ne istiyosun. Seni taşlarlar bak diyimAvrupada olsam kafayı tümden yerim heraldeAnadolu yakasındayız, hatta evim ve okulum aynı cadde üzerinde okul evden görünüyor o derece yakın, trafik çekmiyorum en azından.. Yine de her yer kalabalık, bina.. Sırf İstanbul'da olma düşüncesi bile beni sıkıyor. Daha önceden hep asla asla İstanbulda yaşamam diyordum, al işte büyük konuşursan tıpış tıpış gelirsin.
Yapicam zayıflamak için spor şart hadi eyvallah gelince yazarimHahahah oldu
Kız bir mil 45 dk 3 mü yapıyosun.
Ben de kaç gündür yapmıyorum spor.
Eyvallah gardaşYapicam zayıflamak için spor şart hadi eyvallah gelince yazarim
Muccukkkkkkk doktora selam söyle çok özledim gelsin gittiği yerdenEyvallah gardaş
Aynen benim o konuda şansım iyi :))Ooo o zaman çok iyi. Bence sen hiiiiççç ses çıkarma , trafik çekmiyosun daha ne istiyosun. Seni taşlarlar bak diyim
Ahahahhahaha en güzelibende yoğurt kabına koyuyorum ahaahshsj
Ben kendimi süslemeyi severim sadeceAy ne banalsiniiigz
Kurabiyeyi yogurt kabina koyuyorlarmis
Yahu tek tek kurdele taksaniza kurabiyelere
Bik bik bik bi de hanim olacaklar
Ay ne banalsiniiigz
Kurabiyeyi yogurt kabina koyuyorlarmis
Yahu tek tek kurdele taksaniza kurabiyelere
Bik bik bik bi de hanim olacaklar
Ben onuda sevmiyorum düz gadınımBen kendimi süslemeyi severim sadece
Hahahhahahhah bırak konuşsunlar namın yürür
Ben onuda sevmiyorum düz gadınımhem süslenmem hem şişkoyum hemde kocasından büyüküm heryerde beni çekiştiriyorlarmış
Aman sen de herşeye yok diyosunKurabiyele mi ugrascam bide
Kiz sende hicbir sey yapmıyorsunKurabiyele mi ugrascam bide
Enerjikten degil kiz borek pasta yemek vs yapmak dunyanin en berbat isi...hic sevmem...cok nadir ugrasirimKiz sende hicbir sey yapmıyorsunbiraz enerjik ol
Ama sonucu mükemmel oluyor:)) ben ugrasirimda uyumaya fırsat bulamıyorumEnerjikten degil kiz borek pasta yemek vs yapmak dunyanin en berbat isi...hic sevmem...cok nadir ugrasirim
Huyum kurusucaAman sen de herşeye yok diyosun
Aman bence biz bebeliler uykuyu aşmiş insanlariz...garip sekilde 4 saat yeyiyorAma sonucu mükemmel oluyor:)) ben ugrasirimda uyumaya fırsat bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?