- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Mangalı miay hiç sevmem ağzıma sürmedim
Kereviz beMangalı mi
Aaaaaa çok ayıp bak ablası ne kadar sahanee benim kerevizimKereviz be
Güzel göriniyi ama ben oyumu mangaldan yana kullanıyorumAaaaaa çok ayıp bak ablası ne kadar sahanee benim kerevizimEki Görüntüle 2045417
İzmire gelBuralar karışmış, alevlenmiş
Ben de eve yeni girdim, biraz gezelim dedik benimkiyle ama İstanbul'da gezmek işkence yaa.. İstanbul'la aşk yaşayanları boğasım var.
Ahahahah gel aydin yakın bibigim yerikGüzel göriniyi ama ben oyumu mangaldan yana kullanıyorum
Kız o ne la sosiyetikKapışalım mı
Aşk yaşamıyorum ama , insan burdan hem arkasına bakmadan kaçmak istiyor, hem bırakıp gidemiyorBuralar karışmış, alevlenmiş
Ben de eve yeni girdim, biraz gezelim dedik benimkiyle ama İstanbul'da gezmek işkence yaa.. İstanbul'la aşk yaşayanları boğasım var.
Yok ben kıymalı börük yedimAhahahah gel aydin yakın bibigim yerik
Aaaaaa aaaaaa cıs cıs cos dolu ama o patates yiyemem birde pilav yapmış tane tane aaaaaa utanmadanKapışalım mı
Kız o ne la sosiyetikgit la burdan buraya uygun değelsin
Insan su sunuma kıyıp yiyemez ya:) ♡Kapışalım mı
Kız yarışmaya katılacak afetKız o ne la sosiyetikgit la burdan buraya uygun değelsin
Git kereviz ye senAaaaaa aaaaaa cıs cıs cos dolu ama o patates yiyemem birde pilav yapmış tane tane aaaaaa utanmadançok kötüsün nnnn ama tokum bebeğim bide diyetteyim sade et kısmını kesip alabilirmiyim
Bende yedikten sonra hep aklıma gelir birşeyler çekmek çok komik oluyorama yarışma için yaptım , yoğsam işim olmaz. Keşke yenip bitmil halini de çekseydim
Yalnız sana o manganın resmini atardım daaaaaaYok ben kıymalı börük yedim
Valla öyle bir yedim kiInsan su sunuma kıyıp yiyemez ya:) ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?