• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Avrupa yakasında mısınız?
Ya İstanbulun bazı yerleri var diğer taraflara nazaran daha iyi , biraz daha küçük sakin yerler. Ben öyle bir yerde oturuyorum burdan taşınma fikri bile psikolojimi bozmaya yetiyor valla. Kolay kolay bulunduğum muhitten çıkmam. Başım ağrıyor benim kalabalığa girince :110:
Avrupada olsam kafayı tümden yerim heralde :rolleyes: Anadolu yakasındayız, hatta evim ve okulum aynı cadde üzerinde okul evden görünüyor o derece yakın, trafik çekmiyorum en azından.. Yine de her yer kalabalık, bina.. Sırf İstanbul'da olma düşüncesi bile beni sıkıyor. Daha önceden hep asla asla İstanbulda yaşamam diyordum, al işte büyük konuşursan tıpış tıpış gelirsin.

Avrupada olsam kafayı tümden yerim heralde :rolleyes: Anadolu yakasındayız, hatta evim ve okulum aynı cadde üzerinde okul evden görünüyor o derece yakın, trafik çekmiyorum en azından.. Yine de her yer kalabalık, bina.. Sırf İstanbul'da olma düşüncesi bile beni sıkıyor. Daha önceden hep asla asla İstanbulda yaşamam diyordum, al işte büyük konuşursan tıpış tıpış gelirsin.
Ooo o zaman çok iyi. Bence sen hiiiiççç ses çıkarma , trafik çekmiyosun daha ne istiyosun. Seni taşlarlar bak diyim :D

Back