- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Ben onuda sevmiyorum düz gadınım hem süslenmem hem şişkoyum hemde kocasından büyüküm heryerde beni çekiştiriyorlarmış
Çekilemeyen insan çekiştirilir canımcım, boşveeeeerrr..
Ben de kocamdan büyüküm ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onuda sevmiyorum düz gadınım hem süslenmem hem şişkoyum hemde kocasından büyüküm heryerde beni çekiştiriyorlarmış
Bebek istemememin en büyük sebebi olabilir uyku.. En sevdiğim şeyden feragat edemem gibi..Aman bence biz bebeliler uykuyu aşmiş insanlariz...garip sekilde 4 saat yeyiyor
Hayret etmiyor da degilim ...gunde 10 saat uyuyan insandim...
El mahkum şekerim çocuk varken istesende uyuyamıyorsun kiAman bence biz bebeliler uykuyu aşmiş insanlariz...garip sekilde 4 saat yeyiyor
Hayret etmiyor da degilim ...gunde 10 saat uyuyan insandim...
hele gelip sacini ceke ceke uyandirmasi veya parmaginiz goz kapagina sokarak paha bicilemez her sabah iskence diyor bildigin gibi degilBebek istemememin en büyük sebebi olabilir uyku.. En sevdiğim şeyden feragat edemem gibi..
hele gelip sacini ceke ceke uyandirmasi veya parmaginiz goz kapagina sokarak paha bicilemez her sabah iskence diyor bildigin gibi degil
Aylardir her sabah dişlerimi sıkarak uyaniyorum yeminle sinirden
Ne kadarlık ki?Aylardir her sabah dişlerimi sıkarak uyaniyorum yeminle sinirden
Haftaya 20 aylik olcak...Ne kadarlık ki?
Oy maşallah ona Ben bebekleri uzaktan sevmeyi tercih ediyorum şimdilik.. Çok şirin geliyor tabi ağlamadıkça Kendi çocuğum olduğunu düşününce geriliyorum. Çok çok zor bir şey ya çocuk büyütmek.. Sadece fiziki ihtiyaçları yok ki, eğitimi asıl önemli olan.. Güzel yetiştiremem korkusu var bende.. Allah sana da bol sabır versin. Evladına da uzun ve hayırlı ömür versinHaftaya 20 aylik olcak...
Heralde ondan kiskaniyorlarHahahhahahhah bırak konuşsunlar namın yürür
En sevdiğimizÇekilemeyen insan çekiştirilir canımcım, boşveeeeerrr..
Ben de kocamdan büyüküm ki
Noluyosunuz yaw hayırdır
Asıl sen noluyosunNoluyosunuz yaw hayırdır
İp atladım Leslie yaptım geldim ahahahaahahabAsıl sen noluyosun
Maşallah maşallah, ben de spora başlamak istiyorum. Bir dönem ara vermeden devam etmiştim özellikle squat yapıyordum ve karın egzersizleri.. Evlenince tembelledim, totoyu kaldıramıyorum.İp atladım Leslie yaptım geldim ahahahaahahab