- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Ay bilmiyorum ama cidden son zamanlarda bende libido falan yok. Böyle olunca eşime üzülüyom yareglken bile libido sıfırsa acill tedaviye ihtiyacın var bibiiiii koşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bilmiyorum ama cidden son zamanlarda bende libido falan yok. Böyle olunca eşime üzülüyom yareglken bile libido sıfırsa acill tedaviye ihtiyacın var bibiiiii koşşş
Geçmiş olsun canımmBen de iyiyim şükür.. 5 cmlik kistim varmış. 1 ay sonra kontrole gideceğim yine.. :/ Benim libido yerlerde sürünüyor. Zaten reglim..
Kız picamalarımı, üstüne de hırkamı, üstüne de bir battaniye çektim, hava buz.. Yırtıp atamam gari..
Napayim nisan bi yandan kocam bi yandanhayırdır kib , erken pes ettin
regl bitince düzelirsin ya bence bide okul felan başladı ya =/Ay bilmiyorum ama cidden son zamanlarda bende libido falan yok. Böyle olunca eşime üzülüyom ya
Sağol canımmGeçmiş olsun canımm
Aynen okul zaten tüm isteğimi köreltiyor şu aralar.. Daha düzen sıfır idareden ötürüregl bitince düzelirsin ya bence bide okul felan başladı ya =/
Tabi tabiKızlar internet paketim bitti yaa
Kız gerçekten akşam deranla konuşurken pat dedi bitti kaldım @derandirenTabi tabi
Nerde konuşuyordunuz :)Kız gerçekten akşam deranla konuşurken pat dedi bitti kaldım @derandiren
şimdi teyzemdeyim wifi varr
Burda topikte :))Nerde konuşuyordunuz :)
Hmm yani gece internet bitiyor neyseBurda topikte :))
Kızz kendi tembelliğini benim üstüme niye atiyon gelmiyim orayaiyiyim kuzum sen nasılsın? yaptırdın mı testi ?
hahaha ben valla libidolu yüksetmeye çalışıyorum derandiren yüzünden yükselmiyor ama
İnternet paketin reglken niye bitmedi bacımseni seniiKızlar internet paketim bitti yaa
Hmm yani gece internet bitiyor neyse
Ne zaman yenilenecek :)
İnternet paketin reglken niye bitmedi bacımseni senii
Benim değil kız topigin libidosunu düşürüyorsunKızz kendi tembelliğini benim üstüme niye atiyon gelmiyim oraya
Haahahah ben hayatta tesaduflere inanmamİnternet paketin reglken niye bitmedi bacımseni senii
Anladik bacim kolay gelsinAyın 10unda daha 9 gün var ya (
Ya siz ne fenasiniz dediğiniz gibi olsa gam yemiycem he
Benim değil kız topigin libidosunu düşürüyorsun
Haahahah ben hayatta tesaduflere inanmam
Anladik bacim kolay gelsin
Benim değil kız topigin libidosunu düşürüyorsun
Haahahah ben hayatta tesaduflere inanmam
Anladik bacim kolay gelsin
Insallah :)) sen hamile kalınca veya doğum sonrasında ne yapacaksin bilmiyorumKolay gelsinleri bu geceye sakla bacım inşallah Allah hayırlı evlat versin bebek için çalışma yapıyoruz gün aşırı yani dün geceyi boş geçirdik bu ay hayırlı haberler alırız inşallah
Insallah :)) sen hamile kalınca veya doğum sonrasında ne yapacaksin bilmiyorum
O işlere ara vereceksiniz ya bacımNiye kiii
O işlere ara vereceksiniz ya bacım