• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Ben de iyiyim şükür.. 5 cmlik kistim varmış. 1 ay sonra kontrole gideceğim yine.. :/ Benim libido yerlerde sürünüyor. Zaten reglim.. :işsiz:

Kız picamalarımı, üstüne de hırkamı, üstüne de bir battaniye çektim, hava buz.. Yırtıp atamam gari.. :skandal:
Geçmiş olsun canımm

Benim değil kız topigin libidosunu düşürüyorsun :KK70:

Haahahah ben hayatta tesaduflere inanmam :KK53:

Anladik bacim kolay gelsin :KK33:
Benim değil kız topigin libidosunu düşürüyorsun :KK70:

Haahahah ben hayatta tesaduflere inanmam :KK53:

Anladik bacim kolay gelsin :KK33:

Kolay gelsinleri bu geceye sakla bacım inşallah Allah hayırlı evlat versin bebek için çalışma yapıyoruz gün aşırı yani dün geceyi boş geçirdik :emir_bebek::emir_bebek:bu ay hayırlı haberler alırız inşallah

Kolay gelsinleri bu geceye sakla bacım inşallah Allah hayırlı evlat versin bebek için çalışma yapıyoruz gün aşırı yani dün geceyi boş geçirdik :emir_bebek::emir_bebek:bu ay hayırlı haberler alırız inşallah
Insallah :)) sen hamile kalınca veya doğum sonrasında ne yapacaksin bilmiyorum :D

O işlere ara vereceksiniz ya bacım :confused:

Ya bizimki diyor ki hamile kalınca dokuz ay gise hiç kapanmayacak ne güzel :KK70:
Bakarsın hiç bı sağlık problemi olmaz cinsel hayatımız da o kadar sekteye uğramaz :confused:
Ama doğumdan sonrasi için haklısın 40 gün zor beklicem son aylarda da pek yakinlasmazsak eyvah eyvah ben çocuktan vazgeçtim su anda :KK70::KK70:

Back