- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.893
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eneee pastaya bakEki Görüntüle 2050971 Kızımın diş buğdayını yaptik bugün darısı tüm isteyenlerin başına olsun pastada yaptirdik
Yaaa çok tatlı pasta ♡♡♡♡Eki Görüntüle 2050971 Kızımın diş buğdayını yaptik bugün darısı tüm isteyenlerin başına olsun pastada yaptirdik
Anaa bu ney bu yenmez ki bu bakilir buEki Görüntüle 2050971 Kızımın diş buğdayını yaptik bugün darısı tüm isteyenlerin başına olsun pastada yaptirdik
Pasta benim deliliğim illa diş olacak dedim:))) öperim canımcımEneee pastaya bak
Öp benim yerime
Senin gibiYaaa çok tatlı pasta ♡♡♡♡
dimi çok şeker ya:)) ben muz parçalı istemiştim birde çikolata vardi içindeAnaa bu ney bu yenmez ki bu bakilir bu
Neyliydi ?
yaaaa senin o tatlı düşünceni ve seni yerimSenin gibi
dimi çok şeker ya:)) ben muz parçalı istemiştim birde çikolata vardi içinde
Aynen bende onu soracaktim :/ kaç gindür yok libidomuz yerlerde:)))ne zaman gelecek ya kaç gün oldu =/
ben artırırım da neyse bak @Kiblerim bak kayboldu ortalıktanAynen bende onu soracaktim :/ kaç gindür yok libidomuz yerlerde:)))
Bugün pijamalara son diyordu:)))ben artırırım da neyse bak @Kiblerim bak kayboldu ortalıktan
Rahatsızım biraz
Niye =/Rahatsızım biraz
Midem , karnım kötüNiye =/
O dün çıktı pijamalardanBugün pijamalara son diyordu:)))