• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Ya bizimki diyor ki hamile kalınca dokuz ay gise hiç kapanmayacak ne güzel :KK70:
Bakarsın hiç bı sağlık problemi olmaz cinsel hayatımız da o kadar sekteye uğramaz :confused:
Ama doğumdan sonrasi için haklısın 40 gün zor beklicem son aylarda da pek yakinlasmazsak eyvah eyvah ben çocuktan vazgeçtim su anda :KK70::KK70:
Bence hiç kapanmayacak diye düşünmesin :)) planları yapmasın :D
Kirkin çıktıktan sonra ne olacak peki :D

Biraz daha bekleyebilirsiniz bence :KK70: tabi sen bilirsin :KK70: şimdi işinize karışmayım da :KK70:
Benimkine kalsa evlendigimiz ilk ay hamile kalsam ne güzel olurdu :KK70:

Canım zaten olmuyor ki beklesek te bir beklemesek te istediğin kadar dikkat et çalışma yap ovülasyon hesapla Allah ol demeyin ve olmuyor vakti saati var

Bence akışına bırakın :KK49::KK49:

Öyle yapıyoruz zaten artık adet olunca dünya kararmış gibi davranmiyorum ilk evlendigimizde çok üzülüyordum hiç gerek yok halbuki artik kafama da takmıyorum eşim de diyor bana sen lazımsın çocuk lazım değil ikimizin huzuru olsun yeter cok seviyorum ben bu adamı ya:KK36::KK36: elimizdeki nimetlere şükretmeyi bilmek gerek:KK72:

Öyle yapıyoruz zaten artık adet olunca dünya kararmış gibi davranmiyorum ilk evlendigimizde çok üzülüyordum hiç gerek yok halbuki artik kafama da takmıyorum eşim de diyor bana sen lazımsın çocuk lazım değil ikimizin huzuru olsun yeter cok seviyorum ben bu adamı ya:KK36::KK36: elimizdeki nimetlere şükretmeyi bilmek gerek:KK72:
Aynen kuzum hayırlısı olsun :)) ♡

Ya bizimki diyor ki hamile kalınca dokuz ay gise hiç kapanmayacak ne güzel :KK70:
Bakarsın hiç bı sağlık problemi olmaz cinsel hayatımız da o kadar sekteye uğramaz :confused:
Ama doğumdan sonrasi için haklısın 40 gün zor beklicem son aylarda da pek yakinlasmazsak eyvah eyvah ben çocuktan vazgeçtim su anda :KK70::KK70:
Hee o öyle sansın :)))
Bebişten firsat bulursanız artikın:confused:

Back