- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
İçimiz kararmiş herhalde:)) ama benim babamda öyle.yağmur yağacağı zaman birbirimize haber veriyoruz babamlaDelisiniz siz ya
Aynen battaniyeyi de çekerim üstüme ohh bir de kahve elime..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimiz kararmiş herhalde:)) ama benim babamda öyle.yağmur yağacağı zaman birbirimize haber veriyoruz babamlaDelisiniz siz ya
Aynen battaniyeyi de çekerim üstüme ohh bir de kahve elime..
Adresi bulamadım gece vakti sokaklarda bı başıma kaldım gel alll beniiiiHanife kız yardıma bekliyorum sabahtandir:)))
Aynen
Geliyoruum:)) valla zaten dipten temizlik haftaya olacak üstten yaptım yapacağımı elaya ses duyurmadan sessizceAdresi bulamadım gece vakti sokaklarda bı başıma kaldım gel alll beniiii
Kulağın delik olsun her an sıkıştırabilirleer beniFilm izlemeye gidiyorum, dedikodumu yapmayın
Geliyoruum:)) valla zaten dipten temizlik haftaya olacak üstten yaptım yapacağımı elaya ses duyurmadan sessizce
Hahaha tamam canımKulağın delik olsun her an sıkıştırabilirleer beni
Ayay olur valla,inşallah kendikini seneye bolca seversin :) ben buraya üye olduğumda hamile kalan kim varsa benle ayni durumda olan özelden soruyordum falan şimdi ela oldu Rabbime sonsuz şükrediyorum hergün,darısı senin de başınaSen onu bana bırak rahat rahat yap işlerini bende biraz bebek seviyimmmm
Ay siz hepten deliymişsinizİçimiz kararmiş herhalde:)) ama benim babamda öyle.yağmur yağacağı zaman birbirimize haber veriyoruz babamla
Film izlemeye gidiyorum, dedikodumu yapmayın
Ayay olur valla,inşallah kendikini seneye bolca seversin :) ben buraya üye olduğumda hamile kalan kim varsa benle ayni durumda olan özelden soruyordum falan şimdi ela oldu Rabbime sonsuz şükrediyorum hergün,darısı senin de başına
Yok ben babam ablam:))) annem güneş hastasidir klima bile açtirmiyo yazınAy siz hepten deliymişsiniz
Dedikodu kim biz kim ayıpsın
kız ben deli bi anneyim:)) kimseye teslim edemiyorum ablama bile. Anne sütü alıyor ya acıkıyo kuzum bide buldumcuk oldum çok istediğim içinAmin canım hayırlısıyla sağlıkla inşallah :)))
Aslında ben elayi birazcık enisteyle yalnız kalın aşk tazeleyin diye istedim bakalım bu sefer ne bahane etcenn
Ben de film izlemekten geliyorum.Film izlemeye gidiyorum, dedikodumu yapmayın
Hahahhhha o ne yaBen de film izlemekten geliyorum.
Anlarsin ya
Kim yapmış okumadım da benKiz libido topigi bura kocalari atip fink planlari yapiyonuz
@tuzsuz_ruh un üstüne tanımam enerji olarak:)))
Çok pis kulaklarım çınladı dedikodummu yapılmış neeeeO iyileşmedi mı hala ya ortalarda yok @tuzsuz_ruh
Hep derandiren yüzünden kendi yapamıyor enerjisi düşük bizide olumsuz etkiliyorKiz libido topigi bura kocalari atip fink planlari yapiyonuz
Yok kız övdük seni ne dedikodusu:/Çok pis kulaklarım çınladı dedikodummu yapılmış neeee
sabah 6:30'dan beri uyanığım gecede 3 kez kalktım benim enerjim düşük olmasında kimin olsun:/ bayilcam şuracikta şimdiHep derandiren yüzünden kendi yapamıyor enerjisi düşük bizide olumsuz etkiliyor
GünaydınGünaydın bu aradaa