• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

YOlmol.jpg

derandiren derandiren :deli:

PaNickYok PaNickYok bu bicamamı çok sever :KK70:
Nan gadın bu bicama :27: :D
Sana Abbas Cumalı Abuzittin pazarından yenilerini alacam :D
Üzerinde tavşan kulakları olanından :27:

Yok kız övdük seni ne dedikodusu:/

sabah 6:30'dan beri uyanığım gecede 3 kez kalktım benim enerjim düşük olmasında kimin olsun:/ bayilcam şuracikta şimdi
Size ne benim enerjimden kardeşim her gördüğünüze böyle etkileniyomusunuz:KK53:
:KK60::KK60::KK60:

Hoşbuldum canım, nasılsın? Konuda libido eksilere düşmüş, bibi gelsin hepimizi vuracak :KK59:
iyiyim kuzum :KK200: sen nasılsın? yaptırdın mı testi ?
hahaha :D ben valla libidolu yüksetmeye çalışıyorum derandiren derandiren yüzünden yükselmiyor ama :D:D

Gunaydin kizlar
Bicama kulubunun nadide bayanlari kisa sure de olsa sizinle olmak guzeldi
Ama ben bugun uzerimden bicamami cikarip atiyorum. Yeni ve taze libidolara yelken aciyorum
Gun bicamalari yirtma gunudur arkadaslar
Gazamiz mubarek olsun :KK70:
hahahah libidosunu yerine getirdim :cool::cool::cool:

Gunaydin kizlar
Ama ben bugun uzerimden bicamami cikarip atiyorum. Yeni ve taze libidolara yelken aciyorum
hayırdır kib , erken pes ettin :D

iyiyim kuzum :KK200: sen nasılsın? yaptırdın mı testi ?
hahaha :KK70: ben valla libidolu yüksetmeye çalışıyorum derandiren derandiren yüzünden yükselmiyor ama :KK70::KK70:

Ben de iyiyim şükür.. 5 cmlik kistim varmış. 1 ay sonra kontrole gideceğim yine.. :/ Benim libido yerlerde sürünüyor. Zaten reglim.. :işsiz:

Gunaydin kizlar

Kız picamalarımı, üstüne de hırkamı, üstüne de bir battaniye çektim, hava buz.. Yırtıp atamam gari.. :skandal:

Ben de iyiyim şükür.. 5 cmlik kistim varmış. 1 ay sonra kontrole gideceğim yine.. :/ Benim libido yerlerde sürünüyor. Zaten reglim.. :işsiz:

Kız picamalarımı, üstüne de hırkamı, üstüne de bir battaniye çektim, hava buz.. Yırtıp atamam gari.. :skandal:
reglken bile libido sıfırsa acill tedaviye ihtiyacın var:KK51: bibiiiii koşşş :kahve::kahve::kahve::kahve:

Back