- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Yazıyo ya burda görmüyonmu bidibidi :))maşallahNiye ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazıyo ya burda görmüyonmu bidibidi :))maşallahNiye ki
Saat 12 'den önce hallet işlerini haydi :)Yarın kızımın diş buğdayi var iş yapmam lazım kaldıramıyorum popoyu:)
Öyledir öyle :))Yazıyo ya burda görmüyonmu bidibidi :))maşallah
Yardıma gelelim hep beraber yaparız işleri bir elden çabuk biterYarın kızımın diş buğdayi var iş yapmam lazım kaldıramıyorum popoyu:)
Ah Nisan ahhh 12den önceeSaat 12 'den önce hallet işlerini haydi :)
Ah keşke sağol bacım.valla güle eğlene iş yapardık:)) çok güzel olurduYardıma gelelim hep beraber yaparız işleri bir elden çabuk biter
Ah keşke sağol bacım.valla güle eğlene iş yapardık:)) çok güzel olurdu
Ay onlar kendilerine baksınBen gece kaçıyomuşum da bilmem neyde beni köşeye sıkıştırmışlardı:/ hanife ile nisan
ben hamileyken kocam kaçıyodu benden:))milletin libido düşer benim yükselmişti nolduysa bebişten sonra oldu valla bide yorgun olunca libido namına birşey kalmadı:))))
Ya çok aşırı soğuk olmadığında bence güzel, ayrı bir havası var,romantik romantikBen de yettim gari Bugün hava ne kötüydü yahu, gezmek için haftasonunu bekle dur hava yağışlı olsun. Hiç sevmiyorum ya, Rabbim günah yazmasın
Kız ne romantiği, sen de benim eşim gibi yağmurlu mu seviyorsun? Ona kalsa sürekli gök gürlesin şimşekler çaksın, çok mutlu oluyor. Benim de modum hemen düşüyor böyle havalarda.. Sabah kalktım karanlık, güya gezecektik bugün.. :/ Dedim kalk annenlere gidelim bari, dışarıda gezecek gram isteğim yoktu. Kalktık kayınvalidemlere gittik, akşam üstü döndük işte..Ya çok aşırı soğuk olmadığında bence güzel, ayrı bir havası var,romantik romantik
Ya severim ama evde oturmayacaksam eğer. Evde oturunca daralırım ben de. Ama yazı daha çok severim tabikiii , yarın güzel olur inşallah :)Kız ne romantiği, sen de benim eşim gibi yağmurlu mu seviyorsun? Ona kalsa sürekli gök gürlesin şimşekler çaksın, çok mutlu oluyor. Benim de modum hemen düşüyor böyle havalarda.. Sabah kalktım karanlık, güya gezecektik bugün.. :/ Dedim kalk annenlere gidelim bari, dışarıda gezecek gram isteğim yoktu. Kalktık kayınvalidemlere gittik, akşam üstü döndük işte..
Yarın da hatta bu hafta da böyle gidecekmiş hava :/ Zaten yarın eşim arkadaşıyla buluşacak, ben de evde dizi keyfisi yaparım tüm gün bilgisayar başındaYa severim ama evde oturmayacaksam eğer. Evde oturunca daralırım ben de. Ama yazı daha çok severim tabikiii , yarın güzel olur inşallah :)
Ahh canımDimi dimiAy onlar kendilerine baksın
Ben de eşine benziyorum:)) bayiliyorum öyle havaya yani yağmurluKız ne romantiği, sen de benim eşim gibi yağmurlu mu seviyorsun? Ona kalsa sürekli gök gürlesin şimşekler çaksın, çok mutlu oluyor. Benim de modum hemen düşüyor böyle havalarda.. Sabah kalktım karanlık, güya gezecektik bugün.. :/ Dedim kalk annenlere gidelim bari, dışarıda gezecek gram isteğim yoktu. Kalktık kayınvalidemlere gittik, akşam üstü döndük işte..
Ahh canımDimi dimi
Birde battaniye , oh misYarın da hatta bu hafta da böyle gidecekmiş hava :/ Zaten yarın eşim arkadaşıyla buluşacak, ben de evde dizi keyfisi yaparım tüm gün bilgisayar başında
Evet , kişi kendinden bilir işiAhh canımDimi dimi
Delisiniz siz yaBen de eşine benziyorum:)) bayiliyorum öyle havaya yani yağmurlu
Birde battaniye , oh mis
Kış geldi artık yapacak birşeyimiz yok, havalar malum
Hanife kız yardıma bekliyorum sabahtandir:)))
AynenEvet , kişi kendinden bilir işi