• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Ben gece kaçıyomuşum da bilmem neyde beni köşeye sıkıştırmışlardı:/ hanife ile nisan

ben hamileyken kocam kaçıyodu benden:))milletin libido düşer benim yükselmişti nolduysa bebişten sonra oldu valla bide yorgun olunca libido namına birşey kalmadı:))))
Ay onlar kendilerine baksın :sus:

Ben de yettim gari :halay:Bugün hava ne kötüydü yahu, gezmek için haftasonunu bekle dur hava yağışlı olsun. Hiç sevmiyorum ya, Rabbim günah yazmasın :KK12:
Ya çok aşırı soğuk olmadığında bence güzel, ayrı bir havası var,romantik romantik :KK53:

Son düzenleme:
Ya çok aşırı soğuk olmadığında bence güzel, ayrı bir havası var,romantik romantik :KK53:
Kız ne romantiği, sen de benim eşim gibi yağmurlu mu seviyorsun? Ona kalsa sürekli gök gürlesin şimşekler çaksın, çok mutlu oluyor. Benim de modum hemen düşüyor böyle havalarda.. Sabah kalktım karanlık, güya gezecektik bugün.. :/ Dedim kalk annenlere gidelim bari, dışarıda gezecek gram isteğim yoktu. Kalktık kayınvalidemlere gittik, akşam üstü döndük işte..

Kız ne romantiği, sen de benim eşim gibi yağmurlu mu seviyorsun? Ona kalsa sürekli gök gürlesin şimşekler çaksın, çok mutlu oluyor. Benim de modum hemen düşüyor böyle havalarda.. Sabah kalktım karanlık, güya gezecektik bugün.. :/ Dedim kalk annenlere gidelim bari, dışarıda gezecek gram isteğim yoktu. Kalktık kayınvalidemlere gittik, akşam üstü döndük işte..
Ya severim ama evde oturmayacaksam eğer. Evde oturunca daralırım ben de. Ama yazı daha çok severim tabikiii , yarın güzel olur inşallah :)

Ya severim ama evde oturmayacaksam eğer. Evde oturunca daralırım ben de. Ama yazı daha çok severim tabikiii , yarın güzel olur inşallah :)
Yarın da hatta bu hafta da böyle gidecekmiş hava :/ Zaten yarın eşim arkadaşıyla buluşacak, ben de evde dizi keyfisi yaparım tüm gün bilgisayar başında :işsiz:

Ben de eşine benziyorum:)) bayiliyorum öyle havaya yani yağmurlu :21:

Yarın da hatta bu hafta da böyle gidecekmiş hava :/ Zaten yarın eşim arkadaşıyla buluşacak, ben de evde dizi keyfisi yaparım tüm gün bilgisayar başında :işsiz:
Birde battaniye , oh mis :27:
Kış geldi artık yapacak birşeyimiz yok, havalar malum

Back