- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Bacım şimdi konusturtma beni sen istekli olursan enişte uykulu moddan başka bi boyuta geçerİnşallah ama karşılıklı olan güzel nisanım koca uyukluyırsa ne anladım ben o işten:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacım şimdi konusturtma beni sen istekli olursan enişte uykulu moddan başka bi boyuta geçerİnşallah ama karşılıklı olan güzel nisanım koca uyukluyırsa ne anladım ben o işten:/
Ben anlamam hayatta kapısına gidemem o istemiyorsaBacım şimdi konusturtma beni sen istekli olursan enişte uykulu moddan başka bi boyuta geçer
Ne diyim bacımBen anlamam hayatta kapısına gidemem o istemiyorsa
Kız bu sizdeki enerji ne kocalariniz nerde gidin spor yapun beraber
En azı 10 gün sürüyor canımNasıl bitmeyen
Bende eskiden öyle derdimBacım şimdi konusturtma beni sen istekli olursan enişte uykulu moddan başka bi boyuta geçer
Haa benimde öyle maalesef spiral yüzünden benimki. Önceden 6. Günde yıkanırdım şimdi bitmiyo:/En azı 10 gün sürüyor canım
Huuuu öyle aslında demekki ben cilveli değilim:)))Ne diyim bacım
Yok yani biz buna cilveli olmak diyoruz
Sende var kuzum istek cilve var bide enerji olsa yakarsin buralar alev alırHuuuu öyle aslında demekki ben cilveli değilim:)))
amin insallahInsallah normal zamanda 2 katı olur o isteğin
Hahaha ay nisan teşhisimii koydun ozaman kızım büyüyünce normale dönerim inşallahSende var kuzum istek cilve var bide enerji olsa yakarsin buralar alev alır
EvetHahaha ay nisan teşhisimii koydun ozaman kızım büyüyünce normale dönerim inşallah
Evett sende de varrr derandirenHahaha ay nisan teşhisimii koydun ozaman kızım büyüyünce normale dönerim inşallah
Hergun mu ah nerde bacim ne benim ne esimin gucu yeternisankralicesi yalnız sendeki bu enerji masallah kız enişte bayram ediyordur her günnnn :)))
Hergun mu ah nerde bacim ne benim ne esimin gucu yeter
@tuzsuz_ruh un üstüne tanımam enerji olarak:)))nisankralicesi yalnız sendeki bu enerji masallah kız enişte bayram ediyordur her günnnn :)))
derandiren biraz da nisanla ugrasalim
Niye ki@tuzsuz_ruh un üstüne tanımam enerji olarak:)))