İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Ay onlar kendilerine baksın

Ben de yettim gari Bugün hava ne kötüydü yahu, gezmek için haftasonunu bekle dur hava yağışlı olsun. Hiç sevmiyorum ya, Rabbim günah yazmasın
Ya çok aşırı soğuk olmadığında bence güzel, ayrı bir havası var,romantik romantik

Son düzenleme:
Ya çok aşırı soğuk olmadığında bence güzel, ayrı bir havası var,romantik romantik
Kız ne romantiği, sen de benim eşim gibi yağmurlu mu seviyorsun? Ona kalsa sürekli gök gürlesin şimşekler çaksın, çok mutlu oluyor. Benim de modum hemen düşüyor böyle havalarda.. Sabah kalktım karanlık, güya gezecektik bugün.. :/ Dedim kalk annenlere gidelim bari, dışarıda gezecek gram isteğim yoktu. Kalktık kayınvalidemlere gittik, akşam üstü döndük işte..

Ya severim ama evde oturmayacaksam eğer. Evde oturunca daralırım ben de. Ama yazı daha çok severim tabikiii , yarın güzel olur inşallah :)

Ya severim ama evde oturmayacaksam eğer. Evde oturunca daralırım ben de. Ama yazı daha çok severim tabikiii , yarın güzel olur inşallah :)
Yarın da hatta bu hafta da böyle gidecekmiş hava :/ Zaten yarın eşim arkadaşıyla buluşacak, ben de evde dizi keyfisi yaparım tüm gün bilgisayar başında

Ben de eşine benziyorum:)) bayiliyorum öyle havaya yani yağmurlu

Yarın da hatta bu hafta da böyle gidecekmiş hava :/ Zaten yarın eşim arkadaşıyla buluşacak, ben de evde dizi keyfisi yaparım tüm gün bilgisayar başında
Birde battaniye , oh mis
Kış geldi artık yapacak birşeyimiz yok, havalar malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…