- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
Duydum bacım biliyorum ben deran bize bin basar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Libidon yüksek eşini çok seviyorsunLibidom yok eşimi seviyorum
Sağol canım öperimSağol canım Allah güç veriyor bakalım büyüyünce ne yapacağız
Sende öp bebeğini benim için
Valla kadına baktım eve geldim pijamalara baktım:)))
Rabbim nasip eder inşallah canım hep dua edelim
Ay inşallah canım biracik uyuyim başka bişey istemiyorumNeyse elanin uykusu düzene girsin siz de eski düzeninize geri dönersiniz
Ay bende bı istek varki sormayın
Lakin maalesef adetim ama bitince istek de bitiyor oyy
Evet libido uzmanı nisan dümen teşhisimi koyduLibidon yüksek eşini çok seviyorsun
İnşallah arkadaşım :*Sağol canım Allah güç veriyor bakalım büyüyünce ne yapacağız
Sende öp bebeğini benim için
Valla kadına baktım eve geldim pijamalara baktım:)))
Rabbim nasip eder inşallah canım hep dua edelim
Benimde öyle yaw reglken noluyor anlamıyorumBende adetin bitmesini iple çekiyorum çok değişik bı istek geliyor o zaman ya
Ya bitince de istek gidiyor galiba ruhumda öküzlük varBende adetin bitmesini iple çekiyorum çok değişik bı istek geliyor o zaman ya
Yasaklar çekici geliyor demek:))Benimde öyle yaw reglken noluyor anlamıyorum
Bende öyle sanıyordum:)) öyle değilmiş amaYa bitince de istek gidiyor galiba ruhumda öküzlük var
derandiren ben küçükken o yaşlarda bişey olmuyor sanıyordum
Ay kendimi o yaşlarda hayal edemiyorum:)))Bende öyle sanıyordum:)) öyle değilmiş ama
Haha aynen yapamicağini bildiğin için belkide:)))Yasaklar çekici geliyor demek:))
Bide benimki bitmeyen yaaHaha aynen yapamicağini bildiğin için belkide:)))
Kız seni yakalamiyim mıncıklarım ha:)))Rakika itiraf etti sonunda
Insallah normal zamanda 2 katı olur o isteğinHaha aynen yapamicağini bildiğin için belkide:)))
Hele ben şalvarla gezerim herhalde artik:)))Ay kendimi o yaşlarda hayal edemiyorum:)))
Enerjini enisteye saklaKız seni yakalamiyim mıncıklarım ha:)))
İnşallah ama karşılıklı olan güzel nisanım koca uyukluyırsa ne anladım ben o işten:/Insallah normal zamanda 2 katı olur o isteğin
Nasıl bitmeyenBide benimki bitmeyen yaa