İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Geçmiş olsun canım ne kisti yani adı ne.çikolata mı polikistikmi
Doktor bir şey demedi, dış gebelik kontrolü için test istedi, sonucu aldım negatif ama yarın göstereceğim sonucu.. Zaten 10 yıldır sürekli kistlerim olduğu için doğum kontrol hapı kullanıyordum. Artık düzelmiştir diye bırakmıştım yine oluştu işte.. Ben yine doğum kontrol hapına devam edeceğim gibi görünüyor.

Çok geçmiş olsun canım soğan kürünü denedin mi

Ben de soğan kürünü yazacaktim hanife de yazmiş aşağıda. Soğan kürü düzenli yapildiğinda kist namına birşey kalmıyor denedinmi bilmiyorum ben çok içmiştim zamanında rahimi gerçekten temizliyor.
Bebek düşünüyormusunuz

Çok geçmiş olsun canım soğan kürünü denedin mi

Kızlar soğan kürüyle kist gitse bile benim vücut sürekli yenisini üretiyor, nedenini bilmiyorum. Kist gidince ilacı bırakıyorum ya mesela yeniden oluşuyor. Tek seferlik olsa denenebilir ama sürekli de soğan kürü yapamam ki.. :/ derandiren bebek düşünmüyoruz canım bir müddet..

Hap geçici çözüm zaten bırakınca tekrar oluşuyor ama soğan kürunü yapanlarda küru bıraktıktan sonra bıle daha kist oluşmuyor Allah'ın izniyle

Canım sen yine de soğanı bir dene sonra bak tekrar oluşuyorsa daha kapsamlı altta yatan neden bulunsun o zaman. Bir hormonun düşüklüğü yüksekliği sebep olabiliyor ve ilaçsız bitkilerle bile şifa bulabiliyor insan. Çok geçmiş olsun üzülme çaresi vardır mutlaka,kadın olmak gerçekten çok zor

Hap geçici çözüm zaten bırakınca tekrar oluşuyor ama soğan kürunü yapanlarda küru bıraktıktan sonra bıle daha kist oluşmuyor Allah'ın izniyle

Tamam kızlar deneyeyim bir, zarar gelmez. Yalnız geçenki doktor prolaktin yüksekliği için ilaç vermişti, gereksiz yere vermiş bu doktor öyle dedi, şimdi pat diye de bırakılmıyormuş, 2 ay kademeli bırakacakmışım. Sonra da soğanı denerim artık, inşallah düzelir ya.. Sağolun.

Allah şifa versin güzelim :**

Hoş gördüüüük Yoğunluktan takip edemez oldum konuyu ya.. Geri kalıyorum sohbetlerden
Ben de gelmiyorum kaç gündür
Tahinli corekle bibiye nispete geldim yokmuş
:)) afiyet olsun
bence bundan sonra ağzımızı açmayalım. Şahsen ben öyle yapıcam yıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…