- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
Kimsecikler yok dükkanı bi sileyim
Kolay gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimsecikler yok dükkanı bi sileyim
Sağol tatlım bi el at:))Kolay gelsin
Aa gitmişmi hiç haberim yok yahuBibi neden gitti yine
Kolay gelsinKimsecikler yok dükkanı bi sileyim
Bdv polemik neden olacakBibi neden gitti yine
Azıcık yardım ediyim sonra ben kaçar )Sağol tatlım bi el at:))
Nere diye sormak istiyorum ama sormasam miAzıcık yardım ediyim sonra ben kaçar )
Nere diye sormak istiyorum ama sormasam mi
Kız azıcık enişte nefes aldir gelSorma sorma bu arada yarın da beni bulamayabilirsiniz benimkinin izin günü
Kız azıcık enişte nefes aldir gel
evet banlanmış , 5 günden aşağı gelmez herhaldeAa gitmişmi hiç haberim yok yahu
Evet benimde uykum geldi =/ uyuyum biraz bari :)Nissaaağğğnnnn
senin dükan açıldu gerçek yüzün çıktı ortaya bacım:)) demek bizi kullanıyordun zaman geçsin diyeYok bacım yarın oruç tutucam zaten inşallah mübarek gün boş gecmeyelim hem zaten çocuk istiyoruz biliyorsun o yüzden istesek te her gün olmuyor anca gün asiri
Aşkolsun ya öyle mi düşünüyorsun gerçektensenin dükan açıldu gerçek yüzün çıktı ortaya bacım:)) demek bizi kullanıyordun zaman geçsin diye
Kötü olmuş yaw laf söyleye söyleye gitmiş gene:))evet banlanmış , 5 günden aşağı gelmez herhalde
Sen napıyosun canım , nasılsın:)
Bu saatte mi kız?Evet benimde uykum geldi =/ uyuyum biraz bari :)
Ay hadi hemencecik çıkarsın inşallah.Kötü olmuş yaw laf söyleye söyleye gitmiş gene:))
İyiyim canım benim kız rahatsız diş yüzünden uyutmuyor bende ruh gibi geziyorum:))
Sen nasılsın şekerim
Şaka yapıyorum :)) tabiki kocanla vakit geçireceksin tatlumAşkolsun ya öyle mi düşünüyorsun gerçekten
Şaka yapıyorum :)) tabiki kocanla vakit geçireceksin tatlum